.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 92 от общо 92

Тема: РозоВо

Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    Цитирай Първоначално написано от Mademoiselle
    pri polojenie,4e e moderno,kakvo lo6o ima
    То е модерно и да си педал,ама аз не искам да съм модерен
    +1
    Модерно е и да си идиот.И аз не искам да съм модерен.

Цитирай Първоначално написано от shanty_loop
    Еми аз съм против РОЗАВИЧКИ дрешки облечени от ''момчета''
    li4no az s1m protiv РОЗАВИЧКИ dre6ki oble4eni ot mom4enca i ot momi4enca (momi4e s1m i gledam da mahna pove4eto rozovo,ama vse mi podarqvat rozovi dre6ki AAAAAAAAAAAA!)
    KEFIM SEEE

Цитирай Първоначално написано от lordex
    +1
    moderno e i da si kurva ama po dobre da ne s1m po modata togava
    KEFIM SEEE

кефя се .. само дет тук в канада още не съм виждала момче с розово

Цитирай Първоначално написано от _m_I_M_i_
    Цитирай Първоначално написано от lordex
    +1
    moderno e i da si k***a ama po dobre da ne s1m po modata togava
    С теб съм ! BARBIE IS A SLUT
    Insanity gives me wings !
    С най-гулемия : http://www.impulse.bg/Heartless

Zavisi ot niuansa na rozovoto!Na men lichno mi dopada da vidq muj s rozova flanelka,estestveno pri vseki e strogo individualno i ne na vseki mu otiva tozi cvqt(stava vapros za mom4etata)Predi izvestno vreme hodihme v edin centrokomersial s priqtelq mi i az mu haresah edna mnogo sladka rozova flanelka,no ne pojela da si q vzeme s dumite"Az da ne sum gei da nosq rozovo?!"

оф ем никой не та кара

абе нямам нищо против, но чесно ако видя някои в розово няма да се сдържа се изхиля... на момичетата мн повече им приляга, даже скоро съм си зела едни розови кецове... и ако видя някой с такива и то момче... без коментар...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Чесно казано преди презирах такива неща смисал и изобщо супер мн се дразнех точно на такива газари дето се вика...само че незнам от къде и как ми попадна розова тениска и викам чай да облеча да вида кво толко им се кефат и зе че ми пасна добре....има утрепляци на които наиситна им седи зле така е няма спор.А и незнам сички кво толко се изхвърлят тука че е педалщина и такова като половината поне са ходили с такива.Скоро ми се случи да имам среща с едно момиче което не слушаше чалга смисал така разправяше па незнам и се видяхме и вика и са кво и аз викам ми ти не си чалгарка аз съм вие ваща "раса" не си пада по такива...тя викаа еее незнаех че чалгарите са такива . Въпреки че не е нужно да слушаш чалга за да носиш розова тениска само че тва е най честия случай !

Град
    In Devil's Castle
    аз не съм против ...защо момчетата,които носят розово,да са гейове
    someone else...

Цитирай Първоначално написано от ziky
    Чесно казано преди презирах такива неща смисал и изобщо супер мн се дразнех точно на такива газари дето се вика...само че незнам от къде и как ми попадна розова тениска и викам чай да облеча да вида кво толко им се кефат и зе че ми пасна добре....има утрепляци на които наиситна им седи зле така е няма спор.А и незнам сички кво толко се изхвърлят тука че е педалщина и такова като половината поне са ходили с такива.Скоро ми се случи да имам среща с едно момиче което не слушаше чалга смисал така разправяше па незнам и се видяхме и вика и са кво и аз викам ми ти не си чалгарка аз съм вие ваща "раса" не си пада по такива...тя викаа еее незнаех че чалгарите са такива . Въпреки че не е нужно да слушаш чалга за да носиш розова тениска само че тва е най честия случай !
    blow me

хаааа а бе я сти'а! просто е на мода
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Всики има правото да се облича така както иска.Може да звучи клиширано,но това си е факт.На някои момчета им ходи розовото спор няма,тъй че защо пък да не носят.Все пак това е само цвят,може да е сладникав и да подхожда на момичетата,но това не го прави табу за мъжкия пол.
    Ако няма къде да отидеш,ела на себе си

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Не ми харесват. Не че е гейско, но... знам ли.. Има нещо което като видя момче в розово ми става супер смешно.
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Обичам розово,много даже,но върху мен А момчетата много ги харесвам в черно,мнооого(но не са всеки му отива).
    Иначе тия дет носят не ми пречат.Пък и някои хора заради една тениска кви изводи правят...Свят ми се зави направо...[/quote]

Град
    Targovishte
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Що пък трябва да е гейско ако му отива, нямам нищо против, а и това не го прави гей
    poznavam myj koito ima mn qka rozova bluza i mu stoi strahotno no ne e gei naprotiv daje ako trq s1m 4esna e strahoten myj
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Град
    у вас ;]
    на мен пък ми харесва..
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си