.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Ноктопластика

Такаам..може ли момичетата с ноктопластика да ми обяснят какво точно представлява тя,как се подържат ноктите и колко г-д стружа подръжката им?

Re: Ноктопластика

Цитирай Първоначално написано от Abl3~7o~Lov3
    Такаам..може ли момичетата с ноктопластика да ми обяснят какво точно представлява тя,как се подържат ноктите и колко г-д стружа подръжката им?
    Струва около 50 лв а поддърката на месец е към 15 лв.Зависи от салона.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana

Re: Ноктопластика

Цитирай Първоначално написано от Liar
    Цитирай Първоначално написано от Abl3~7o~Lov3
    Струва около 50 лв а поддърката на месец е към 15 лв.Зависи от салона.
    popravka se pravi na 15 dni i struva 15 leva,demek za mesec kum 30lv ti izliza!Az li4no nikoga ne sum si padala po izkustvenite ne6ta po tqloto-cici,silikon v djukite,izkustveni kosi i nokti,no se prinudih da si napravq noktoplastika po prostata pri4ina,4e moite nokti sa otvart-plo4kite sa mi super malki i imah otvratitelniq navik da si rufam koji4kite,za tova si slojih noktoplastika i sega ve4e se oturvah ot tozi problem...

Аз знам че е препоръчително два пъти в месеца но много жени ходят на подръжка 1 път в месеца.

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Една приятелка си беше направила,т.нар. ,,гелови нокти" ...струваха и 60лв...На всеки 14 дни ходеше на поддръжка...Ако всичко е ОК плащаше 5лв....но ако има някой счупен по 10лв за нокът....

Веднъж си правих - 3 лева на нокът беше, за подръжката не знам, защото успях да ги изпотроша още първата седмица (имам голям талант явно ) и се отказах.
    "МаЛцИнА зАсЛуЖаВаТ СъЛзИтЕ тИ, а ТеЗи, КоИтО
    гИ ЗаСлУжАвАт, нЕ тЕ кАрАт дА
    пЛаЧеШ."

Град
    blg
    ami do 50 60 lv zavisi ot mqstoto i noktoplastikata moita e s udaljiteli na popravka na vseki 2 semici max

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си