- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Жените и техните желания..............
Поредният отчаян непукистПървоначално написано от run_the_show
Значи,пич,гледай сега.Това,че си 180см,60кг,няма никво значение,ако ще и модел да си,пак никакво значение.Макар,че според мен ми се струваш хърбел,с тия 60кг
Дали си хубав или грозен няма никаво значение ако си тъп.Ако си умен покажи го,за да те желаят момичетата трябва да имаш излъчване,да знаеш кога да говориш,кога да мълчиш и какво да казваш.Трябва да имаш обноски,а това,че не пиеш и не пушиш,на кой му пука?
Идеалистите умряха,ценностите на комунизма също
Аз лично пия с мярка,цигарите гледам да ги отказвам,но понякога пуша,пуша и трева понякога.Важна е мярката и местата където го правиш.
Не всички се интересуват от пари и коли,от известно време имам пари колкото за да седна 2-3 пъти на кафе и да консумирам нормално.Нямам кола от много време,наште не са богати.
Но човече сега излизам с много момичета-приятелката ми,с която се сдобрих наскоро,с една друга и нейната приятелка,с бившето гадже на най-добрия ми приятел,с една пикла на 14.Всички тези момичета ме харесват.Какво намират в мен?Красив и забавен съм,интелигентен съм,умея да манипулирам![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес