.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 105

Re: Жените и техните желания..............

Цитирай Първоначално написано от run_the_show
    ми не те поглеждат щото си нубец, леймарче ..
    аз лайна не пипам, щото миришат и цапат.

Lame ... имаше в предвид че си бавеж

Мега фен Аватара на iiirish
    има мърли, на които им пука само кой къде ще ги заведе и колко сметка ще плати, с каква кола ще ги вземат и колко циганийки ще им купят... НО на мен лично от това не ми пука!!!!!

по въпроса: ти може да си мислиш, че минаваш за модел, НО момичетата може би не мислят така

Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN

ламе има много значения.
    RUN THE SHOW

ламе има много значения.
    хаха не са много ... просто не са положителни ^^

Когато някой намери отговор на този въпрос ''Какво искат жените'' ,трябва да му връчат нобелова награда!!!!
    И сега най-важното е подхода към една жена.Различни хора,различни идеали,наистина има много жени в полседно време който се интересуват само от пари,но ето и една добра новина има и такива кадето ценят истинските момчета,да вярно малко са но ги има.Най-важно е както казах подхода към една жена,ако щете вярваите ама и малките жестове са от значение и как точно ще подходиш към нея,в смисал че ''Жените харесват с ушите си".Това беше моето мнение на едно момче,може някой да не са сагласни,но аз така мисля.

dai snimka i 6te ti kaja kakvo iskame

Град
    BurGasSs 8-)
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    има мърли, на които им пука само кой къде ще ги заведе и колко сметка ще плати, с каква кола ще ги вземат и колко циганийки ще им купят... НО на мен лично от това не ми пука!!!!!

по въпроса: ти може да си мислиш, че минаваш за модел, НО момичетата може би не мислят така
    правилно.... :P
    +1

Цитирай Първоначално написано от ^blue_cat
    Още един отчаян човек, че няма гадже...Какво толкова се впрягате?
    Да започвам ли и Аз ?

Град
    Targovishte
    specialno za men nqma zna4enie kolko tejish ili kolko si visok nito kak izglejdash a i za shtastie parite ne sa nai vajnoto za vsi4ki az s16to mislq 4e sa te zabelqzali no oshte ne go znaish az naprimer haresvam umni,mili,maje a ne prosti bogati grubiqni
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Цитирай Първоначално написано от DjuDjiTo
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl

правилно.... :P
    +1
    Кондьо - Мъни,мъни (music)
    П.П. Не,че я имам сред моите песни...стори ми се подходяща за една част от обществото
    Insanity gives me wings !
    С най-гулемия : http://www.impulse.bg/Heartless

Цитирай Първоначално написано от vesinka91
    specialno za men nqma zna4enie kolko tejish ili kolko si visok nito kak izglejdash a i za shtastie parite ne sa nai vajnoto za vsi4ki az s16to mislq 4e sa te zabelqzali no oshte ne go znaish az naprimer haresvam umni,mili,maje a ne prosti bogati grubiqni
    а и забравих не слушам чалга
    RUN THE SHOW

Град
    там където мечтите стават реалност

Не знам от къде да започна но искам да ви напиша само че аз не пия не пуша не съм грозен 1.80 съм почти 60 кг....... може и за модел да мина...... и пак никоя жена не ме поглежда...... всичките се интересуват само от пари и от други глупости не съм и глупав............ та моят въпрос е следния какво по дяволите искат жените??????????????????????????????
    Поредният отчаян непукист Значи,пич,гледай сега.Това,че си 180см,60кг,няма никво значение,ако ще и модел да си,пак никакво значение.Макар,че според мен ми се струваш хърбел,с тия 60кг
    Дали си хубав или грозен няма никаво значение ако си тъп.Ако си умен покажи го,за да те желаят момичетата трябва да имаш излъчване,да знаеш кога да говориш,кога да мълчиш и какво да казваш.Трябва да имаш обноски,а това,че не пиеш и не пушиш,на кой му пука?
    Идеалистите умряха,ценностите на комунизма също
    Аз лично пия с мярка,цигарите гледам да ги отказвам,но понякога пуша,пуша и трева понякога.Важна е мярката и местата където го правиш.
    Не всички се интересуват от пари и коли,от известно време имам пари колкото за да седна 2-3 пъти на кафе и да консумирам нормално.Нямам кола от много време,наште не са богати.
    Но човече сега излизам с много момичета-приятелката ми,с която се сдобрих наскоро,с една друга и нейната приятелка,с бившето гадже на най-добрия ми приятел,с една пикла на 14.Всички тези момичета ме харесват.Какво намират в мен?Красив и забавен съм,интелигентен съм,умея да манипулирам
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Цитирай Първоначално написано от vamp
    Поредният отчаян непукист
    рофл ... ако е непукист дали ще е отчаян ^^ бати противоречието сътвори ... ти самоизключи нагласите на момчето бря

Не знам от къде да започна но искам да ви напиша само че аз не пия не пуша не съм грозен 1.80 съм почти 60 кг....... може и за модел да мина...... и пак никоя жена не ме поглежда...... всичките се интересуват само от пари и от други глупости не съм и глупав............ та моят въпрос е следния какво по дяволите искат жените??????????????????????????????
    Поредният отчаян непукист Значи,пич,гледай сега.Това,че си 180см,60кг,няма никво значение,ако ще и модел да си,пак никакво значение.Макар,че според мен ми се струваш хърбел,с тия 60кг
    Дали си хубав или грозен няма никаво значение ако си тъп.Ако си умен покажи го,за да те желаят момичетата трябва да имаш излъчване,да знаеш кога да говориш,кога да мълчиш и какво да казваш.Трябва да имаш обноски,а това,че не пиеш и не пушиш,на кой му пука?
    Идеалистите умряха,ценностите на комунизма също
    Аз лично пия с мярка,цигарите гледам да ги отказвам,но понякога пуша,пуша и трева понякога.Важна е мярката и местата където го правиш.
    Не всички се интересуват от пари и коли,от известно време имам пари колкото за да седна 2-3 пъти на кафе и да консумирам нормално.Нямам кола от много време,наште не са богати.
    Но човече сега излизам с много момичета-приятелката ми,с която се сдобрих наскоро,с една друга и нейната приятелка,с бившето гадже на най-добрия ми приятел,с една пикла на 14.Всички тези момичета ме харесват.Какво намират в мен?Красив и забавен съм,интелигентен съм,умея да манипулирам
    аз и кафе не пия!
    RUN THE SHOW

emi da ti kaja vsqko momi4e si e individualno...ne biva da gi slaga6 pod edin kriteriii vaob6te ne e redno! Kogato ti dodie vremeto vsi4ko 6te s e opravi.Moje bi sudbata iska da e taka i taka 6te bude.zatova ne se ot4aivai gledai napred i da ne ti puka 4e onzi si ima adskata macka a ti ne uspeh4eta zanapred :P :P :P :P
    LoVe Is LiKe ThE WiNd.YoU CaN`t SeE It BuT YoU CaN FeEl It !!!

Град

рофл ... ако е непукист дали ще е отчаян ^^ бати противоречието сътвори ... ти самоизключи нагласите на момчето бря
    Значи,той си мисли,че не му пука обаче му пука,обвинява всички останали,иска разбиране,не го получава и целия свят му е крив.Спокойно,някои хора са така.И аз бях така,преди да се променя,да стана това което искам и да имам това за което съм мечтал.Затова му обясних,че не трябва да иска останалите да се променят,а той да се промени.
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Значи,той си мисли,че не му пука обаче му пука,обвинява всички останали,иска разбиране,не го получава и целия свят му е крив.Спокойно,някои хора са така.И аз бях така,преди да се променя,да стана това което искам и да имам това за което съм мечтал.Затова му обясних,че не трябва да иска останалите да се променят,а той да се промени.
    И от къде смяташ да започна малък шефе
    RUN THE SHOW

те не искат много те искат всичко!!!! това е истината :P
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

аз и кафе не пия!
    Е ти се изхвърляш вече

И аз имам претенциите да съм умен,красив,разумен, но едва ли някоя я интересува това.Какво значение има след като до сега (за 21 години живот) не съм срещнал и 1!!! момиче, което да не мисли само за себе си.

Град
    РЮАР
    Едно момиче иска всичко бе, т'ва не го разбрахте...
    Иска Всичкото Внимание Да Е Само За Нея...
    Иска Да И Даваш Пари Редовно.. На Ден По 1-2 П1ти Ако Може Даже..
    Иска Да И Купуваш Разни Простотии...
    Иска Да Я Глезиш.. Да И Обр1щаш Колкото Се Може Повече Внимание...
    И Тя Накрая, За Да Ти Се Отблагодари Мисли Единствено За Себе Си И Собствената Си Изгода...

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Едно момиче иска всичко бе, т'ва не го разбрахте...
    Иска Всичкото Внимание Да Е Само За Нея...
    Иска Да И Даваш Пари Редовно.. На Ден По 1-2 П1ти Ако Може Даже..
    Иска Да И Купуваш Разни Простотии...
    Иска Да Я Глезиш.. Да И Обр1щаш Колкото Се Може Повече Внимание...
    И Тя Накрая, За Да Ти Се Отблагодари Мисли Единствено За Себе Си И Собствената Си Изгода...
    Напълно вярно тъи като наскоро една ми каза това същото........... че не съм мислил за нея мислил съм за себе си само глупости говорят
    RUN THE SHOW

Повече от фен Аватара на suantito

[quote="run_the_show"]аз не пия не пуша =quote] е тука ти е грешката

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Град

И от къде смяташ да започна малък шефе
    Неуместно е да ме наричаш малък след като съм по-голям от теб във всяко едно отношение.Забий едно момиче което смяташ,че си струва,или поне някоя "лоша хубавица" и тогава спори с момче като мен.

Фен Аватара на ihopeulikepain
    Град
    ZaraBoy

Неуместно е да ме наричаш малък след като съм по-голям от теб във всяко едно отношение.Забий едно момиче което смяташ,че си струва,или поне някоя "лоша хубавица" и тогава спори с момче като мен.
    Сега авторът на темата, може да се почувства насолен !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си