- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- РозоВо
Пеераска история..и с някфи броеници по вратовете.Деааа гейчетата.Косата пропуснах ли я !? Всички са еднаквииии...Ако т'ва е модата,предпочитам да съм old style ! Това момчетата да са по-женствени от приятелките си е притеснителен факт.Първоначално написано от ra4enceto
![]()
![]()
![]()
Insanity gives me wings !
С най-гулемия : http://www.impulse.bg/Heartless
mi spored men tfa e syper geisko no pri nqkoi im stoi mn dobre![]()
ТъПа СъМ - ЩоТ тА оСтаЙx лИ ?КуРвА сЪм - ЩоТу СъМ с НегУ лИ?ЛеКа СъМ - ЩоТо нЕ тИ вЪрЗаX ? И кФо сЯ пЛаЧеШ зА мЕн - дА аМЪ аЗ тА ЗаБрАвИх !!!
РаЗлИкАтА мЕЖдУ мЪЖъТ и ШоКОлАдА е Че ШокОлАдА вЪрШи РабОтА и мЕк !!!
mi spored men tfa e syper geisko no pri nqkoi im stoi mn dobre![]()
ТъПа СъМ - ЩоТ тА оСтаЙx лИ ?КуРвА сЪм - ЩоТу СъМ с НегУ лИ?ЛеКа СъМ - ЩоТо нЕ тИ вЪрЗаX ? И кФо сЯ пЛаЧеШ зА мЕн - дА аМЪ аЗ тА ЗаБрАвИх !!!
РаЗлИкАтА мЕЖдУ мЪЖъТ и ШоКОлАдА е Че ШокОлАдА вЪрШи РабОтА и мЕк !!!
Розовото е цвят като всички други ... някои смятат .. че е .. за жени .. добре .. имам .. 1 тениска .. с розов кант .. и я нося само под дрехите .. но не защото е розова .. а защото обичам да се обличам в други цветове ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Не съм голяма привърженичка на розовото,особено за момчета,но каквото и да си говориме на някои момчета им отива много розовото,което не ги прави педераси...![]()
Aз ги харесвам мноооого!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
напоследък доста ми се мярват в розово
съжалявам ги..![]()
![]()
Lof YAaA..!
ne smqtam,che e geisko,no ne na vseki mu stoi dobre tozi cvqt...a otnosno gazriqta...abe....s risk da ubidq nqkoi hora-draznat me hora,misleshti se za gazari...samo edni izkl ima :P
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
И аз...Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
Животът е адът описан в Библията!
pri polojenie,4e e moderno,kakvo lo6o ima
ми то като е на мода момчета да носят розово.. значи е дошла модата на педерастчетата![]()
![]()
![]()
отдавна дойде тая мода ....
Отвратително е, аз не харесвам момичета в розово, какво остава за момчета
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
boje..samo ne razbiram,zashto nqkoi postoqnno sledqt modata!??/ nqma lo6o razbira se,no vseki trqbva da znae kakvo to4no mu otiva ot tazi nova moda!!! opravdanieto "moderno e" ve4e e iztarkano,izmislete neshto drugo
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Не ми харесва,розовото е предимно за момичета,но нека си го носят(само да не се лакират в розово че тогаз
...)
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Според мен е смешно момче в розово.... пък още повече като видя мъж с розова блуза![]()
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
хипарско е ?!Първоначално написано от neshtastno^vliubena
Spored men sa konteta, s tvarde golqmo samochuvstvie, koito prekarvat poveche vreme pred ogledaloto ot edno momiche!!!!![]()
![]()
![]()
Всеки с вкуса си, за мен тва са просто едни разглезени пишльовци, защото в момента розовто е фешънско и е не е мн евтино, за тва доста богаташчета го носятНо и кат метъли да се облекат си остават същите тъпанара с коефициент на интелигентност по мисък от този на стайно растение !
и според мен е гейско,но щом на някои момчета им харесва да се обличат така нека го правят не трябва да се влият от мнението на другите![]()
+1Първоначално написано от MoHuTo
LoVe is ThE NAME, Sex is ThE GAME, Fuck ThE NAME and Play ThE GAME!!!
По-противно нещо от момчета облечени в розово, и освен това гелосани- няма![]()
You better run my darling
it's fear
it's now or never, nothing's real
keep your hands away, it's mine all mine
+1Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
То е модерно и да си педал,ама аз не искам да съм модеренПървоначално написано от Mademoiselle
![]()
we give it all.