- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- РозоВо
+1 но лошото е че не са само розовите тенисчици ми с тях идват и зализаните като на теленца косици или пък щръкналите мазни петелски бритончета и гелосани главици.. ии задължително "фешънските" очилца.. ии работата май стана гейскаПървоначално написано от MoHuTo
иначе самата тениска не прави едно момче гей,по скоро зависи от поведението му
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Никога не бих ходил с розова блуза/тениска...
we give it all.
Ако това стане модерно, ще го носиш ли?Първоначално написано от simonchety
http://www.teenproblem.net/news/s/753.html
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Зависи,има хора на които им отива.
Един приятел има една мн яка светло сива блуза с малък извезан орнамент в левия край(мисля че беше марката) .Това е...единствената блуза с розово ,която ме кефи.Повечето са някакви чалгарчета..така де-ненавиждам ги!
Спред мен определено една розова блузка/тениска не прави мъжа гей
Ако на човека му отива - да си я носи, кво лошо има...
Проблема започва, когато с розовата тениска идват и гейските муцунки,очилца,причесчици, ънчици и да не изброявам...
Че така де... просто МЪЖ/момче, на който/ето му отива розовото съм напълно ЗА =]
Идеята е, че ако си с много мъжествени черти може да си позволиш по женствен аксесоар.Например обиците на Слави Трифонов.Все пак има момичета които го харесват и които не.Аз носех по едно време розова тениска, казваха ми че ми отива но не беше моя стил и я махнах.Важното е на теб да ти харесва и да се чувстваш комфортно, защото повечето жени гледат не дрехите, а как ги носи мъжа..
Обожавам ги![]()
Mисля,че "гъзарите",които носят розово са педали...![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
аз пък мисля 4е е готино(щото е шантаво)![]()
Офф аре,аре всички газари и позьори почнаха да носят розови блузки
+ големи очила и 'фиешЪн'(мразя тази дума) прически.
Грозно е,тъпо е....абе отврат.
;]
не мисля, че розовото е гейско. на някой "момчета" може и да им стои така, но има и такива на които им отива. в крайна сметка имайте предвид, че не говорим за изкрящо или бебешко розово. има много повече разновидности на розовото, които не са толкова фрапиращи.
obi4am mom4eta s rozovi fanelki![]()
+1Първоначално написано от fuck_me_pls
kato vidq nqkoe mom4e s rozova fanelka,kvo moga da si pomislq,osven 4e e pedaaaaalrozovoto NE e za mom4eta,vsi4ki izglejdat jenstveno i sme6no
,nz otkude se vze tazi smotana moda
o6te malko 6te tugnat da se razhojdat po kusi poli4ki iz ylicite
mom4eta molqvi ne se izlagaite :P
Еми става ми леко смешно като видя някое момче с някоя розовка блузка... Незнам просто ми изглежда гейско, едно е да облекат червена, оранжева или някакъв друг цвят,ноо розовото![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Винаги съм била и ще си остана на мнението,че всеки носи това,което на него му харесва.Аз нямам нищо против това момче да носи розово.Кое го прави гей?Розовото?Цвета може да му отива или просто така му харесва.Отделна е темата за "фешъните",които също са смятани за педераси,което НЕ Е вярно.(не съм "фешън") .Въпрос на избор и стил .
![]()
+1Първоначално написано от MoHuTo
ама то си зависи и от момчето как му седи и от момичето какъв тп мъжки харесва... щото ако харесваш някфи мачовци и тн няа мислиш,че е яко и тн...
лино аз мисля,че зависи от момчето... не на всеки му отива всичко ....
ам.. Балкана пази ли свойте тайни?Първоначално написано от FiRe_LaDy
O Rly?!Първоначално написано от xkk
![]()
we give it all.
Mn sladko kefi me
Не обичам розово. И не ме кефят момчета в розово.
Да обичаш - това значи да бъдеш направен от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел!