.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    На Avon съм аз.

и аз
    ]
    me too
    A.D.I.D.A.S.

Град
    Sliven
    Nivea

Град
    Blondeland
    И аз съм с Лактацид
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Мега фен
    Град
    SF
    В момента съм с Ейвънския, ама нещо не ми е много любим. Този на Орифлейм никак не е лош, ина4е съм ползвала и на Нивеа и май той води класацията засега...

Робинята на Quench

Голям фен
    Използвам крема и гела за измиване на Oriflame и съм страшно доволна,особено от крема.Ползвала съм и Ейвън,обаче никак не ми допада...

Всеки хвали лактацид, но мама си беше купила и аз тайничко и го пробвах и ми сепояви сърбеж.И казах на мама и тя каза, че и на нея и се е появил сърбеж и като го сменихме спря-сега съм с GENERA с лайка и е мн хубав

Супер фен
    Град
    Варна
    Моя е на Дева и много си го харесвам...Мирише хубаво, нежничък, много е хубав!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

На Avon съм аз.
    i az

Преди като бях по малка бях страшно доволна от Красная Линия. После се миех с бебешки сапун. Преди време реших да почна пак с измиващите гелове и си взех на Генера с лайка. От него ми се получи неприятна миризма и затова си взех Лактацид, че ужким по-скъп и по-хубав ама от него пък ми се появи бяло течение, което лекувам в момента. Сега съм пак с бебешки сапун Тео и не знам дали изобщо някога пак ще се престраша да ползвам измиващ гел

На Avon съм аз.
    И аз на него... никак не съм доволна, ужас е просто.. Смятам да пробвам с "Orriflame" продуктите, този Avon не мога да го трая, сърби ужасно.. (

Град
    Dreamland Varna
    Сега съм с Лактацид, но и от Нивея съм доволна./
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    Всеки хвали лактацид, но мама си беше купила и аз тайничко и го пробвах и ми сепояви сърбеж.И казах на мама и тя каза, че и на нея и се е появил сърбеж и като го сменихме спря-сега съм с GENERA с лайка и е мн хубав

И аз за лактацид съм чувала подобни нещица,сега използвам на Ейвън и съм много доволна.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Бялото течение след употреба на Лактацид при мен беше ужасно обилно. за щастие мина за 1 ден, но беше мноооооого!

Абе общо взето за тия зони съм на принципа колкото по-малко, толкова по-добре, относно ползването на всякакъв вид препарати.

Използвам Лактацид и съм много доволна
    The guy gets all the glory the more he can score,
    while the girl can do the same and then you call her a whore!

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    На Avon съм ползвала първо неароматизирания,и беше добър.После си поръчах ароматизирания и само като го помирисах и ми стана зле. Затова си взех Лактацид и съм страшно доволна,много е добър.

от Avon, Красная линия, Generа и Nivea най - съм доволна от Nivea.

Ползвала съм на Carefree, Lactacyd, Bilka, Nivea и Avon. Определено имам добри впечатления от Лактацид и Билка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си