- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво мъкнете с вас винаги? (момчета) аналог на др. тема
...
мп3-то задължително и навсякъде
ключове, някви кинти, а ге-се-ема по-рядко го взимам..ако имам място по джобовете :>
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ммм пари, кондом, мп3, телефон... май тва е
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
...а китара?Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()
Задължително телефон, ключове и пари в левия джоб и документи, цигари и заплка в десния...
Телефон,пари, ключове(по някой път), фотоапарат и нещо друго ;]
Нищо... Но е изкючително важно нещата да са ми подредени точно както съм ги написалПървоначално написано от 182+44_4adel
Е ще си купиш една нова и почваш на новоПървоначално написано от exploitedteen
И аз съм го правил това, но малко неуспешно, и след като натрупах в нас към 5-6 запалки си казах, че просто няма да спирам цигарите
![]()
засега без гъза си и 1 гащи отгоре не съм се хайнаносвал.другите джунждорий са подробности![]()
mp3 плеъра.
GSM, дъвки и портфейл.
Освен двехи и обувки: карабинер, телефони, портмоне и ключове. Преди постоянно си носех нож, но сега само като съм с раничката, тогава една кутийка с 2 презерватива, фото апарат, някаква връхна дреха, сухи кърпички, които никога не съм ползвал, но винаги давам на някой (същата е ситуацията и с лепенките, които са и в портмонето), очила и понякога (вече все по-рядко) плеър.
Телефон, пари и фотоапарат.![]()
Парса,телефон,програма с срещите за тиража в ЕФУ и химикалка с инициалите на Еврофутбол![]()
Пари, телефон, ключове, гребен, дъвки, кърпички
Jebem te u usta, jebem te u oko
Понякога ми се е случвало, ама ми е гадно. Не обичам да излизам без пари. Обичам да се връщам безПървоначално написано от exploitedteen
![]()
пари телефон,една огромна връзка с ключове която мразя защото е много голяма и няма как да я редуцирам,лична карта,книжка,кледитна карта/за всеки случай/
GSM, пари, мп3 плейър, фотоапарат, документи, презерватив, ключове,дъвки, през зимата (както сега щото мног осе разболявам) и носни кърпички... преди и цигари и запалка ама... ги отказвам... вече 10 дена не съм пушил![]()
![]()
![]()
![]()
и аз така - но ключа ми е в задния джобПървоначално написано от 182+44_4adel
![]()
Ключове, пари, телефон и програмка на Еврофутбол![]()