- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свършване
Здравеите, искам да попитам има ли някакъв медикамент ли незнам как да го нареча проблема ми е че при полов акт 1-виа път свършвам много бързо![]()
![]()
emi momchetata si biqt po edna 4ekiq predi tova,za da izdurjat povechko po vreme na akta
няма любов
Първоначално написано от waterboy
purviq put kak iska6 da svur6va6...normalno az na nikoi pove4e ot 10 minuti ne bih dal![]()
ясно ми е товано така не е интересно няма я тръпката
а и незнам кога и каде може да ни скимне с приатлката ми за секс... то ако трявма секи ден да си биа чикия
![]()
Има спрей на Дурекс,ако не се лъжа.Те спомагат за по-бавно свършване,но ти какво очакваш,все пак ти е било за първи път
offline forever!
xaxa не ме разбрахте правилно :P не ми е за 1-ви път ! в такъв смисал обиновено когато правиме секс го правим 2 пъти.... и 1-виа път свършвам много много по бързо от вториа
![]()
еми то си е нормално да сввършваш по-бързо първия път...при всички момчета е такаа относно медикаментите и аз се сещам за спрея на Durex
![]()
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
Моят приятел също свършва доста бързо 1-вия път, а втория е в пъти по-дълъг. Това са нормални неща. но аз не искм да прави нищо, защото ще се притъпи удоволствието му. Най-добре поговори с приятелката си дали ситуацията й е неприятна или може 2-рия път да открате повече, а 1-вия да е за тебе...за 1 готин и разтърсващ оргазъм.Първоначално написано от waterboy
Ние така си практикуваме.
E какъв ти е проблема? Предпочиташ да клатиш с часове ли? Избирай пози, при които свършваш по-бавно.
mi moje6 i po dva pati e s razli4ni prezervativi kvo te barka 4e e barzo parviq pat ?Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Аз пак предлагам спрея.А пък може да прекъсваш акта от време на време и да я целуваш,орална любов,нещо такова.
offline forever!
Първоначално написано от waterboy
ако от скоро го правиш нормално не си се научил още иаз бхях талка 10 15 мин просьто жената ми с екараше сега вече мога по 2 часа стига да ми се иска !
малко упражнения тва с чикията нз дали по мага изтощавате и пак може да свършиш имам в секс шопа едни спреьове ама са скъпи не ти требе да се пръсакш с ткаив нещаот сега !каот усетиш че иди извади го обърния някак си както ти искаш и пак госложи и почни бавно бвано бързо бързо бавно бързо бързо адиш и пак така !
аз си мисля за други неща не мисля как хуя мие в путката и и я побърквам чак пресухва
но всеки мъж е така не задържа порвай без гума да ебеш , но гледай да не направяи беля ако ебеш без гуам сложи гума и се учи
4 и 12т. от правилата
ще послушам тебе това с изваждането и т.н мерси се пакbtw от надежда ли си?
![]()
:d sladur ...![]()
tva e normalno,ne se pritesnqvai
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
i na men mi se e sly4valo tova,mojete po dva pati da go praviteПървоначално написано от waterboy