- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- решение на една тъпа сапунена история
OMFG predi malko mi kaza 4e izka da go napravim i az pitam bazika6 li sa i tq neenz prosto na 14 sme i dvamata ne e li mn rano....omfg hora ne se bazikam
хахаха вие луди ли сте? защо всички 14 годишни искат да правят секс? леле тия деца в днешно време са пълни идиотчета (нищо лично към никой) ама с къв акъл.........??????????![]()
Кога ми се приработи, седам и чекам да ми мине!
![]()
Поговорете и си изяснете чувствата и отношенията!Обясни й,че вече не изпитваш същите симпатии и готово,а другите ти коментари явно се шегуваш!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
da we de da be6e 6egaПървоначално написано от Memento mori!
т. е. не сте се сдобрявали и още имаш шанс да избягаш жив от историята бтв с колко къса коса е и каква музика слуша
Първоначално написано от nikoi_si
ОМГ-сори,ама пр ти е малко ... луда
![]()
слуша тфа което и аз слушам: paramore, 30 sec to mars....i tei natatakПървоначално написано от davkata
Осъзнаваш колко много обичаш нещо и ти липсва след като го загубиш..може и да не е така в случая само че ендо щи кажа приятел..сичко се връща след време....независимо кога как и по какъв начин..всичко се връща..помни...един път изживяно нещо адски трудно може отново да се почувства или изживее...само че дори и да не сезамисляш идва време в което вече е късно...от личен опит ти казвам...не се ебавай с чувствата на другите...всичко се връща...
Admin-Coki:
15 снимки с неподходящ размер в подписа!
/забрана за ползване на такъв
Уат дид иу сей?Първоначално написано от nikoi_si
The Spark