.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    OMFG predi malko mi kaza 4e izka da go napravim i az pitam bazika6 li sa i tq nee nz prosto na 14 sme i dvamata ne e li mn rano....omfg hora ne se bazikam

хахаха вие луди ли сте? защо всички 14 годишни искат да правят секс? леле тия деца в днешно време са пълни идиотчета (нищо лично към никой) ама с къв акъл.........??????????
    Кога ми се приработи, седам и чекам да ми мине!

Град
    Terra incognita!
    Поговорете и си изяснете чувствата и отношенията!Обясни й,че вече не изпитваш същите симпатии и готово,а другите ти коментари явно се шегуваш!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Цитирай Първоначално написано от Memento mori!
    Поговорете и си изяснете чувствата и отношенията!Обясни й,че вече не изпитваш същите симпатии и готово,а другите ти коментари явно се шегуваш!
    da we de da be6e 6ega

т. е. не сте се сдобрявали и още имаш шанс да избягаш жив от историята бтв с колко къса коса е и каква музика слуша

Цитирай Първоначално написано от nikoi_si
    OMFG predi malko mi kaza 4e izka da go napravim i az pitam bazika6 li sa i tq nee nz prosto na 14 sme i dvamata ne e li mn rano....omfg hora ne se bazikam
    ОМГ-сори,ама пр ти е малко ... луда

Цитирай Първоначално написано от davkata
    т. е. не сте се сдобрявали и още имаш шанс да избягаш жив от историята бтв с колко къса коса е и каква музика слуша
    слуша тфа което и аз слушам: paramore, 30 sec to mars....i tei natatak

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Осъзнаваш колко много обичаш нещо и ти липсва след като го загубиш..може и да не е така в случая само че ендо щи кажа приятел..сичко се връща след време....независимо кога как и по какъв начин..всичко се връща..помни...един път изживяно нещо адски трудно може отново да се почувства или изживее...само че дори и да не сезамисляш идва време в което вече е късно...от личен опит ти казвам...не се ебавай с чувствата на другите...всичко се връща...
    Admin-Coki:
    15 снимки с неподходящ размер в подписа!
    /забрана за ползване на такъв

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..

Re: решение на една тъпа сапунена история

Цитирай Първоначално написано от nikoi_si
    сажалява сажалява сажалявам
    Уат дид иу сей?
    The Spark

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми