Всичко започна когато най-добрата ми приятелка ме запозна с едно момиче от бившия и клас. С това момиче се сприятелихме и започнахме да чатим по скайп и да излизаме почти всеки уикенд (на кино, на разходки край морето)... Не бяхме сами с нея бяха нейните приятели... Непрекаснато чатехме по скайп и аз усетих че...я харесвам (нещо като любов ). Една нощ и го признах и тя отначало не можа да повярва...помисли че и се подигравам, че не я обичам... Тя ми каза че се нуждае от време... Продалжавахме да излизаме и сичко ок... Но една нощ тя взе да ми говор в скайп че приличам на женчо на гей...че сaм много задрастен..само седя пред web cameraта. Беше изминал месец от това което ми каза...Аз нищо не отговорих праех се че не обращам внимнание... Това продалжи 3 вечера и на ттретатаа ми кипна и и казах всичко което мислех за нея... (вече) Казах и че я мразя, че не я обичам вече и всичко останало тя го прие някак спокойно... Болокирах я и в скайп и в импулс... След 2 дена тя си направила нов акаунт... Каза ми че си е отрязала косата много касо (за да не я харесва никой от чуство за вина)... Каза сащо че много сажалява че едва сега е усазнала че ме обича и че изка да е смен че не може да издаржи далго без да чатим и да се виждаме... Каза че много сажалява че всички нейни приятели я мразят (каза че се е скарала с тях тъка и не разбрах)... Правеше ми се на важна преди а сега.... Да всичко ок..но проблема е че аз и не изпитжам и положината което изпитвах преди кам нея...Сори че ва занимавам с простотиите си сажалявам...за тъпата сапунка може би тфа е нормално в живота на 14 годишните лапета