.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 105
    една скумрия иска новия цл с пълни екстри

Мега фен Аватара на Chacho
    Жените искат всичко...ако не им даваш всичко (особено ако не им даваш толкова внимание,колкото всеки друг отчаян тип) идват при теб

Град
    BurGasSs 8-)
    Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    1. момчета искат да са желани ... някой да им тича по малкото дупе ... и да го газят

2. момичетата искат баткото (25-35) с големите пари(богати родители, които го хрантутят), за да показват какви са пички по баровете и дискотеките

3. момичете подражават на някакфи "идоли" и са много самовглъбени и в тоя случай не могат да мислят за друг освен за себе си

4. има момичета които знаят какво е стойностно но това са от 88 назад ...

5. момичетата искат внимание ... (но от много ...) , но нямат никого ... (но си перкат ведри с идеята за "тяхното" момче) ... докато се подхвърлят с откракани мухльовци

пс : да не ти пука какво искат ... не се опитвай да им угодиш ... уверявам те, че ще намериш момиче, което ще иска единствено теб ... почакай ... не ти трябва някфа лигла да ти къса нервите

e тва не е вярно!!! не отричам, че може да има и такива ама тва, че не си случил на момиче не значи, че тряа да поставяш всички под общ знаменател!!!

Цитирай Първоначално написано от DjuDjiTo
    1. момчета искат да са желани ... някой да им тича по малкото дупе ... и да го газят

2. момичетата искат баткото (25-35) с големите пари(богати родители, които го хрантутят), за да показват какви са пички по баровете и дискотеките

3. момичете подражават на някакфи "идоли" и са много самовглъбени и в тоя случай не могат да мислят за друг освен за себе си

4. има момичета които знаят какво е стойностно но това са от 88 назад ...

5. момичетата искат внимание ... (но от много ...) , но нямат никого ... (но си перкат ведри с идеята за "тяхното" момче) ... докато се подхвърлят с откракани мухльовци

пс : да не ти пука какво искат ... не се опитвай да им угодиш ... уверявам те, че ще намериш момиче, което ще иска единствено теб ... почакай ... не ти трябва някфа лигла да ти къса нервите

e тва не е вярно!!! не отричам, че може да има и такива ама тва, че не си случил на момиче не значи, че тряа да поставяш всички под общ знаменател!!!
    да съм те ангажирал с мнението си а? това са наблюбение ... една статистика се води от множеството .... знам че не се отнася за всички ... лол ... гет ъ лайф ...

Офффф ние ако знаехме какво искаме....Там е работата,че когато го намерим го усещаме
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Мега фен Аватара на Chacho
    Добре за да бягат от нас тези на нашата възраст и да ходят при по-големи сигурно си има причина..

Някои(като мен)искат едно просто нещо...акъл и сериозност.Не ми дреме толкова как изглежда,колкото що за човек е

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Добре за да бягат от нас тези на нашата възраст и да ходят при по-големи сигурно си има причина..
    по-големите имат повече опит, възможности, авторитет, нужди ^^ момичетата задоволяват тези нужди ... и попиват от останалото лицемерни взаимоотношения според мен

Но аз все още вярвам в истинската любов ... бил съм и свидетел ... но някак вече се вижда по-рядно според мен !! ае отивам да зубкам

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    по-големите имат повече опит, възможности, авторитет, нужди ^^ момичетата задоволяват тези нужди ... и попиват от останалото лицемерни взаимоотношения според мен

Но аз все още вярвам в истинската любов ... бил съм и свидетел ... но някак вече се вижда по-рядно според мен !! ае отивам да зубкам
    ама тои иска gadje a ne istinska lybov.ne 4e nq da e p dobre ama na v1zdrast pod 16 godini spored men xorata si t1rsqt gadje kato ne v1znamerqvat da prekarat jivota si s nego.tva e pove4e privli4ane otkolkoto lybov.na taq v1zdrast rqdko se poly4avat seriozni vr1zki a i te iziskvat dosta pove4e opit zrqlost i t.n.
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Град
    варна
    Aвторе,виж и тази тема -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=169324 и пак си помисли

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

1-во всяка жена иска нещо различно нз но мисля че в повечето случай искаме обратното на това което мислим че искаме (рядкост е момиче което е абсолютно сигурно какво иска, ама и момчетата не сте кой знае по-добре в тва отношение :P ) абе само едно в никакъв случай не прави не се променяй както тя ти каже и не я разглезвай прекалено ... в един момент става даже досадно ...... на момичетата не им личи кого заглеждат и как го оглеждат

Боже.. за батковците - не всяка е така. Аз не съм имала гадже с което да имаме повече от 3 години разлика.. Не го целя, просто така се получава. А за това какво искат жените - при всяка е различно. Но защо търсиш проблема в нас? Пий една студена вода, отпусни се малко и каквото има да ти се случва ще ти се случи
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Искат мен

Град
    Там, където е сърцето...
    Е как неразбрахте че външната красота не е най-важното?! Може да си супер готин и пак да си сам, защото незнаеш как да се държиш... ( нестава въпрос за това дали сте умни или тъпи, а дали имате подход към момичето )
    Недей да търсиш грешката все в момичетата, погледни себе си - явно ти някаде грешиш...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    столична...:)))
    "Разни хора, разни идеали" са казали хората. Всеки търси различни неща. Когато опознаеш едно момиче до степен, че да ти пука какво всъщност иска, ще усетиш от какво има нужда.
    Без лични и безлични съобщения, моля.

Цитирай Първоначално написано от dirty_kitty
    1-во всяка жена иска нещо различно нз но мисля че в повечето случай искаме обратното на това което мислим че искаме (рядкост е момиче което е абсолютно сигурно какво иска, ама и момчетата не сте кой знае по-добре в тва отношение :P ) абе само едно в никакъв случай не прави не се променяй както тя ти каже и не я разглезвай прекалено ... в един момент става даже досадно ...... на момичетата не им личи кого заглеждат и как го оглеждат
    +1

Парите пак си остават водещи........ наи-важното според повечето жени е момчетата винаги да умеят да плащат сметките им , и наи вече за това ходят с по възрастни от тях но като станат и те дърти на 40,50,60 и нагоре си търсят пък по млади момчета скучно нали ? :")
    RUN THE SHOW

За съжаление в днешно време повечето жени се интересуват само от парите Много малко останаха свестните момичета.

Фен Аватара на ihopeulikepain
    Град
    ZaraBoy

Re: Жените и техните желания..............

Цитирай Първоначално написано от run_the_show
    Не знам от къде да започна но искам да ви напиша само че аз не пия не пуша не съм грозен 1.80 съм почти 60 кг....... може и за модел да мина...... и пак никоя жена не ме поглежда...... всичките се интересуват само от пари и от други глупости не съм и глупав............ та моят въпрос е следния какво по дяволите искат жените??????????????????????????????
    ми не те поглеждат щото си нубец, леймарче ..

Цитирай Първоначално написано от Човекът_с_въпроса
    Цитирай Първоначално написано от run_the_show
    Не знам от къде да започна но искам да ви напиша само че аз не пия не пуша не съм грозен 1.80 съм почти 60 кг....... може и за модел да мина...... и пак никоя жена не ме поглежда...... всичките се интересуват само от пари и от други глупости не съм и глупав............ та моят въпрос е следния какво по дяволите искат жените??????????????????????????????
    ми не те поглеждат щото си нубец, леймарче ..
    сори за риторичния въпрос ... и ти си нали ?

Град
    ZaraBoy
    да !

Цитирай Първоначално написано от Човекът_с_въпроса
    да !
    знаех си спечелих баса !

Град
    ZaraBoy
    бягай да се почерпиш баничка и вестник чук-чук тогава ..

kfo da gi svalqm 190 sym te 160 kato gi svala s malkiq 1nnocenT 6te si govorqt

[/quote]
    ми не те поглеждат щото си нубец, леймарче .. [/quote]
    аз лайна не пипам, щото миришат и цапат.
    RUN THE SHOW

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си