.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Отивам да бачкам с нашите

mamka my na6ite mi serviraha novinata 4e lqtoto 6te hodq s tqh da ba4kam v edno 6ibano selo nare4eno sinemorec v edno iz6ito restorant4e ai sega...nqkoi nqmali da hodi tam a blizo do tyrskata granica se pada tova za malko pove4e info.. ai nqkoi da me yspokoi 4e pove4e ot mesec trqbva da se peka na baven ogan

Всъщност в Синеморец не е толкова лошо. Доста по-спокойно е. Не съм ходила от бая време, но бях останала с добри впечатления.

Град
    tam!!! (love) ~>

Re: nemam dymi

Цитирай Първоначално написано от remember_me
    mamka my na6ite mi serviraha novinata 4e lqtoto 6te hodq s tqh da ba4kam v edno 6ibano selo nare4eno sinemorec v edno iz6ito restorant4e ai sega...nqkoi nqmali da hodi tam a blizo do tyrskata granica se pada tova za malko pove4e info.. ai nqkoi da me yspokoi 4e pove4e ot mesec trqbva da se peka na baven ogan
    Олееееее ти не си добре,дай ми на мене да ида лятото да работя на морето,кат не искаш ти...
    "шибано село"!? Синеморец BaBy RulzZz...

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Там беше хубаво (преди 15 години). Сега е ужасТно, защото и там се напълни с хотели. Дано не е много навалица. Инъче е хубаво местенце. Аз пък ти завиждам. Говори за двама

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    mi i az 6te ba4kam na moreto i hiper mnogo se radvam
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Град
    Ha MopeTo (sun)
    ти май се ядосваш,защото вместо мама и тати да те оставят сам/а тука,те те вземат с тях ?и не можеш да си правиш купона цяло лято ... или бъркам
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

emi dam predi be6e hybavo mestence a sega e bahano s hoteli restorant4eta...angli4ani i tehnite loeni topki deto nari4at deca za6to sajalqvam li? emi da zadeto nqma da ostana sama i trqbva da ponasqm na6ite nai ve4e ba6ta mi..nai nai nai ve4e

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Пуу...аз ако можеше да съм с родителите...

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Пуу...аз ако можеше да съм с родителите...
    ludnica bate az sym taka jiveq na moreto i nali se6ta6
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Re: nemam dymi

Цитирай Първоначално написано от GerSity
    Цитирай Първоначално написано от remember_me
    Олееееее ти не си добре,дай ми на мене да ида лятото да работя на морето,кат не искаш ти...
    "шибано село"!? Синеморец BaBy RulzZz...
    Ами не съм сигурна дали е на морето

ще има много хора и ще се запознаеш с нови приятели няма нищо лошо че отиваш с вашите.Те няма да са до г*з* ти през цялото време нали сигурна съм че си човек с който може да се говори и че си общителен ще се оправиш
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Град
    ... Some happy place ...
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Там беше хубаво (преди 15 години). Сега е ужасТно, защото и там се напълни с хотели. Дано не е много навалица. Инъче е хубаво местенце. Аз пък ти завиждам. Говори за двама
    To navsqkude beshe hubavo predi 15 godini ... sega bulgarskoto more
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    мълчи и работи да се научиш на труд
    The Spark

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си