.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: Бихте ли?

Голям фен

Бихте ли?

Ако примерно предният час учител/ка ви е казала,че ще правите контролно в/у дадено нещо,но не се сети да ви го даде на следващия час и вие обаче сте си научили перфектно и искате по този начин да изкарате оценка,но сте чули коментари от съучениците си,че не са учили и 'дано да не се сети да го даде',та бихте ли казали на учителя-бихте ли го подсетили за това контролно,да ви го даде,само за да си изкарате вие готината оценка,пък да не ви пука за другите и тяхната реакция? С други думи бихте ли нагадили леко класа си,ако вие сте подготвени и искате хубава оценка,знаейки,че повечето не са учили за него? Бихте ли постъпили егоистино или не бихте се обадили,щото ще ви е страх после да не ви намразят или нещо такова? Как бихте постъпили? :P

Град
    СофиЯ

Re: Бихте ли?

Цитирай Първоначално написано от psihqsala
    Ако примерно предният час учител/ка ви е казала,че ще правите контролно в/у дадено нещо,но не се сети да ви го даде на следващия час и вие обаче сте си научили перфектно и искате по този начин да изкарате оценка,но сте чули коментари от съучениците си,че не са учили и 'дано да не се сети да го даде',та бихте ли казали на учителя-бихте ли го подсетили за това контролно,да ви го даде,само за да си изкарате вие готината оценка,пък да не ви пука за другите и тяхната реакция? С други думи бихте ли нагадили леко класа си,ако вие сте подготвени и искате хубава оценка,знаейки,че повечето не са учили за него? Бихте ли постъпили егоистино или не бихте се обадили,щото ще ви е страх после да не ви намразят или нещо такова? Как бихте постъпили? :P
    Не,не бих.При нас често има такива случаи.Тогава целия клас задружно казваме,че не сме учили и молим да ни го отложи!Аз винаги съм подготвена,но когато се налага не постъпвам егоистично!
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Ами зависи. Ако по-близките ми приятели знаят и аз също, защо пък да не си отворя устата? И без това не ми пука за другите.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Как да ги натопя? Епа да са учили, боли ме за тях. Какъв е смисълът, при положение, че са знаели, а ги е домързяло да учат, а аз съм учила? Ще мисля за себе си разбира се, то ако ги чакам тях, контролното ще остане за лятото.

Мн ясно, че ще кажа...мн ми пука за тъпите ми съученици, ебати скапаняците са...да са си научили.Честно казано боли ме дори да ме намразят и без тва не общувам с тях.Не бих казала само, ако най-добрата ми приятелка и още две други също много близки приятелки/които са в моя клас/ не са си научили^^

Град
    Ha MopeTo (sun)
    да,просто не ми пука за другите
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Ами ако искаш от класа ти да те намразят - давай , кажи на учителката,но според мен тя умишлено не ви го е дала точно този час , може би за да се подготвите повече
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Не бих се обадила.Все пак сме цял клас,да си изкарам хубава оценка за сметка на другите? Това не ми харесва.
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Ами след като има още такива,които не знаят,няма да я потсетя,защото може следващия път аз да съм между незнаещите и няма да стане хубаво..аз ако го знам тогава ще го знам и след два дена
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Град
    sofiq o.k
    зави си по кои предмет но наи вероятно дам за6тото тия от класа са тъпаци
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

Цитирай Първоначално написано от kocko
    Ако ако ти се случи ти да незнаеш и трябва тея "тапаци" да решат дали да я потсетят..ти кво би напраил щеше ли да ти е приятно да си прецакан
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Град
    Ha MopeTo (sun)
    Цитирай Първоначално написано от fuck_me_pls
    Цитирай Първоначално написано от kocko
    Ако ако ти се случи ти да незнаеш и трябва тея "тапаци" да решат дали да я потсетят..ти кво би напраил щеше ли да ти е приятно да си прецакан
    щом класа му са пълни тъпаци-значи едва ли е прецакван за сефте
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Град
    при мама
    Аз не бих казала,не искам др да изкарат лоши оценки само заради мен.Пък и щом съм си научила и др път ще направя контролното.
    И при нас е имало такива случки,но никой не е казвал нищо.
    ;]

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Не, не бих.

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на Spider4eto
    ми по принцип не движа с другите, ам ако стане нещо такова на въпрос сме много задружни

Абе рядко се случва да съм научила, но ако стане нещо такова не бих ги предала!
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Ще я подсетя .. не ме интересува Винаги на първо място съм аз .. после останалите!
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Ot prosta kolegialnost i sapri4astnost kam kolegite-sau4enici - nikoga. Tapo e nqkoi da se izcepi i da precaka primerno 2/3 ot klasa si. Tova samo nai-zadrastenite zubari podlizurkovci na uchitelite go pravqt. Makar 4e vinagi sam bil podgotven za kontrolni i ne mi e bilo problem v koi moment shte ni dadat.
    Τώρα είμαι καλά.

Mi ne ne bih! 6toto dr-te sa mi fr i ne iskam da gi precakvam! Vs sa mn pe4eni i zadrujni i znam 4e i te biha napraili su6toto za men! Osven ima dve kifli koito bih precakala ne tolkova za da izkaram az qka ocenka a za di gi precakam tqh 2te!
    The Prodigy = The legend!

Град
    40 Miles from the Sun
    Не бих казала. Щом го знам сега, значи ще го знам и след ден-два. =)

Град
    Тапая, Кирибати
    Не бих, дори и да мразя съучениците си с цялата си душа пак не бих, само защото ми е известно какво е това колегиална(съученическа) етика(май на повечето хора, които са писали не им е....)

PROUD MEMBER OF THE PACK

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Не бих казала. А пък това,че съм си научила не мисля,че е прецакване..рано или късно сама ще се сети за контролно
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Ще се ошумулявам сигурно

Цитирай Първоначално написано от AFT
    Не бих казала. Щом го знам сега, значи ще го знам и след ден-два. =)
    +1
    The guy gets all the glory the more he can score,
    while the girl can do the same and then you call her a whore!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Оф, ситуацията е доста кофти.
    От една страна ще ми се иска да блесна, като се има предвид, че съм научила добре, но от друга страна ще ми е гузно да прецакам останалата част от класа, която не е научила урока.И все пак всеки отговаря сам за себе си и аз не би трябвало да си плащам, защото някой не си е седнал на дупето да си научи уроците, но все пак ще си премълча.
    Когато човек има знания той може да ги докаже във всеки един момент, без да му се налага да се изправя пред подобни дилеми.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си