- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Жените и техните желания..............
Не знам от къде да започна но искам да ви напиша само че аз не пия не пуша не съм грозен 1.80 съм почти 60 кг....... може и за модел да мина...... и пак никоя жена не ме поглежда...... всичките се интересуват само от пари и от други глупости не съм и глупав............ та моят въпрос е следния какво по дяволите искат жените??????????????????????????????
RUN THE SHOW
И ние незнаем. Обаче не съм сигурна че си прав. Това колко си висок и колко тежиш не е важно кой знае колко (поне мен не ме влечат чак толкова тия характеристики) още повече че казваш че не си и глупав, значи нямаш проблеми, мисля си че са те забелязали но още не го знаеш. Я се покажи с една снимка
Кога ми се приработи, седам и чекам да ми мине!
![]()
Искат пари
Пък жените гледат и красотаа..а ти това не го спомена за твое качество..ето отговора що не са те забелезли
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Еми не всички гледат парите като за начало и второ еми не си срешнал подходящата...излизай по-често,сваляй момичета..действаи..пък и не е задължително да е некфа красавица , може съвсен обиковенно девойче
и най-важното като си заплюеш някоя бъди по-романтичен !
![]()
What if I lead the way
What if I make mistakes
What if I change the world
What if I take the blame...
1. момчета искат да са желани ... някой да им тича по малкото дупе ... и да го газят
2. момичетата искат баткото (25-35) с големите пари(богати родители, които го хрантутят), за да показват какви са пички по баровете и дискотеките
3. момичете подражават на някакфи "идоли" и са много самовглъбени и в тоя случай не могат да мислят за друг освен за себе си
4. има момичета които знаят какво е стойностно но това са от 88 назад ...
5. момичетата искат внимание ... (но от много ...) , но нямат никого ... (но си перкат ведри с идеята за "тяхното" момче) ... докато се подхвърлят с откракани мухльовци
пс : да не ти пука какво искат ... не се опитвай да им угодиш ... уверявам те, че ще намериш момиче, което ще иска единствено теб ... почакай ... не ти трябва някфа лигла да ти къса нервите
От момиче до момиче първо балкан разлика. Не можеш да сравняваш всички момичета еднакво. напълно грешно е това! Разбирам ако си имал несполучлива връзка, но не всички търсят пари.УВЕРЯВАМ ТЕ! Повечето момичета търсят от момчето качества като това да се държи с тях добре, да е забавен в смисъл да прекарват времето си пълноценно. Има момичета , които обръщат внимание и на физически качества повече, но това е факт.И все пак не можеш да кажеш че момичетата търсят само пари. Ако на теб ти се е случило така примерно с дадено момиче това не означава че всички са таки за да правиш подобни изводи.
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
Още един отчаян човек, че няма гадже...Какво толкова се впрягате?
абе търсели диалог и топлина ... те половината са слабоумни ... единствени им теми са за бивши , за тая оная и колко зле били, кфо направил онези и т.н ... в смисал, че това са основните теми ... и тук там някоя мила дума да покажем "любовта" си ... толкова ограничено поколение не съм виждал .... просто няма диалог ...
Звучиш като един познат... А по темата..Момичетата искат всичко, те не знаят кога да спрат да искат... Не се отчайвай,все някога ще рещнеш момиче, което цени тези качеста и още куп други в теб. На мен лично ми харесват момчета, който не пият и не пушат...Бъди по-опитимистичен.. Успех!
![]()
Нормално е, ако е самотен от дълго време...Първоначално написано от ^blue_cat
И наи-важното винаги да има момчета които да им плащат сметките винаги.......относно набор 88 не съм напълно съгласен тъи като има някои и 86 и по-големи които са равни на някакви си там 90 и нагоре......нормално е да си самотен цял живот.
RUN THE SHOW
Е кво и аз съм самотна от дълго времеПървоначално написано от MemoRieS
ама е тъпо да пишеш теми от сорта на "Защо си нямам гадже?". Не му е дошло времето просто...Нормално е да е отчаян, ама така пък ептен някоя ще го погледне.
Момчето спомена,че "не е грозен",какво по-точно не разбра...и съвсем не съм съгласен,с което и да е твое изказване по-въпроса.Разни хора,разни идеали..Със здраве.Първоначално написано от fuck_me_pls
Форумите са създадени с цел потребителите да пишат и пускат нови теми.......така и така никоя не ме поглежда защо пък да не пусна тема еи така да ми олекне поне ,тъи като знам че не всички сте щасливи....... без значение момчета момичета.Винаги всеки си има проблеми и неприятности няма значение с или без гаджета и т.н.Първоначално написано от ^blue_cat
RUN THE SHOW
.. така е, но в себе си ли да държи това, което го мъчи.. защо да не сподели.. и да потърси отговори.. Все пак е за това форума.. :PПървоначално написано от ^blue_cat
Да прощавам му, след като видях, че е потребител едва от вчера и не се е начел на такива теми!Първоначално написано от MemoRieS
не е грозен според него,а според жените...за да го хареса някоя не е от значение неговото мнение за него е нейното!Първоначално написано от Naman07
fuck_me_pls ако всички мислеха като теб в наши дни нямаше да има хора всички щяха да са измрели![]()
RUN THE SHOW
оо добреПървоначално написано от run_the_show
ха гледай филма "Какво искат жените" и ше ти се избистриПървоначално написано от run_the_show
![]()
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
баси тъпия троглодит ... е такива са 70%Първоначално написано от fuck_me_pls
баси тъпия троглодит ... е такива са 70%Първоначално написано от fuck_me_pls
Всичко...Първоначално написано от run_the_show
![]()
По твойта логика и да беше казал,че е красив,пак нямаше да те задоволи...Първоначално написано от fuck_me_pls
и съвсем ,ама съвсем подкрепям по-горното мнение
![]()
![]()
!!