.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60
    Супер фен

надуваема кукла

ми начи пичойе и пички глейте ся, вчера както казах оправих един пъпеш... ма не дойдоха гости да им правим плодова салата със сметана и сметаната се вкисна та го метнах по запорожеца на един съсед от балконя, убаво се разпльока, от пръските на семенната течност дет бех свършил вътре в пъпешо може да съм заплодил няколко майки с колички дето седяха прд блока, а взрива на пъпеша беше голям! като във филма армагедон, се едно малък брус уилис беше вътре в пъпеша, пръсна семе като шампанско на нова година... закри се слънцето направо от експлозията, зареваха деца, дървета изпопадаха... само запорожеца ни звук, ни стон - истинска съветска машина на времето - не помръдна копелето и тва си е...

както и да е, значи отидох днеска до детмаг-а да си купя брой на мики маус да се поограмотя, щот все ми викат че не чета, обаче забелязах че на мястото на шкембеджийницата на ъгъла са отворили сех шоп! очите ми присветнаха като фарове на мерцедес и се запътих към него. вътре резбиш ли кривоглед станах- хуйове от стените висят, путки по тавана, ужас малей въх ви казвам... викам аз на какичката дето нещо беше седнала на табуретка с три крака надолу и един нагоре, да ми покаже некоя кукла да си зема да си поиграя- и момчетата си играят с кукли, не само момиченцата. беше много учтива и ми даде модела сЕКСТРА Сийка 2000 , струваше самп 69,69 лв, много интересни цени, та земах я резбиш ли, и срам не срам я носих надута до вкъщи - голям възторг сред минувачите вкъщи направо и съдрах латекса ей, спуках я като плондир в училищен двор, са зех една игла и конец да я позакърпя, ама нещо издиша... ко да правя?

пп ама пъпеша беше по убав, като му бръкнах в дупето после можеше да си оближа пръста, сладък един такъв, а на тая кукла гъзо мерише на маратонка...

мерси!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    ne sum ti i 4el temata ama teb trqq te bannat ot sait da ne vliza6 pove4e tuk

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    що ма?

Град
    ne sum ti ma be kele6 mom4e sum,pa i nagul na si4koto ot gore 6to vika pa vij samo kvi tupotii rusi6 i se misli6 za interesen

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    pr0s!
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен
    кат си момче кво ми пука, мога да ти викам как си искам... ръсим тъпотии друг път, я имам проблем - ти ше се ебаваш с мене... какви коравосърдечни хора има в тоя сайт, боже, боже

Град
    Цитирай Първоначално написано от assd
    кат си момче кво ми пука, мога да ти викам как си искам... ръсим тъпотии друг път, я имам проблем - ти ше се ебаваш с мене... какви коравосърдечни хора има в тоя сайт, боже, боже
    na dve tvoi temi popadnah do sega i dvete bqha izkliu4itelno tupi

аз съм на същото мнение,дано някой обърне внимание!
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Re: надуваема кукла

xaxaxaxa egasi istoriqta

Супер фен
    а дано ме баннат, та да не ви чета тъпите пуберски темички

еми че твойте с какво са пред наще?
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Супер фен
    мойте са творчески, всепризнат в е-банеточканет, а вие сте дришни плачкащи във форум пълен с олигофрени като мен

az q 4etah ama sajalqqm .. adski typa tema ...
    Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да ! Skype: love_sexy_girls

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    а дано ме баннат, та да не ви чета тъпите пуберски темички
    noj sme ti opreli v g1rlito da gi 4ete6 sqka6
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Пробвай с диня другият път.
    Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
    Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.

Град
    Слънчевата система
    Правиш се на важен ама ако тва го разказва някой по телевизията примерно на комиците ш са пръснеш от смях.

Повече от фен Аватара на japixloops
    Ебати пъпеша , не мисля че трябва да те банн братле разбиваш ме ^^ ПЛОДОВА САЛАТА ХА ХА ХАХАХАА

Отиди да шивач , сигурно за пръв път ще шие Кукла
    I wake up in the morning and I piss excellence.

Пич!
    Браво!
    Кажи къде е тоа секс шоп да си купа и аз такава гумена мацурана, че не си падам по живито много много...
    Бтв като ти прочетох темата за пъпеша мноо ме вдъхнови - за тва и аз пробвах - мноо е яко, наистина!!!! Мерси, че ми каза

Мега фен Аватара на amatorium
    Hahahhah. Mnogo qko. Evala. Bqgai pri Slavi da mu opravish tupiq scenarii.
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    Испания
    О...Боже аз я прочетох ЦЯЛАТА...

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    давай,давай!!
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

bojeee po golqma prostotiq ot taq ne bqh 4ela napravo se 4uda kude sa moderatorite i kak moje da ne pravqt ni6to s takiva temi
    SUJALQVAM 4E Q PRO4ETOH
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    az probvax da q pro4eta no se opletaxc o6te ot vtoriq red ii se otkazax
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Re: надуваема кукла

ми начи пичойе и пички глейте ся, вчера както казах оправих един пъпеш... ма не дойдоха гости да им правим плодова салата със сметана и сметаната се вкисна та го метнах по запорожеца на един съсед от балконя, убаво се разпльока, от пръските на семенната течност дет бех свършил вътре в пъпешо може да съм заплодил няколко майки с колички дето седяха прд блока, а взрива на пъпеша беше голям! като във филма армагедон, се едно малък брус уилис беше вътре в пъпеша, пръсна семе като шампанско на нова година... закри се слънцето направо от експлозията, зареваха деца, дървета изпопадаха... само запорожеца ни звук, ни стон - истинска съветска машина на времето - не помръдна копелето и тва си е...

както и да е, значи отидох днеска до детмаг-а да си купя брой на мики маус да се поограмотя, щот все ми викат че не чета, обаче забелязах че на мястото на шкембеджийницата на ъгъла са отворили сех шоп! очите ми присветнаха като фарове на мерцедес и се запътих към него. вътре резбиш ли кривоглед станах- хуйове от стените висят, путки по тавана, ужас малей въх ви казвам... викам аз на какичката дето нещо беше седнала на табуретка с три крака надолу и един нагоре, да ми покаже некоя кукла да си зема да си поиграя- и момчетата си играят с кукли, не само момиченцата. беше много учтива и ми даде модела сЕКСТРА Сийка 2000 , струваше самп 69,69 лв, много интересни цени, та земах я резбиш ли, и срам не срам я носих надута до вкъщи - голям възторг сред минувачите вкъщи направо и съдрах латекса ей, спуках я като плондир в училищен двор, са зех една игла и конец да я позакърпя, ама нещо издиша... ко да правя?

пп ама пъпеша беше по убав, като му бръкнах в дупето после можеше да си оближа пръста, сладък един такъв, а на тая кукла гъзо мерише на маратонка...

мерси!
    Pich, bil li si nqkoga s momiche, ama v deistvitelnost i istinsko?
    Τώρα είμαι καλά.

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    Пич закарай куклата на вулканизатор да ти я залепи, пък и може бонус безплатно да ти я надуе

П.П. Момчето може да се прави на прост, ама хич не е за разлика от повечето, които пускат теми: "Правих секс без кондом, не свърши в мен, а в устата ми, пих ескапеле и ся ми прилошава. Има ли вероятност да съм бременна?" Браво пич кефиш. Може да си спамър, ама поне историите ти са оригинални и направо падам от стола, докато чета.
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си