- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Интимни гелове
]Първоначално написано от VerryBerry
me too![]()
A.D.I.D.A.S.
Nivea
И аз съм с Лактацид
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
В момента съм с Ейвънския, ама нещо не ми е много любим. Този на Орифлейм никак не е лош, ина4е съм ползвала и на Нивеа и май той води класацията засега...
![]()
Робинята на Quench
Използвам крема и гела за измиване на Oriflame и съм страшно доволна,особено от крема.Ползвала съм и Ейвън,обаче никак не ми допада...
Всеки хвали лактацид, но мама си беше купила и аз тайничко и го пробвах и ми сепояви сърбеж.И казах на мама и тя каза, че и на нея и се е появил сърбеж и като го сменихме спря-сега съм с GENERA с лайка и е мн хубав![]()
Моя е на Дева и много си го харесвам...Мирише хубаво, нежничък, много е хубав!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
i azПървоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()
Преди като бях по малка бях страшно доволна от Красная Линия. После се миех с бебешки сапун. Преди време реших да почна пак с измиващите гелове и си взех на Генера с лайка. От него ми се получи неприятна миризма и затова си взех Лактацид, че ужким по-скъп и по-хубав ама от него пък ми се появи бяло течение, което лекувам в момента. Сега съм пак с бебешки сапун Тео и не знам дали изобщо някога пак ще се престраша да ползвам измиващ гел![]()
И аз на него... никак не съм доволна, ужас е просто.. Смятам да пробвам с "Orriflame" продуктите, този Avon не мога да го трая, сърби ужасно..Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
(
Сега съм с Лактацид, но и от Нивея съм доволна./
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Бялото течение след употреба на Лактацид при мен беше ужасно обилно. за щастие мина за 1 ден, но беше мноооооого!
Абе общо взето за тия зони съм на принципа колкото по-малко, толкова по-добре, относно ползването на всякакъв вид препарати.
Използвам Лактацид и съм много доволна![]()
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
На Avon съм ползвала първо неароматизирания,и беше добър.После си поръчах ароматизирания и само като го помирисах и ми стана зле.Затова си взех Лактацид и съм страшно доволна,много е добър.
![]()
от Avon, Красная линия, Generа и Nivea най - съм доволна от Nivea.![]()
Ползвала съм на Carefree, Lactacyd, Bilka, Nivea и Avon. Определено имам добри впечатления от Лактацид и Билка.![]()