.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

решение на една тъпа сапунена история

Всичко започна когато най-добрата ми приятелка ме запозна с едно момиче от бившия и клас. С това момиче се сприятелихме и започнахме да чатим по скайп и да излизаме почти всеки уикенд (на кино, на разходки край морето)... Не бяхме сами с нея бяха нейните приятели... Непрекаснато чатехме по скайп и аз усетих че...я харесвам (нещо като любов ). Една нощ и го признах и тя отначало не можа да повярва...помисли че и се подигравам, че не я обичам... Тя ми каза че се нуждае от време... Продалжавахме да излизаме и сичко ок... Но една нощ тя взе да ми говор в скайп че приличам на женчо на гей...че сaм много задрастен..само седя пред web cameraта. Беше изминал месец от това което ми каза...Аз нищо не отговорих праех се че не обращам внимнание... Това продалжи 3 вечера и на ттретатаа ми кипна и и казах всичко което мислех за нея... (вече) Казах и че я мразя, че не я обичам вече и всичко останало тя го прие някак спокойно... Болокирах я и в скайп и в импулс... След 2 дена тя си направила нов акаунт... Каза ми че си е отрязала косата много касо (за да не я харесва никой от чуство за вина)... Каза сащо че много сажалява че едва сега е усазнала че ме обича и че изка да е смен че не може да издаржи далго без да чатим и да се виждаме... Каза че много сажалява че всички нейни приятели я мразят (каза че се е скарала с тях тъка и не разбрах)... Правеше ми се на важна преди а сега.... Да всичко ок..но проблема е че аз и не изпитжам и положината което изпитвах преди кам нея...Сори че ва занимавам с простотиите си сажалявам...за тъпата сапунка може би тфа е нормално в живота на 14 годишните лапета

прощавам ти, че ме занимаваш с глупостите си ... ти имаш право .. просто си бил искрен .. тя е шубе ... това с косата е било брутално ... бих ти казъл да продължиш напред ... да оставиш това зад себе си ...

Град
    София

Излезте пак, а после реши дали искаш да си с нея. Дай й шанс
    Smile!?

Цитирай Първоначално написано от ra4ence

Излезте пак, а после реши дали искаш да си с нея. Дай й шанс

и това е вариант айде успех ... дай и шанс наистина ... мн е срамежлива явно

понякога 4овек осъзнава какво е имал едва след като го загуби
    но ... ако ве4е не изпитваш нищо към нея проссто няма смисъл-прецени сам дали има шанс 4увствата ти да се върнат и да бъдеш с нея

Просто се е осъзнала много късно.Излезте заедно и ти ще усетиш,ако искаш да си с нея,ако не, не се задължавай.
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Malee tq naistina mn e napraila!! Da si otreje kosata na4i naistina i pyka za tebe a ne e prosto taka da se ebava!!!
    The Prodigy = The legend!

Цитирай Първоначално написано от JuSt..dO..iT
    Malee tq naistina mn e napraila!! Da si otreje kosata na4i naistina i pyka za tebe a ne e prosto taka da se ebava!!!
    трябва да я издигнем в култ

Може наистина да и е дошъл акъла със закъснение. Излезте и реши дали искаш нещо от нея все още...

Мноо съм дърт за това което става в 7-ми клас Нз и аз какво да ти кажа.... А бе знам ама няма да ти е от полза Еми намери си друго девойче, ако това вече не те радва

Повече от фен Аватара на Scarface_

h

това с косата може да го е решила преди (нещо от типа фешан прическа),може да е само да те лъже че затова го е направила ...тва е 1вото , 2рото приятелите са е оставили т.е. са се скарали ...сама е -още 1 причина да съжалява...не и се доверявай...излез с нея...наговори и такива работи каквито тя на теб т.е да е нараниш ...виж реакцията и ...ако наистина е заболи и кажи че така ти си се чуствал когато тя го е направила ...ако не -тегли и майните...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    Може наистина да и е дошъл акъла със закъснение. Излезте и реши дали искаш нещо от нея все още...

Абе , глупости . Нали за това е сайта , за да се занимаваме един друг с глупостите си ! По темата : Принципно всеки човек има право на втори шанс , но ако чувстваш , че вече не я харесваш няма смисъл да и даваш напразни надежди ! Пък и знае ли човек , може да те лъже че си е отрязала косата и , че се е скарала с приятелите си за да я съжалиш . Всичко е възможно . По-добре се срещнете и ти и кажи какво чувстваш , независимо дали ще я нараниш ...

Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    Цитирай Първоначално написано от JuSt..dO..iT
    трябва да я издигнем в култ
    А на тебе минало ли ти е през акъла , че може да лъже за да я съжали ... Щом не са се виждали , а са си писали по скайп и тя му е казала всичко това значи нищо не е сигурно !

ако я харесаш и с къса коса, давай момче ти си
    Кога ми се приработи, седам и чекам да ми мине!

Убъркана история..ами излезте ии ако ти трепва нещо,може би още я харесваш.И след срещата прецени искаш ли я още или не,за да не й даваш празни надежди

Ех пич.... гадна историйка... както са казали другите преди мен- ако тя тооолкова съжалява, както твърди не ти пречи да излезете и ако почувстваш, че изпитваш поне малко от предишната си тръпка нищо не ви пречи да пробвате. може и да е искрена, а това, че преди ти е говорила такива неща... може би нейните приятели са говорили против теб- една моя приятелка така скъса с гаджето си, защото неговите "fr" му пълнеха главата с глупости... Пробвай- дано всичко да е с happy end
    Кефи се на враговете си, защото винаги си в главата им, но никога в краката им!!!!

ахахах щом си е отрязала косата явно наистина й пука за теб и ако наистина е вярно ... уцелил си джакпота

Град
    BurGasSs 8-)
    Цитирай Първоначално написано от Brutality
    ако я харесаш и с къса коса, давай момче ти си
    +1

Град
    Пловдив
    Най-вероятно е егоистка и иска да ти отмъсти задето си накърнил егото и.
    Сега ще се опита да те накара да и тичаш подир гъза за да се докаже като победителка.
    Това е моята версия

I believe only in death itself

Град
    Dreamland Varna
    Е щом не я харесваш вече - не се занимавай.. Особено и след онези глупости, които ти е говорила просто забрави. Да е мислила навреме!!!
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

abe lapeshki istoriii dai i oshte edin shans puk ko ne stane pone she ste opitali
    ТъПа СъМ - ЩоТ тА оСтаЙx лИ ?КуРвА сЪм - ЩоТу СъМ с НегУ лИ?ЛеКа СъМ - ЩоТо нЕ тИ вЪрЗаX ? И кФо сЯ пЛаЧеШ зА мЕн - дА аМЪ аЗ тА ЗаБрАвИх !!!

РаЗлИкАтА мЕЖдУ мЪЖъТ и ШоКОлАдА е Че ШокОлАдА вЪрШи РабОтА и мЕк !!!

Помисли си дали още имаш чуства към нея ии реши!
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Има три възможности да е едно досадно ему (емо де, ама ему е мн по яка дума особено като се има предвид че умствените способности на емотата и емутата ( вид бягащи птиците ако не сте гледали Дискавъри) са еднакви) , което не се изявявало още. В такъв случай бегай на далече .А и ако е ему ще те намрази каквото и да направиш дори да й пуснеш кат свърши(ще свърши казвам ти го) пак ще те намрази и може да развали приятелството м/у теб и онова момиче което ви е запознало

2) Може да е много ама много силно хлътнало в теб(следователно е хипер лигава и вероятно неможеща да се контролира ) , Тогава излез с нея ,виж какво й става и дали все още я харесваш .Ако не е така може да и откажеш учтиво(много щот иначе ще направи някоя глупост) или да й пуснеш за малко и после да я зарежеш за да й дойде ума в главата (т . е да се проявиш като възпитател ) .Решението зависи и от най-добрата ти приярелка, която ви е запознала ( говори с нея внимателно) Ако пък случайно се получи да се надявам че нямаш нищо против късите коси .

3) Да си прави бъзик тогава и тегли една голяма майна

ок сдобрихме се но сега тя изка....да и покажа **** си.... омфг дякаш сме в децката градина |(

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си