.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Свършване

Свършване

Здравеите, искам да попитам има ли някакъв медикамент ли незнам как да го нареча проблема ми е че при полов акт 1-виа път свършвам много бързо

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    emi momchetata si biqt po edna 4ekiq predi tova,za da izdurjat povechko po vreme na akta
    няма любов

Доста хора са така.. спокойно..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....

Re: Свършване

Цитирай Първоначално написано от waterboy
    Здравеите, искам да попитам има ли някакъв медикамент ли незнам как да го нареча проблема ми е че при полов акт 1-виа път свършвам много бързо

purviq put kak iska6 da svur6va6...normalno az na nikoi pove4e ot 10 minuti ne bih dal

ясно ми е това но така не е интересно няма я тръпката а и незнам кога и каде може да ни скимне с приатлката ми за секс... то ако трявма секи ден да си биа чикия

Има спрей на Дурекс,ако не се лъжа.Те спомагат за по-бавно свършване,но ти какво очакваш,все пак ти е било за първи път
    offline forever!

xaxa не ме разбрахте правилно :P не ми е за 1-ви път ! в такъв смисал обиновено когато правиме секс го правим 2 пъти .... и 1-виа път свършвам много много по бързо от вториа

Град
    Bulgaria
    еми то си е нормално да сввършваш по-бързо първия път...при всички момчета е така а относно медикаментите и аз се сещам за спрея на Durex
    EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    xaxa не ме разбрахте правилно :P не ми е за 1-ви път ! в такъв смисал обиновено когато правиме секс го правим 2 пъти .... и 1-виа път свършвам много много по бързо от вториа
    Моят приятел също свършва доста бързо 1-вия път, а втория е в пъти по-дълъг. Това са нормални неща. но аз не искм да прави нищо, защото ще се притъпи удоволствието му. Най-добре поговори с приятелката си дали ситуацията й е неприятна или може 2-рия път да открате повече, а 1-вия да е за тебе...за 1 готин и разтърсващ оргазъм.
    Ние така си практикуваме.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    E какъв ти е проблема? Предпочиташ да клатиш с часове ли? Избирай пози, при които свършваш по-бавно.

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    E какъв ти е проблема? Предпочиташ да клатиш с часове ли? Избирай пози, при които свършваш по-бавно.
    mi moje6 i po dva pati e s razli4ni prezervativi kvo te barka 4e e barzo parviq pat ?

Аз пак предлагам спрея.А пък може да прекъсваш акта от време на време и да я целуваш,орална любов,нещо такова.
    offline forever!

Град
    На жив кораб с избягали затворници

Re: Свършване

ако от скоро го правиш нормално не си се научил още иаз бхях талка 10 15 мин просьто жената ми с екараше сега вече мога по 2 часа стига да ми се иска !

малко упражнения тва с чикията нз дали по мага изтощавате и пак може да свършиш имам в секс шопа едни спреьове ама са скъпи не ти требе да се пръсакш с ткаив нещаот сега !каот усетиш че иди извади го обърния някак си както ти искаш и пак госложи и почни бавно бвано бързо бързо бавно бързо бързо адиш и пак така !

аз си мисля за други неща не мисля как хуя мие в путката и и я побърквам чак пресухва

но всеки мъж е така не задържа порвай без гума да ебеш , но гледай да не направяи беля ако ебеш без гуам сложи гума и се учи
    4 и 12т. от правилата

ще послушам тебе това с изваждането и т.н мерси се пак btw от надежда ли си?

:d sladur ...

Супер фен
    tva e normalno,ne se pritesnqvai
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

ясно ми е това но така не е интересно няма я тръпката а и незнам кога и каде може да ни скимне с приатлката ми за секс... то ако трявма секи ден да си биа чикия
    i na men mi se e sly4valo tova,mojete po dva pati da go pravite

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си