- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли правили секс с...?
Въпрос към момчетата,бихте ли правили секс с момиче с хемороиди???
аз съм момиче,но мисля че ако се обичате,това изобщо не трябва да е пречка![]()
Първоначално написано от comics
i az taka mislq ama se pak sa si hemoroidiПървоначално написано от ThE OnE MoRe InSaNe
![]()
Чувала съм за хемороидите...ама си нямам хал хабер какво представляватТака че немога да отговоря... е, и без това съм момиче ;Д
Доколкото съм чувала,като имаш хемороиди,неможеш нито да седнеш,нито да легнеш,нито да ходиш до тоалетна.Така че на момичето надали ще му е до секс..май е зверска болка
mi togawa zako pisheshПървоначално написано от State oF MinD
![]()
Съжалявам за офф-топика, но май въпросът е за момчета, а 80% от отговорилите са момичета... Май доказва, че жените си врат носа, където не им е работа.![]()
И за да не кажат, че давам само безполезни коментари, ще си кажа мнението по темата: Дори и сексът да не е анален, смятам, че има момчета, които биха имали задръжки относно момиче с хемероиди. И то не са малко. Имам чувството, че момчетата са станали по-гнусливи от момичетата...![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
няма нито една вярна дума в тва което си написала...леле как може да го напишеш тва бе ти тъпа ли си ??? я 1во малко прочети кво са хемороидите и после ела да пишеш.....нищо ама нищо което си написала не е вярно!!!Първоначално написано от Abl3~7o~Lov3
Първоначално написано от comics
Zavisi ot hemoroidite. Pravil sum go s edna, koqto imashe i nqmashe nikakvi problemi.
Eating isn't cheating - Arnold
Хемороидите са разширени вени - какво ми дреме за тях? Отделно, че може да са само отвътре, на ректума и да не се виждат. Пък и ако не правиш секс на задна прашка предполагам, че трудно ще се видят. Ама честно казано не би ми пречило