.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Град
    Targovishte

Сърцето или разума?

Kogo da poslusham syrceto si ili razuma zashtoto sarceto mi kazva da se borq za tozi kogoto obicham poneje toi ne e mnogo bezrazlichen no razuma mi me savetva da se otkaja zashtoto vypreki vsichko toi si ima priqtelka koqto az neiskam da naranqvam... i neznam kakvo da pravq molqvi daite mi savet

Модерирано от Бандитка.Пиши заглавията на темите си на кирилица!
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

разума

В твоя случаи разума ,но иначе е хубаво да се вслушваш и в двете.
    Само забравените мечти са неосъществими. Когато едно сърце тупти и една душа гори въпрос на време е да постигнем мечтите си.
    И.А.

Град
    РЮАР
    С1рцето..

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    С1рцето..
    А така...

Животът е адът описан в Библията!

Сърцето! :P
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Град
    Targovishte
    mi i az iskam da poslusham sarceto si no kak da go napravq kato znam 4e taka 6te naranq gorkoto momi4e
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Град
    Bulgaria
    в твоята ситуация ще има наранени,каквото и да направиш..в единия случай ти ще страдаш,а в другия момичето...аз съм на мнение да слушаш сърцето си и да мислиш за себе си и за твоето щастие и после за нея
    EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!

но щастието не е гарантирано ...

Аз съм за симбиоза между двете. Мисля, че едното и другото се допълват.
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

razbira se 4e v sarceto si se poslu6ai , 6tom ne e bezrazli4en - gledai sobstvenoto si 6tastie a ne tova na drygite ! kakvo ti puka za tqh !!!!

глупостта

Разума си послушай!Иначе ще градиш твоето щастие върху нещастието на онова момиче.
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Цитирай Първоначално написано от the_slayer93
    Разума си послушай!Иначе ще градиш твоето щастие върху нещастието на онова момиче.
    съгласен съм

1во. може да има симпатии към теб, но може да има чувства към другото момиче
    2ро. не е гаранция, че иска да е с теб
    3то. не е гаранция, че ще си щастлива

ако искаш рискувай ... ще има или 1 или 2 разбити сърца при всички положения ти си знаеп най-добре ... направи РАЗУМНА преценка ... чувствата не са шибан инстинкт мама му стара ...

Град
    столична...:)))
    Цитирай Първоначално написано от bebence_ff
    razbira se 4e v sarceto si se poslu6ai , 6tom ne e bezrazli4en - gledai sobstvenoto si 6tastie a ne tova na drygite ! kakvo ti puka za tqh !!!!
    Ако всички бяха такива егоисти и толкова глупави като теб щеше да има световна трагедия...
    По темата - естествено, че разума. Преди всичко човек трябва да бъде способен да мисли. Не смятам, че е редно да разделяш момчето с приятелката му. Щом държиш на него го остави да бъде щастлив. Ако той не иска да бъде с теб, няма смисъл да се бориш, но ако има чувства към теб, сам ще дойде. Остави го да реши с коя от двете ви иска да бъде.
    Без лични и безлични съобщения, моля.

по-добре пр му да е наранена отколкото ти :P

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    по-добре пр му да е наранена отколкото ти :P
    адекватно ...

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    съвет от мене признай на въпросниа човек за чувствата си най добре , защото ако ги разделиш ще бадеш гадната кучка в филма и не е мн приатно някой друг да ти отнеме човека който обичаш казвам го от личен опит

Град
    Русе
    и в тоя случай..15000 човека се изразиха..кфо те ебе за другите..важното е на теб да ти е добре..после не знам кой ще реве като ви се случи на вас... Вслушай се в Разума Ще те опъти по правилния път..все пак той не е само единствения дриймбо има и други капиш? Ай умната

Разбира се, че трябва да послушаш Разума Можеш да рискуваш и да му кажеш какво изпитваш, ни нищо повече. Представи си как ще се чувстваш, ако си на мястото на приятелката му! Нямаш моралното право да се месиш в отношеняита им, в случая ти си страничен наблюдател. Не разваляй връзката им, един ден и на теб може да се случи. Ако сърцето толкова силно те влече към него просто му признай какво чувстваш.[/u]

Град
    Pirdop BG
    Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    Разбира се, че трябва да послушаш Разума Можеш да рискуваш и да му кажеш какво изпитваш, ни нищо повече. Представи си как ще се чувстваш, ако си на мястото на приятелката му! Нямаш моралното право да се месиш в отношеняита им, в случая ти си страничен наблюдател. Не разваляй връзката им, един ден и на теб може да се случи. Ако сърцето толкова силно те влече към него просто му признай какво чувстваш.[/u]
    ние с теб маи мислим еднакво :P

Град
    Испания
    Цитирай Първоначално написано от vesinka91
    mi i az iskam da poslusham sarceto si no kak da go napravq kato znam 4e taka 6te naranq gorkoto momi4e
    Мила,ако всеки се съобразяваше така с другите....Много неща щяха да са различни...Винаги когато правиш нещо го прави заради собствен интерес и да не ти пука дали ще нараниш някого,защото едвали някой ще се замисли за теб!

Цитирай Първоначално написано от AnChItOoOo
    Мила,ако всеки се съобразяваше така с другите....Много неща щяха да са различни...Винаги когато правиш нещо го прави заради собствен интерес и да не ти пука дали ще нараниш някого,защото едвали някой ще се замисли за теб!
    като прочета такова троглоидно, егоистично, неморално, слабохарактерно, безсмислено, слабо, неориентирано, апатично, плоско и жалко мнение получавам позиви ... е това не разбирам .. как да сасипе нечие щастие без да има някаква сигурност ...

Град
    Pirdop BG
    ако секи мислеше като вас света да е изчезнал досега

Град
    Испания
    Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    като прочета такова троглоидно, егоистично, неморално, слабохарактерно, безсмислено, слабо, неориентирано, апатично, плоско и жалко мнение получавам позиви ... е това не разбирам .. как да сасипе нечие щастие без да има някаква сигурност ...

Абе айде моля ви се.Ако тя беше с някое момче и бившата му иска да си го върне едвали ще се замисли за нея Мислете реално ...пфф

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си