.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Относно видеокарта ATI

Здравейте! Искам да попитам дали видео картата ми ( ATI X550) е добра,смисъл дали е по-новичка така и да ми изброите няколко видеокарти,които са излезнали на скоро и приблизителните им цени.Няма значение дали са ATI или GeForce.Благодаря предварително
    Когато се раждаш,ти плачеш,а светът се радва.Живей своя живот така,че когато умреш,светът да плаче,а ти да се радваш!!!

Град
    Varna
    еми 128мб гфорце към 60 кинта някъде беше тя ти стига за повечето игри .. ест не за всички ... ако си геймърче ще се изръсиш много кинти за видеокарта !!

Мммм...да,може да се каже,че съм геймър :Р Играя много RPG-та и всички ми вървят бих казъл много добре.Картата ми е 256 Ram.Въпросът ми е следния-добра ли е?
    Когато се раждаш,ти плачеш,а светът се радва.Живей своя живот така,че когато умреш,светът да плаче,а ти да се радваш!!!

Цитирай Първоначално написано от Go^Play
    Мммм...да,може да се каже,че съм геймър :Р Играя много RPG-та и всички ми вървят бих казъл много добре.Картата ми е 256 Ram.Въпросът ми е следния-добра ли е?
    Стара е вече.Шейдърите и са версия 2.0,а новите игри,особено от 2008(кризиса,който е от 2007 върви и на 2.0 шейдъри...)искат шейдъри 3.0.Картата ти е с ддр памет,а новите карти са с ддр3 памети(Средния и високия клас.Ниския е с ддр2),а 3870 е с ддр4.Новите 4850 и 4870 Х2 ще бъдат с ДДР5,като 4850 ще го има и с ДДР3 памети.

ПС: Не видях в сайта на ати за х550 256мб.Има само 64/128МБ ДДР1 64/128 битови.

My First Site : http://d3co.hit.bg
    My Second Site : http://d3co.navhost.com
    My First Site Copy At : http://d3co.navhost.com/Old%20Site

256 e,така пише на кутията и в настройките на монитора :Р А какви са цените г/д на тези по-новите видео карти ?

П.П. RAM паметта ми е 2х1гб DDR II

Първо кажи за какви пари говориш и тогава ще има по-точни отговори
    Клик ми (:

До 150-200 лв,по възможност,а и ако може да ми кажете колко ще мога да взема на моята АТИ ?

10 лева.

Иначе с тия 150-200 лева ... купувай един 7мак high-end. Като GF 7950GT.

На AGP или PCI-E си? Аре разяснявай малко...
    Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Линкин Парк са нещо като тея детски цигари- дъвки, дето хлапетата си ги купуват и се правят на готини.

Цитирай Първоначално написано от Freak.
    10 лева.

Иначе с тия 150-200 лева ... купувай един 7мак high-end. Като GF 7950GT.

На AGP или PCI-E си? Аре разяснявай малко...
    Толкова съм наясно с тези "AGP" и "PCI-E",че си нямаш на представа...
    Не знам какви са тези работи...

Грубо казано това е типа видео карти които дъното ти поддържа.

AGP 8x (или Accelerated Graphics Port) е по-стара и не-ефективна технология. Вече не се произвеждат, но често се срещат сред българина, поради факта, че при нас новите технологии навлизат по-късно.

PCI-E (или Peripheral Component Interconnect - Express) е по-нова и добра технология. Вече е стандарт и се работи над продължението и.

На прост език, тези двете неща представляват слота на който слагаш самата видео карта. AGP са по къси, докато PCI-E слота е дълъг и тънък. Подчертавам, говорим за слотове, не за друго.

Най-лесния начин е да разбереш какво е дъното ти е чрез Everest.
    Everest е програма за пълна диагностика на компютъра на, която безплатната версия можеш да изтеглиш от тук.

Предполагам тази версия е на български, ако е така следвай следните инструкции:

1.Инсталирай, след което я пусни. Мисля че сама поставя иконка на Десктопа, ако не, вярвам може да я потърсиш в Programs от Старт-менюто.

2.Отляво имаш един списък. Ако е на български, цъкни на Дънна платка. Ако е на англииски, цъкни на Motherboard.

3.Отваря ти се още един малък списък, drop-menu. Цъкваш и там на Дънна платка или англииския му еквивалент.

4.В големия екран отдясно ти се отварят детайли, кажи ни какво е написано срещу Дънна платка или Motherboard Name.

Това е цялата процедура, вярвам, че не е трудна и ще се справиш.

Все пак, това е много важна диагностика! Повярвай ми, не искаш да си купиш да кажем PCI-E карта а да се окажеш с AGP слот! Ще трябва да сменяш дъно, да местиш рам, все неща неприятни и опасни за начинаещия.

След като установиш какво е, пиши ни за да намерим най-доброто за парите ти.
    Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Линкин Парк са нещо като тея детски цигари- дъвки, дето хлапетата си ги купуват и се правят на готини.

Айде сега де...Пише "Неизвестен", ще снимам екрана и ще постн-а пика,за да се увериш ;(

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Аз продавам една 6600GT 256 MB До са не е имала проблеми за игри и за такова...пък незнам...Аз си бех фен на AGP тия PCI-X нещо...

Град
    Улицата
    Dual Video card ATI HD 3800 LITE 1 gb
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си