- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Насичане при филми
Znachi preinstalirah si windowsa (zatova ne pisha na kirilica za koeto se izvinqvam) i si puskam nali film i mi nasicha! Prez cqloto vreme nasicha. Drupnah K-lite kodeci instalirah sichko kakto trqbva i pak ne stava. Moje bi trqbvat kodeci za video kartata li neznam. Pomognete PLS![]()
![]()
PP: Otnovo, sry za kirilicata
Нарушение на т. 7 от правилата! (от Ruthless)
Аз на P2 266 Mhz 64 EDU Ram и 2MB видео карта Ати подкарах филм даже беше Гарфилд 2002 си спомням начи не е толко от значение..Първоначално написано от chipi_kaoo
Пробвай да смениш драйверите на видео картата отделно си изтелги една програма Gomplayer тя е с вградени кодеци , ако машината е по слаба гаси скайпа от тва мн лагва на мен ми се е случвало на делчето дет е до мене . И още нещо - чест проблем е самия уиндолс...виж загледай в таск мениджъра дали имаш процес който да държи процесора даработи на 100%.Ако процеса е Explorer.exe дай лог оф на уиндолса и пробвай пак!Успех !![]()
Gomplayer свали си я тва е страшна програмка много добраПървоначално написано от ziky
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
и аз в спалнята имам стара машинка специално за филми...малко по силна от твоята, ма пак малко насича.....значи нетрябва като гледаш филми да товариш ПСто със скайп и такива глупости...затваряш всичко квот си отворила.. Другото...филмите ако са ти на диск, си ги копирай на ПСто така ще намали засичането. И още свали си стара версия на Crystal plaer за старие машини е хубава и аз съм доволен. Еми....и ако си намериш свестни кодеци които да не товарят много машината. Повярвай ми пак ще засича, и ще се разминава звука от картината, но това ще е почти незабележимо.Първоначално написано от ziky
пп. С каква ОС си? Сложи си Уин 98 или Милениум....защото иначе неминуемо няма да исгледаш и 1 филм като хората.
Хора ползвайте Crystal player 1.97 мога и код да ви дам да си регнете ако случайно ви засече филм с него значи филма е повреден
There's no justice
There's no peace
There's no freedom
Fuck Police
Трябва ти драйвър за видео картата. Ако имаш диск си инсталирай оттам( изобщо, ако знаеш за какво ти говоря ), ако ли не:
На десктопа десен бутон > Properties > Settings > виждаш дали си с ATi, NVIDIA или вградена някаква Intel-ска( виждаш модела и записваш драйвъра от долните линкове, които съм дал )...
ATi Driver
NVIDIA Driver
Intel Driver
С това мога да помогна аз.
2. Кодеци щом имаш не би трябвало да има проблем.
3. Ако машината ти е по-слаба и се опитваш да гледаш HDTV филми ( като този http://zamunda.net/details.php?id=127550 ) е напълно възможно да ти насича.
-------------------------
Само не разбрах как решихте, че компютъра му е "стара машина"
"На повечето стари машини си ги има в ОСто. "
???
По тематa: Gom player му е майката..
съгласен .. на по слабите "машини" печки това е плеъра.. грозен .. но ефективенПървоначално написано от HateCops
16.07.08 Parkour и Free Run
Перник 19 часа пред пощата
Който има какво да покаже да заповяда![]()
PSJ RuLz