- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сърцето или разума?
мисля реално и нормално ... ти не мислиш .. защото си някаф троглодит ... "ВОДЕТЕ МЕ ИНСТИНКТИ" .... хората( световен аспект) са много над тез просташки идеали на незачитане (прегазване) на нечии човешки права ... и на ми чети морал .. далече си й от най-слабите шансове да ме обориш
Няма смисъл да събираш гласове или да слушаш мнението на другите. Направи каквото смяташ за добре и не съжалявай нито за миг!
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
Ако ти си го изживяла това нещо изобщо,ама ИЗОБЩО няма да говориш така!!! Ясно ли ти е?Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
Понякога стават и такива неща...няма как такъв е живота!!!Не се и мъча да те оборвам тук не се състезавам с никого просто всичко казано до тук ми е житейски опит!Ако не съм го изживяла това изобщо нямаше да се меся в тая тема и да давам некви съвети които не знам колко струват....А това дали аз мисля нормално не е твоя работа и няма ти да ми казваш..има си хора за това
До тук съм с коментарите за тая тема КРАЙ!
Аааа ама ти си момче....аз ти говорих в ж.р..... и какво искаш да кажеш че някой е страдал,за да може ти да си добре ли???Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
Mi i da bqh reshila da poslusham syrceto si pak shtqh da stradam toi prosto me sasipa tazi ve4ar...prosto obi4al priqtelkata si no mu prai kef da flirtuva s men...emi po dobre stana pone samo az shte stradam ;(
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
няма да страдаш много дълго спокоПървоначално написано от vesinka91
просто се запознавай с нови хора
![]()
По-добре че си го разбрала още сега...Колкото по-рано толкова по-добре не се отчайвай.Ще срещнеш много по-добри мъже от него!Ниной не е незаменим!Първоначално написано от vesinka91
![]()
+1Първоначално написано от shady^baby
Мислех да пускам същата тема,и аз много често се раздвоявам м/у двете
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
House slushamПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
www.slynchic3.aha.bg
I'm not lovesick
Браво, мацка! Хауса е дъ бест!!Първоначално написано от vesinka91
![]()
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
6to tvoite syboleznovaniq ti ko slushash samo ne mi kazvai 4alga molqteПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
www.slynchic3.aha.bg
I'm not lovesick
не се моли на мен ... а на оня гореПървоначално написано от vesinka91
слушам метал
![]()
хаа едвали е чалгаПървоначално написано от vesinka91
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
em to i metala e qka muzikaaz i neq slusham ama 4alga nikoga
![]()
www.slynchic3.aha.bg
I'm not lovesick
+1Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
стига сте се правили, че не искате да нараните, гаджето на човека, който харесвате. звучи тъпо! хората са егоистични същества и особено в днешно време всеки гледа себе си. та според мен слушай разума, защото сърцето много често лъже и може да те подвежда, че той има чувства към теб
Mi to sarceto za moite 4uvstva ne me podvejda no toi v4era mn milo.... :@ mi dade da razbera 4e 6te ostane s priqtelkata si ama beshe tolkova mil 4e 4ak mi ideshe da go utrepq...
www.slynchic3.aha.bg
I'm not lovesick
и аз също съм го изживял и знам какво е когато някой ти вземе любимия човек ако мислех като теб до ся да съм го утрепал онзи... ама нали знае6 че на този свят за всеки влак си има пътници и рано или късно ще намериш своята сродна душаПървоначално написано от AnChItOoOo
П.С.: Someone,Somewhere,Is Made For You !!!
Хммм... попадала съм в такива ситуации...
Мамка му...! Те никога не са на едно мнение...
Така де... единият път, който беше мноооого сложен и объркан, та тогава послушах сърцето си. Последствията - бях щастлива!
Друг път (в момента) - разума. Еми не съм толкова щастлива...
За това прави каквото ти искаш, а не каквото другите. Мисли за себе си и не толкова за последствията, които не биха били кой знае какви... Ще нараниш някакво момиче... а ако не го сториш кой ще е наранения?! ТИ!
Мисли за себе си, а не за останалите. Пък като доди време за последтвията тогава му мисли... преди това не се трови.
Хех.. който, каквото сам си го направи никой друг не може![]()
Може да е лошо, а защо пък да не е прекрасно... рискувай за да разбереш![]()
Някак трябва да "угодиш" и на сърцето, и на разума
Изчакай да я зареже и бъди с него, или говори с него, кажи му какво чувстваш, а той ако чувства нещо, и иска да сте заедно, пак ще я зареже. Успех!![]()
blagodarq mn na vsi4ki za hubavite saveti makar 4e kakto sa tr1gnali ne6tata mejdu nas ni6to nqma da se polu4i 6tot predi vreme mi kaza "kam teb izpitvam..." "a p1k s priqtelkata mi ne6to....ddz...
" oba4e zamina pri neq i otkakto se vyrna e mn hladen i razli4en s men nz ko e stanalo... :S
www.slynchic3.aha.bg
I'm not lovesick
Ей момичета,във вашите действия няма никаква логика,защо се опитвате да мислите,като ви е непознат този процес.Това не е обида,това са факти доказани от мен.Една жена,когато реши да мисли,винаги греши.Не ви е природно заложено да мислите,вие сте същества поддаващи се на емоцията.За какво ви е дадена тая интуиция.Най-много с това мислене да изпуснете правилния човек.Слушайте сърцето си!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес