ми начи пичойе и пички глейте ся, вчера както казах оправих един пъпеш... ма не дойдоха гости да им правим плодова салата със сметана и сметаната се вкисна та го метнах по запорожеца на един съсед от балконя, убаво се разпльока, от пръските на семенната течност дет бех свършил вътре в пъпешо може да съм заплодил няколко майки с колички дето седяха прд блока, а взрива на пъпеша беше голям! като във филма армагедон, се едно малък брус уилис беше вътре в пъпеша, пръсна семе като шампанско на нова година... закри се слънцето направо от експлозията, зареваха деца, дървета изпопадаха... само запорожеца ни звук, ни стон - истинска съветска машина на времето - не помръдна копелето и тва си е...
както и да е, значи отидох днеска до детмаг-а да си купя брой на мики маус да се поограмотя, щот все ми викат че не чета, обаче забелязах че на мястото на шкембеджийницата на ъгъла са отворили сех шоп! очите ми присветнаха като фарове на мерцедес и се запътих към него. вътре резбиш ли кривоглед станах- хуйове от стените висят, путки по тавана, ужас малей въх ви казвам... викам аз на какичката дето нещо беше седнала на табуретка с три крака надолу и един нагоре, да ми покаже некоя кукла да си зема да си поиграя- и момчетата си играят с кукли, не само момиченцата. беше много учтива и ми даде модела сЕКСТРА Сийка 2000 , струваше самп 69,69 лв, много интересни цени, та земах я резбиш ли, и срам не срам я носих надута до вкъщи - голям възторг сред минувачите

вкъщи направо и съдрах латекса ей, спуках я като плондир в училищен двор, са зех една игла и конец да я позакърпя, ама нещо издиша... ко да правя?
пп ама пъпеша беше по убав, като му бръкнах в дупето после можеше да си оближа пръста, сладък един такъв, а на тая кукла гъзо мерише на маратонка...
мерси!