- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Жените и техните желания..............
една скумрия иска новия цл с пълни екстри![]()
Жените искат всичко...ако не им даваш всичко (особено ако не им даваш толкова внимание,колкото всеки друг отчаян тип) идват при теб![]()
Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
e тва не е вярно!!!не отричам, че може да има и такива ама тва, че не си случил на момиче не значи, че тряа да поставяш всички под общ знаменател!!!
да съм те ангажирал с мнението си а? това са наблюбение ... една статистика се води от множеството .... знам че не се отнася за всички ... лол ... гет ъ лайф ...Първоначално написано от DjuDjiTo
Офффф ние ако знаехме какво искаме....Там е работата,че когато го намерим го усещаме![]()
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Добре за да бягат от нас тези на нашата възраст и да ходят при по-големи сигурно си има причина..
Някои(като мен)искат едно просто нещо...акъл и сериозност.Не ми дреме толкова как изглежда,колкото що за човек е![]()
по-големите имат повече опит, възможности, авторитет, нужди ^^ момичетата задоволяват тези нужди ... и попиват от останалотоПървоначално написано от Chacho
лицемерни взаимоотношения според мен
Но аз все още вярвам в истинската любов ... бил съм и свидетел ... но някак вече се вижда по-рядно според мен!! ае отивам да зубкам
![]()
ама тои иска gadje a ne istinska lybov.ne 4e nq da e p dobre ama na v1zdrast pod 16 godini spored men xorata si t1rsqt gadje kato ne v1znamerqvat da prekarat jivota si s nego.tva e pove4e privli4ane otkolkoto lybov.na taq v1zdrast rqdko se poly4avat seriozni vr1zki a i te iziskvat dosta pove4e opit zrqlost i t.n.Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Aвторе,виж и тази тема -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=169324 и пак си помисли![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
1-во всяка жена иска нещо различнонз но мисля че в повечето случай искаме обратното на това което мислим че искаме
(рядкост е момиче което е абсолютно сигурно какво иска, ама и момчетата не сте кой знае по-добре в тва отношение :P ) абе само едно в никакъв случай не прави не се променяй както тя ти каже и не я разглезвай прекалено ... в един момент става даже досадно ...... на момичетата не им личи кого заглеждат и как го оглеждат
![]()
Боже.. за батковците - не всяка е така. Аз не съм имала гадже с което да имаме повече от 3 години разлика.. Не го целя, просто така се получава. А за това какво искат жените - при всяка е различно. Но защо търсиш проблема в нас? Пий една студена вода, отпусни се малко и каквото има да ти се случва ще ти се случи![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Е как неразбрахте че външната красота не е най-важното?! Може да си супер готин и пак да си сам, защото незнаеш как да се държиш... ( нестава въпрос за това дали сте умни или тъпи, а дали имате подход към момичето )
Недей да търсиш грешката все в момичетата, погледни себе си - явно ти някаде грешиш...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
"Разни хора, разни идеали" са казали хората. Всеки търси различни неща. Когато опознаеш едно момиче до степен, че да ти пука какво всъщност иска, ще усетиш от какво има нужда.
Без лични и безлични съобщения, моля.
+1Първоначално написано от dirty_kitty
Парите пак си остават водещи........ наи-важното според повечето жени е момчетата винаги да умеят да плащат сметките им , и наи вече за това ходят с по възрастни от тях но като станат и те дърти на 40,50,60 и нагоре си търсят пък по млади момчета скучно нали ? :")
RUN THE SHOW
За съжаление в днешно време повечето жени се интересуват само от парите![]()
![]()
Много малко останаха свестните момичета.
ми не те поглеждат щото си нубец, леймарче ..Първоначално написано от run_the_show
![]()
сори за риторичния въпрос ... и ти си нали ?Първоначално написано от Човекът_с_въпроса
знаех сиПървоначално написано от Човекът_с_въпроса
![]()
спечелих баса !
![]()
бягай да се почерпиш баничка и вестник чук-чук тогава ..
kfo da gi svalqm 190 sym te 160 kato gi svala s malkiq 1nnocenT 6te si govorqt![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/quote]
ми не те поглеждат щото си нубец, леймарче ..[/quote]
аз лайна не пипам, щото миришат и цапат.
RUN THE SHOW