- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Жените и техните желания..............
Първоначално написано от run_the_show
Lame ... имаше в предвид че си бавеж![]()
има мърли, на които им пука само кой къде ще ги заведе и колко сметка ще плати, с каква кола ще ги вземат и колко циганийки ще им купят... НО на мен лично от това не ми пука!!!!!
по въпроса: ти може да си мислиш, че минаваш за модел, НО момичетата може би не мислят така![]()
ламе има много значения.Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
RUN THE SHOW
хаха не са много ... просто не са положителни ^^Първоначално написано от run_the_show
Когато някой намери отговор на този въпрос ''Какво искат жените'' ,трябва да му връчат нобелова награда!!!!![]()
И сега най-важното е подхода към една жена.Различни хора,различни идеали,наистина има много жени в полседно време който се интересуват само от пари,но ето и една добра новина има и такива кадето ценят истинските момчета,да вярно малко са но ги има.Най-важно е както казах подхода към една жена,ако щете вярваите ама и малките жестове са от значение и как точно ще подходиш към нея,в смисал че ''Жените харесват с ушите си".Това беше моето мнение на едно момче,може някой да не са сагласни,но аз така мисля.
dai snimka i 6te ti kaja kakvo iskame![]()
правилно....Първоначално написано от anito.sl
:P
![]()
![]()
+1
specialno za men nqma zna4enie kolko tejish ili kolko si visok nito kak izglejdash a i za shtastie parite ne sa nai vajnoto za vsi4ki az s16to mislq 4e sa te zabelqzali no oshte ne go znaish az naprimer haresvam umni,mili,majea ne prosti bogati grubiqni
![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Кондьо - Мъни,мъни (music)Първоначално написано от DjuDjiTo
П.П. Не,че я имам сред моите песни...стори ми се подходяща за една част от обществото![]()
Insanity gives me wings !
С най-гулемия : http://www.impulse.bg/Heartless
а и забравих не слушам чалгаПървоначално написано от vesinka91
![]()
RUN THE SHOW
Поредният отчаян непукистПървоначално написано от run_the_show
Значи,пич,гледай сега.Това,че си 180см,60кг,няма никво значение,ако ще и модел да си,пак никакво значение.Макар,че според мен ми се струваш хърбел,с тия 60кг
Дали си хубав или грозен няма никаво значение ако си тъп.Ако си умен покажи го,за да те желаят момичетата трябва да имаш излъчване,да знаеш кога да говориш,кога да мълчиш и какво да казваш.Трябва да имаш обноски,а това,че не пиеш и не пушиш,на кой му пука?
Идеалистите умряха,ценностите на комунизма също
Аз лично пия с мярка,цигарите гледам да ги отказвам,но понякога пуша,пуша и трева понякога.Важна е мярката и местата където го правиш.
Не всички се интересуват от пари и коли,от известно време имам пари колкото за да седна 2-3 пъти на кафе и да консумирам нормално.Нямам кола от много време,наште не са богати.
Но човече сега излизам с много момичета-приятелката ми,с която се сдобрих наскоро,с една друга и нейната приятелка,с бившето гадже на най-добрия ми приятел,с една пикла на 14.Всички тези момичета ме харесват.Какво намират в мен?Красив и забавен съм,интелигентен съм,умея да манипулирам![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
рофл ... ако е непукист дали ще е отчаян ^^ бати противоречието сътвори ... ти самоизключи нагласите на момчето бряПървоначално написано от vamp
аз и кафе не пия!Първоначално написано от vamp
RUN THE SHOW
emi da ti kaja vsqko momi4e si e individualno...ne biva da gi slaga6 pod edin kriteriii vaob6te ne e redno! Kogato ti dodie vremeto vsi4ko 6te s e opravi.Moje bi sudbata iska da e taka i taka 6te bude.zatova ne se ot4aivai gledai napred i da ne ti puka 4e onzi si ima adskata macka a ti neuspeh4eta zanapred :P :P :P :P
LoVe Is LiKe ThE WiNd.YoU CaN`t SeE It BuT YoU CaN FeEl It !!!
Значи,той си мисли,че не му пука обаче му пука,обвинява всички останали,иска разбиране,не го получава и целия свят му е крив.Спокойно,някои хора са така.И аз бях така,преди да се променя,да стана това което искам и да имам това за което съм мечтал.Затова му обясних,че не трябва да иска останалите да се променят,а той да се промени.Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
И от къде смяташ да започна малък шефеПървоначално написано от vamp
![]()
RUN THE SHOW
те не искат много те искат всичко!!!!това е истината :P
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Е ти се изхвърляш вечеПървоначално написано от run_the_show
![]()
И аз имам претенциите да съм умен,красив,разумен, но едва ли някоя я интересува това.Какво значение има след като до сега (за 21 години живот) не съм срещнал и 1!!! момиче, което да не мисли само за себе си.![]()
Едно момиче иска всичко бе, т'ва не го разбрахте...
Иска Всичкото Внимание Да Е Само За Нея...
Иска Да И Даваш Пари Редовно.. На Ден По 1-2 П1ти Ако Може Даже..
Иска Да И Купуваш Разни Простотии...
Иска Да Я Глезиш.. Да И Обр1щаш Колкото Се Може Повече Внимание...
И Тя Накрая, За Да Ти Се Отблагодари Мисли Единствено За Себе Си И Собствената Си Изгода...
Напълно вярно тъи като наскоро една ми каза това същото........... че не съм мислил за нея мислил съм за себе си само глупости говорятПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
RUN THE SHOW
[quote="run_the_show"]аз не пия не пуша =quote] е тука ти е грешката
Неуместно е да ме наричаш малък след като съм по-голям от теб във всяко едно отношение.Забий едно момиче което смяташ,че си струва,или поне някоя "лоша хубавица" и тогава спори с момче като мен.Първоначално написано от run_the_show
Сега авторът на темата, може да се почувства насолен !Първоначално написано от vamp