.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 92

Тема: РозоВо

Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Що пък трябва да е гейско ако му отива, нямам нищо против, а и това не го прави гей
    +1 но лошото е че не са само розовите тенисчици ми с тях идват и зализаните като на теленца косици или пък щръкналите мазни петелски бритончета и гелосани главици.. ии задължително "фешънските" очилца.. ии работата май стана гейска иначе самата тениска не прави едно момче гей,по скоро зависи от поведението му
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Никога не бих ходил с розова блуза/тениска...
    we give it all.

Цитирай Първоначално написано от simonchety
    Аз съм за момчетата,които носят розови дрешки и имам много познати,които се обличат така и не виждам нищо лошо още повече след като е на мода
    Ако това стане модерно, ще го носиш ли?

http://www.teenproblem.net/news/s/753.html
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Зависи,има хора на които им отива.

Град
    somewhere over the rainbow
    Един приятел има една мн яка светло сива блуза с малък извезан орнамент в левия край(мисля че беше марката) .Това е...единствената блуза с розово ,която ме кефи. Повечето са някакви чалгарчета..така де-ненавиждам ги!

Град
    VaRNa es7 8-)
    Спред мен определено една розова блузка/тениска не прави мъжа гей
    Ако на човека му отива - да си я носи, кво лошо има...
    Проблема започва, когато с розовата тениска идват и гейските муцунки,очилца,причесчици, ънчици и да не изброявам...
    Че така де... просто МЪЖ/момче, на който/ето му отива розовото съм напълно ЗА =]

Мега фен Аватара на Chacho
    Идеята е, че ако си с много мъжествени черти може да си позволиш по женствен аксесоар.Например обиците на Слави Трифонов.Все пак има момичета които го харесват и които не.Аз носех по едно време розова тениска, казваха ми че ми отива но не беше моя стил и я махнах.Важното е на теб да ти харесва и да се чувстваш комфортно, защото повечето жени гледат не дрехите, а как ги носи мъжа..

Обожавам ги

Mисля,че "гъзарите",които носят розово са педали...
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

аз пък мисля 4е е готино(щото е шантаво)

Град
    при мама
    Офф аре,аре всички газари и позьори почнаха да носят розови блузки
    + големи очила и 'фиешЪн'(мразя тази дума) прически.
    Грозно е,тъпо е....абе отврат.
    ;]

Мега фен Аватара на iiirish
    не мисля, че розовото е гейско. на някой "момчета" може и да им стои така, но има и такива на които им отива. в крайна сметка имайте предвид, че не говорим за изкрящо или бебешко розово. има много повече разновидности на розовото, които не са толкова фрапиращи.

Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от fuck_me_pls
    Ми Гейскооо..ама на някои им стои добре..мен лично не ме кефят много
    +1

Град
    Around... :)
    kato vidq nqkoe mom4e s rozova fanelka,kvo moga da si pomislq,osven 4e e pedaaaaal rozovoto NE e za mom4eta,vsi4ki izglejdat jenstveno i sme6no ,nz otkude se vze tazi smotana moda o6te malko 6te tugnat da se razhojdat po kusi poli4ki iz ylicite mom4eta molqvi ne se izlagaite :P

Град
    Там, където е сърцето...
    Еми става ми леко смешно като видя някое момче с някоя розовка блузка... Незнам просто ми изглежда гейско, едно е да облекат червена, оранжева или някакъв друг цвят,ноо розовото
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Супер фен
    Ем малко гейско е ... ама има и такива на които им отива!Не на всеки стои гейско ... пък и от розово до розово - балкан разлика !
    Обичам те <3 !!!

Винаги съм била и ще си остана на мнението,че всеки носи това,което на него му харесва.Аз нямам нищо против това момче да носи розово.Кое го прави гей?Розовото? Цвета може да му отива или просто така му харесва.Отделна е темата за "фешъните",които също са смятани за педераси,което НЕ Е вярно.(не съм "фешън") .Въпрос на избор и стил .

Град
    BurGasSs 8-)
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Що пък трябва да е гейско ако му отива, нямам нищо против, а и това не го прави гей
    +1

ама то си зависи и от момчето как му седи и от момичето какъв тп мъжки харесва... щото ако харесваш някфи мачовци и тн няа мислиш,че е яко и тн...

лино аз мисля,че зависи от момчето... не на всеки му отива всичко ....

Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Ем малко гейско е ... ама има и такива на които им отива!Не на всеки стои гейско ... пък и от розово до розово - балкан разлика !
    ам.. Балкана пази ли свойте тайни?

Цитирай Първоначално написано от xkk
    O Rly?!
    we give it all.

Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    Цитирай Първоначално написано от xkk
    O Rly?!
    ъпсулютлиш, лягай си

Не обичам розово. И не ме кефят момчета в розово.
    Да обичаш - това значи да бъдеш направен от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си