- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- надуваема кукла
ми начи пичойе и пички глейте ся, вчера както казах оправих един пъпеш... ма не дойдоха гости да им правим плодова салата със сметана и сметаната се вкисна та го метнах по запорожеца на един съсед от балконя, убаво се разпльока, от пръските на семенната течност дет бех свършил вътре в пъпешо може да съм заплодил няколко майки с колички дето седяха прд блока, а взрива на пъпеша беше голям! като във филма армагедон, се едно малък брус уилис беше вътре в пъпеша, пръсна семе като шампанско на нова година... закри се слънцето направо от експлозията, зареваха деца, дървета изпопадаха... само запорожеца ни звук, ни стон - истинска съветска машина на времето - не помръдна копелето и тва си е...
както и да е, значи отидох днеска до детмаг-а да си купя брой на мики маус да се поограмотя, щот все ми викат че не чета, обаче забелязах че на мястото на шкембеджийницата на ъгъла са отворили сех шоп! очите ми присветнаха като фарове на мерцедес и се запътих към него. вътре резбиш ли кривоглед станах- хуйове от стените висят, путки по тавана, ужас малей въх ви казвам... викам аз на какичката дето нещо беше седнала на табуретка с три крака надолу и един нагоре, да ми покаже некоя кукла да си зема да си поиграя- и момчетата си играят с кукли, не само момиченцата. беше много учтива и ми даде модела сЕКСТРА Сийка 2000 , струваше самп 69,69 лв, много интересни цени, та земах я резбиш ли, и срам не срам я носих надута до вкъщи - голям възторг сред минувачитевкъщи направо и съдрах латекса ей, спуках я като плондир в училищен двор, са зех една игла и конец да я позакърпя, ама нещо издиша... ко да правя?
пп ама пъпеша беше по убав, като му бръкнах в дупето после можеше да си оближа пръста, сладък един такъв, а на тая кукла гъзо мерише на маратонка...
мерси!
ne sum ti i 4el temata ama teb trqq te bannat ot sait da ne vliza6 pove4e tuk![]()
що ма?Първоначално написано от x3eme
![]()
ne sum ti ma be kele6 mom4e sum,pa i nagul na si4koto ot gore 6to vika pa vij samo kvi tupotii rusi6 i se misli6 za interesen
pr0s!
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
кат си момче кво ми пука, мога да ти викам как си искам... ръсим тъпотии друг път, я имам проблем - ти ше се ебаваш с мене... какви коравосърдечни хора има в тоя сайт, боже, боже![]()
na dve tvoi temi popadnah do sega i dvete bqha izkliu4itelno tupiПървоначално написано от assd
аз съм на същото мнение,дано някой обърне внимание!Първоначално написано от x3eme
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
xaxaxaxa egasi istoriqta![]()
а дано ме баннат, та да не ви чета тъпите пуберски темички![]()
еми че твойте с какво са пред наще?
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
мойте са творчески, всепризнат в е-банеточканет, а вие сте дришни плачкащи във форум пълен с олигофрени като мен![]()
az q 4etah ama sajalqqm .. adski typa tema ...Първоначално написано от x3eme
Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да !Skype: love_sexy_girls
noj sme ti opreli v g1rlito da gi 4ete6 sqka6Първоначално написано от assd
![]()
![]()
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Пробвай с диня другият път.
Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.
Правиш се на важен ама ако тва го разказва някой по телевизията примерно на комиците ш са пръснеш от смях.Първоначално написано от x3eme
Ебати пъпеша , не мисля че трябва да те банн братле разбиваш ме ^^ ПЛОДОВА САЛАТА ХА ХА ХАХАХАА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Отиди да шивач , сигурно за пръв път ще шие Кукла
I wake up in the morning and I piss excellence.
Пич!
Браво!
Кажи къде е тоа секс шоп да си купа и аз такава гумена мацурана, че не си падам по живито много много...
Бтв като ти прочетох темата за пъпеша мноо ме вдъхнови - за тва и аз пробвах - мноо е яко, наистина!!!! Мерси, че ми каза![]()
Hahahhah. Mnogo qko. Evala. Bqgai pri Slavi da mu opravish tupiq scenarii.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
давай,давай!!
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
bojeee po golqma prostotiq ot taq ne bqh 4ela napravo se 4uda kude sa moderatorite i kak moje da ne pravqt ni6to s takiva temi
SUJALQVAM 4E Q PRO4ETOH![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
az probvax da q pro4eta no se opletaxc o6te ot vtoriq red ii se otkazax
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Pich, bil li si nqkoga s momiche, ama v deistvitelnost i istinsko?Първоначално написано от assd
![]()
Τώρα είμαι καλά.
Пич закарай куклата на вулканизатор да ти я залепи, пък и може бонус безплатно да ти я надуе![]()
![]()
![]()
П.П. Момчето може да се прави на прост, ама хич не е за разлика от повечето, които пускат теми: "Правих секс без кондом, не свърши в мен, а в устата ми, пих ескапеле и ся ми прилошава. Има ли вероятност да съм бременна?" Браво пич кефиш. Може да си спамър, ама поне историите ти са оригинални и направо падам от стола, докато чета.![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.