- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- KЪПУВАМ ГРИВНА LIFE STRONG
купувам оригинална гривна LIFE STRONG от тези жалтите ако някои има и я продава да каже кви пари или ако някои знае каде се продават моляви се много иска да си намера аз имах ама я скасах без да искам и сега МНОГО иска да си намера плс ако някои знае или има
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
ми преди ми я подари едно момиче ама си я скасах и сега много искам да си намера пак щото много ме кефи много ама много искам да си намера плс ако знаеш/те
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
ееее никои ли не знае от каде или някои дали има и я прадава аре пишете бе хора аре много искам да си намера
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
и ква е тая гривна..
ето такава http://www.store-laf.org/wristbands.htmlПървоначално написано от Fire_Wing
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
ми нз аз искам оригинална е те са жълти а може ли да ми дадеш снимка на тая да я видаПървоначално написано от slaveto1989
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
kade prodavat takiva grivni?
onlain samo ot usa i stava mnogo slojnoПървоначално написано от alex_devv
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
to i tuka ima ama seki si q nosi i ne q prodava
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
ne e vqrno ima i originalni moita koqto skasah ;( si be6e originalna ot usa a e kupuvana ot bg ima ni6to 4e sa redko sre6taniПървоначално написано от slaveto1989
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
hora pls kajete ot kade moga da namera.. nqkakuv gerdan za podaruk.. sus takiva golemi lilavi la4eni manista..prosto.. ako nqkoi zn da kaje ms predvaritelno
![]()
Леле имах такава ама един фр. ми я искаше и аз му я подарих![]()
lelele verno li q vij i pitai toq fr ako ne q nosi da ti q dade ili go pitai kvi pari i iska ama nekvi realni molqteeeeПървоначално написано от gigi_00
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
А може ли да ми обясните какви са тези гривни,защото не разбирам защо едната е 10,другата 100,а третата 1200 долара.![]()
I love only myself and fight only for myself!
4estno da ti kaja i az nz za6to sa s razli4ni ceni a sa edni i sa6tiПървоначално написано от The Demon
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Ма кво от злато ли са?Или има нещо специално в тях...не разбирам що за 1200 долара не си вземете нещо стойностно...![]()
I love only myself and fight only for myself!
А може ли да ми обясните какви са тези гривни,защото не разбирам защо едната е 10,другата 100,а третата 1200 долара.
tova nesa pari a sa broiki.moje da kupish 10 100 i 1200