- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- РозоВо
момичета кфо мислите за момчетата който се мислят за гъзари и носат розово![]()
аз лично не бих носил никога леко гейско е според мен![]()
![]()
![]()
това са педераслъци е ... мръши ... утрепляци ... тва не са мъже бе ... путьовци ... МРАЗЯ РОЗОВИ ТЕНИСКИ !!!
Ми Гейскооо..ама на някои им стои добре..мен лично не ме кефят много
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Що пък трябва да е гейскоако му отива, нямам нищо против, а и това не го прави гей
![]()
Че какво му е гъзарското да се държат като п*тки (с извинение), не мога да разбера.![]()
Честно казано, още първият път, когато видях розова тениска на мъжки манекен, се почудих защо не са сложили дамската блузка на женски манекен. После... всичко ми се изясни, просто явно много дизайнери-педераси (с извинение) са се намесили...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Не с1м особен прив1рженик на розовото, но една приятелка ме нави да облеча на брат й блузата... розова... точно по мярка ми беше и ми седеше изключително добре... и ми отиваше, такаче зависи до човека отива ли му или не...
Не ми харесва изобщо, да не говориме, че като някой ''гъзар'' се облече в розово, като че ли започва да се мисли за гей и почва да се държи така... абе, против съмАма кой ме пита мене.
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
на мен ми харесва и не мисля,че дрехите показват ориентацията на човека(разбира се-не се отнася за всички).а и има момчета,на които наистина им ходи.тъпо е това,че мислите,че е гейско![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Мразя обезкосмени, с фешън прически и облечени в розово/лилаво мъже!
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Зависи от много неща... По принцип не ми харесва и съм съгласна че повечето момченца с такива тениски просто се правят на гъзарчета но се е случвало да видя и мъже които изглеждат доста сески![]()
Имам един познат,който имаше розова тениска и му стоеше страхотно.Защо пък да е гейско?Кой е казал,че розовият цвят е типично женски.вчера видях един гей по главната,ходи като манекенка,с изрязани панталонки и спирала,но не беше с розова тениска.Розовото не прави мъжът гей.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
![]()
![]()
Еми аз съм против РОЗАВИЧКИ дрешки облечени от ''момчета''
![]()
![]()
![]()
What if I lead the way
What if I make mistakes
What if I change the world
What if I take the blame...
Зависи ако на човека му отива защо пък да не носи розово..Това, че носиш розово не означава, че си фешън или гей...!!!!
...
mi i spored men ne se otnasq za vsi4ki tova,e rozovoto gi prevru6ta v geiove,6toto muja mi ima edna-dve takiva po rozovki rizi i mn mu hodqt,ama ako ima6 v predvid viziqta naprimer na Denislav ot Music Idol- s kef bih povurnala varhu nego!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
v mahalata to4no si4ki sa po va6ty opisanie KOSMATI , s MAZNI KOSI , OBLE4ENI no NEIZpRANI S godiniПървоначално написано от [y0uR f@v0r!tЭ dRuG
kfo my e lo6oto da si obrysne6 krakata![]()
![]()
На мн малко момчета им отива розово. Все пак ме дразни, не ми харесва.
..
Ами странно ако стане модерно да се ходи гол, дали всички ще тръгнете както майка ви е родила...![]()
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
Не знам какви са в махалата, не се занимавам с такива.Първоначално написано от 1nnocenT
Обезкосмяване е характерно за жените. Те трябва да се гласят, да се обличат с рокли и поли, в по-топли цветове... А вие щом толкова искате обезкосмен и облечен в розово човек до вас, защо не си вземете жена? Окосмяването е символ на мъжественост! И няма нищо не хигиенично в това, така че не ми излизайте с номера "Обезкосмявам се/приятелят ми се обезкосмява, защото така е по-хигиенично"...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.