- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Зодии,съвместимост-любов
Не вярвам много ..
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Emi az nevqrvam no priznavam 4e ponqkoga poznavat no tva e slu4aino i super rqdkono poprincip v edna vryzka kakvo shte se slu4i zavisi samo ot teb i 4oveka s kogoto si
taka4e az nevqrvam v zodiite
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Xaxa mersi na vsichki za mneniqtaaa![]()
Qsno e che nqma da se vulnuvam poveche ot horoskopi
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Що за побъркан тип трябва да си, за да се откажеш от някого, защото така пише в хороскопа...
Това не е суеверие, това не е побърканост... не знам какво е
иначе има истинност в зодиака... но не и в този секундния по БиТиВи... астрологията е много сложен материал и относително нещо...
Зодиите са глупаво нещо, само могат да ти развалят удоволствието от това, че например някой те е харесал, пък и от къде накъде звездите ще ми се бъркат в личния живот![]()
Не че не вярвам,но не мисля,че щом някъде са написали че лъв и рак не се съвместяват непременно започвам да отбягвам раците..или рибите..или който и да е...Може и да е вярно,но предпочитам да не се разочаровам от зодията като цяло,а само от човека![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Първоначално написано от slun4ice
Пак не вярвам, че хора, които са родени в едно отделение на един и същи ден, могат да са близнаци по характери. Например аз си чета хороскопа, но не вярвам много-много. 1. - защото в 20 вестника и списания ще имам 20 различни съдби през деня и не може всички да са верни; 2. - не мисля, че може с такава лекота да се предрече съдбата на 1/12 от хората по света...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Ymno kazanoПървоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()
Хороскопите в споменатите вестници и списания са абсолутна простотия... Това дето го пише там и аз мога да го съчиня...Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
Нещата не са чак толкова конкретни... и с хороскопите не се предначертава ничия съдба, по скоро се опоменава характерът и типът човек. В най-обчите ситуации с какво внимание и как би реагирал, от какво да се пази... да се пази защото примерно от самият човек, не се очаква да го е грижа за нещо, а то да има влияние в/у него... и такива обчи неща...
За това се правят индивидуални хороскопи, по простата причина, че няма напълно еднакви хора...
Ролята е на звезди, планети, луна...бла бла... демек астрологията![]()
Аз понякога вярвам на зодиите, понякога не![]()
![]()
![]()
![]()
С гаджето ми сме еднаква зодия(Лъв) и на мн места пише, че партньори от тая зодия не са съвместими, защото самата зодия е властна.
От друга страна Лъва е склонен да прави компромиси, което помага и е мн важно в една връзка м/у Лъвове - ае добре сме си![]()
Абе, по принцип следя зодиакалната съвместимост, ама сега ако според зодиака не си допадаме, няма да се откажа ей тъй... но пък ще ми стане тъпо, че 'звездите не ни подкрепят'..Бе глупости. Не си го слагай толкова на сърце, ако има няк'ви разминаванки с чувствата ви и зодиите ви. ^^
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Звездите могат да ми целунат.. магическият жезъл![]()
Това ми е мнението по темата.
А, най-накрая някой да се сети... влияние имат и асценденти, самото разположение на ВСИЧКИ планети и т.н. Аз като съм рак, пък нямам много общо с описанията, какво?Първоначално написано от slun4ice
![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Първоначално написано от machoka
Циник!![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
невярвайте, че някой на милиони светлини години може ви предвиди каквото и да е(че и то предмет) ^^
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Blagodarq vii teenoveeee![]()
![]()
![]()
![]()
може би има малка истина в зодийте,но в повечето случай по-голямо значение има средата на развитие на човек тя изгражда характера а не зодията затова не вярвам особено,но това не пречи да си проверявам именно хороскопа интересно ми е да ги чета тия глупости