.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Град
    {}град на мечтите{}

какви са момичетата

Виждам, че има доста теми за момичетата и как винаги ние сме виновни ако не си харесаме някое момче, колко сме разглезени, колко сме нз си какви и т.н.
    Просто ми е интересно защо винаги хората търсят вината в някой друг?
    Да и аз съм се държала разглезено с моят приятел, но когато разбера, че съм сгрешила нещо и му се извинявам.
    Да, на 100% съм съгласна, че има и такива момичета(глезли, които гледат само външност и пари), но мисля(или поне се надявам) че те са по-малко от другите, от момичетата, които харесват човека, заради характера и поведението му.
    Някой може да ме обвинят, други да кажат, че съм прекалено голяма оптимистка...
    Просто искам да кажа, че когато нещата в една връзка не се получават са виновни и двамата партньора.
    Някой сигурно и ще се учудят защо пускам нова тема, но просто се ядосах ... Какво искат момичетата ли-те искат да бъдат обичани и разбирани, не търсят нито пари, нито някой кой знае какъв красавец...единственото, което искат е да се усетят като хора!
    HoPiNg FoR tHe BeSt,
    BuT eXpEcTiNg ThE wOrSt...

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Права си. Само нас момичетата обвинявате!

Re: какви са момичетата

Цитирай Първоначално написано от blueberry_14
    Виждам, че има доста теми за момичетата и как винаги ние сме виновни ако не си харесаме някое момче, колко сме разглезени, колко сме нз си какви и т.н.
    Просто ми е интересно защо винаги хората търсят вината в някой друг?
    Да и аз съм се държала разглезено с моят приятел, но когато разбера, че съм сгрешила нещо и му се извинявам.
    Да, на 100% съм съгласна, че има и такива момичета(глезли, които гледат само външност и пари), но мисля(или поне се надявам) че те са по-малко от другите, от момичетата, които харесват човека, заради характера и поведението му.
    Някой може да ме обвинят, други да кажат, че съм прекалено голяма оптимистка...
    Просто искам да кажа, че когато нещата в една връзка не се получават са виновни и двамата партньора.
    Някой сигурно и ще се учудят защо пускам нова тема, но просто се ядосах ... Какво искат момичетата ли-те искат да бъдат обичани и разбирани, не търсят нито пари, нито някой кой знае какъв красавец...единственото, което искат е да се усетят като хора!
    Доста си права, но не си мисли че всички момичета са идеални!!! Така, че и момчетата имат право до някъде....

Просто някой като попадне на такав/а и слага сички под общ знаменател . Вижте по-назад има теми "МОМЕТАТА СА ПАЛНИ ИДИОТИ" сега и за момичетата .... ето една позната скъса с приятеля си и вече мрази всички момчета неще да говори с никое момче ...

аз пък мисля ., че турбо евереите са виновни

Не са само виновни момичетата ... както има тъпи момичета така има и супер мега тъпи жалки момчета и т.н ... цикъла е сложен ... по-скоро проблем има при хората които не удобряват това и се чувствам социално изолирани от новите стандарти на поведение ... и интереси

Цитирай Първоначално написано от ^blue_cat
    Права си. Само нас момичетата обвинявате!
    +1
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

в ежедневието си общувам повече с момичета ... нямам нищо против другия пол. .. но голяма част от момичетата от последните години следват безкомпросмисно тенденцията на деморализация

Град
    РЮАР
    Мен п1к винаги, в края на някоя вр1зка ме изкарват, че аз с1м виновен.. АМА ВИНАГИ.

Лигли..

Напълно си права! Винаги момчетата казват колко сме тъпи, но мисля че не трябва всички да се слагат под общ знаменател...Както има глупави лигли, така и има супер момичета и както има пълни лигльовци, така и има супер свясни момчета [/code]

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Както има момчета които гледат само секса така има и момичета които ти гледат само джоба винаги ще има такива

Град
    {}град на мечтите{}
    Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel
    Както има момчета които гледат само секса така има и момичета които ти гледат само джоба винаги ще има такива
    на 100% съм съгласна с теб, но просто се ядосах, защото едни от последните теми, които прочетох тук бяха(в съкратен вариант):''нямам си гадже, момичетата са виновни"
    HoPiNg FoR tHe BeSt,

Град
    {}град на мечтите{}
    определено няма идеални хора-няма значение момчета или момичета, но просто виждам как хората обичат винаги някои друг да им е виновен...а е човешко да се допускат грешки и не трябва да се срамуваме от това
    аз също мога да сложа всички момчета под общ знаменател, но не го правя точно защото знам, че всеки човек си е индивидуален и различен от останалите
    HoPiNg FoR tHe BeSt,

Цитирай Първоначално написано от blueberry_14
    определено няма идеални хора-няма значение момчета или момичета, но просто виждам как хората обичат винаги някои друг да им е виновен...а е човешко да се допускат грешки и не трябва да се срамуваме от това
    аз също мога да сложа всички момчета под общ знаменател, но не го правя точно защото знам, че всеки човек си е индивидуален и различен от останалите
    разплака ме добре, че всички имате "непобедими" теории за човешката природа ... истината е друга ... въпрос на среда ... на обкръжение ... репресии (обществени, морални) ... абе мога да изпиша книга на тази тема, но пак ще се стигне до свършения факт : " всеки е различен, грешка-човешка" ... и даскалото не може да ви научи на елементарни общочовешки познания ....

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Я стига. Не винаги нас обвиняват. Има си няколко индивида във форума, които казват, че момичетата сме курви, лигли и т.н. Да, ама има и момичета, които казват за момчетата, че са боклуци...

Животът е адът описан в Библията!

Всички малко или много сме виновни.А за глезлите..аз все по-често ги срещам.Като чели броят им се разраства..

Мега фен Аватара на Chacho
    Това са думи на момчета,които не знаят как да се държат мъжки и лижат задници.Като видя приятеля как я черпи по 10 пъти на ден,познава я от седмица благодарение на сайт за запознанства и вече я обича и прави клипове за нея...Всичко трябва да идва в някви граници.Много момчета, и аз до скоро бях в това число, си мислехме че момичетата ще ни вържат ако цял ден си бъбрим за проблемите им и прекарваме по 25 часа на ден заедно..Ако започнеш да се държиш като мъж,спираш да обвиняваш другия.То и не търсиш вината, знаеш защо сте скъсали и вина не ти трябва - прелистваш страницата и започваш да пишеш нова.

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Я стига. Не винаги нас обвиняват. Има си няколко индивида във форума, които казват, че момичетата сме курви, лигли и т.н. Да, ама има и момичета, които казват за момчетата, че са боклуци...
    а така ! това си е война ! .... но всеки си има мнение и всеки ще обвинява, който си иска ^.^ въпрос на гледна точка ... за мен не всички момичета са курви и лигли, но много голяма част са - това е следствие от мои лични наблюдения ... и да има момчета, коита са курви и лигли ... и пак изхождам от лични наблюдения ... всяко стато си има черна овца , но в БГ стадото е главно от черни

пс : примерна обява: Бял овен търси бяла овца ...

Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    а така ! това си е война ! .... но всеки си има мнение и всеки ще обвинява, който си иска ^.^ въпрос на гледна точка ... за мен не всички момичета са курви и лигли, но много голяма част са - това е следствие от мои лични наблюдения ... и да има момчета, коита са курви и лигли ... и пак изхождам от лични наблюдения ... всяко стато си има черна овца , но в БГ стадото е главно от черни

пс : примерна обява: Бял овен търси бяла овца ...
    Е да ама ти никога не си правил изказване "Всички момичета сте еди кви си...", така че не слагаш под общ знаменател... Има разлика

Град
    somewhere over the rainbow
    Ами...има такива дето направо си го просят.

абе като съм ядосан на някоя ви слагам всички момичета в кюпа, но това е моментно ... абе има момичета, които са слънчица ... ама мн малко искам 1 такова ^^ Намери се !!! ехоо

Град
    Там
    Ше си намериш

Да!!

Град
    {}град на мечтите{}
    SmiLeHappyEnjoyMyPaiN с много твой мнения съм съгласна, но виждам, че и ти веднага нападаш хората...и кво постигаш с тва...нито обичам да споря, нито да се карам обаче като прочетох едно от мненията ти(мисля, че знаеш кое) си направих невероятни изводи за теб
    и защо животът е толкова скапан.....всеки си гледа собствените интереси.....всеки се интересува само от себе си
    тва, че някое момче неможе да си намери гадже не означава, че момичетата са виновни
    Тъпо е да се слагат всички хора под общ знаменател!
    и все пак ти благодаря за мненията
    HoPiNg FoR tHe BeSt,

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    ne e taka smis1l ne trq da delim xorata na momi4eta i mom4eta ili b1lgari i kitaici i t.n..... pove4e zavisi ot li4nosta i izkazvaniq kato si4ki momi4eta sa glezli ili si4ki mom4eta sa t1pi govori kolko e ograni4en toz koito gi kazva teq "biseri"
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си