- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ориенталски танци
Кой от вас е запален по ориенталските танци? Добре ли танцувате? Имате ли някой любим кючек и кой е той?
Мен лично много ме кефят.А относно любим кючек нямам конкретен!
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Естествено,че има разлика...
Мога добре да танцувам и не само да си въртя дупето , но намирам този вид танци за прекалено пошли и аз незнам защо .![]()
пумия
Еми много ме кефят![]()
Ама не кючек, а тези индийските танци... те са много готини
![]()
Ориенталските танци са много красиви. Наистина трябва да се прави разлика между обикновения кючек и тях...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
В тях няма нищо турско или циганско.. говорим за оригиналните ориенталски танци а не за кючеците дет кат се напиеш и почваш да клатиш дупеПървоначално написано от Lake_bodom
![]()
точно така , отвратителни са зззззЗззЗззПървоначално написано от NH3
бих казал на МОДЕРНИ да отидеш аз ходя КооЛ е![]()
I wake up in the morning and I piss excellence.
Абе по принцип всеки казва че са тъпи гадни и така на татъка, обаче реално погледнато и изкуството на кючека и изкуството на ориенталските танци, не са хич лесни и аз лично мн се кефя на хора които ги владеят .... и още нещо 90% от хората които казват , че мразят такива пумии, като видят някоя сладка мацка да върти дупе се заглеждат и то многоо ....
obojavam orientalski tanci i si tancuvam redovno.Haresvam Ramzi ku4ek![]()
Сус ба, ченгенелер!Първоначално написано от Mademoiselle
Теб, както и да те гледаме си от боята!
Grumpy old madman
правете разлика между ориенталски танци и селски кючек
това се отнася най-вече към селянките и тези, които са "много тру" и са много над нещата
idi na o4en lekar mili4koПървоначално написано от Canis_Dirus
![]()
НАКРАЯ АЛЛАХ ЩЕ ВИ ОПРАВИ