.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

офф... кво да правяя ?? :(

значи харесвам едно момче от доста време пишем си, познаваме се лично ,излизали сме само двамата обаче нещо не се вързва излизаме саму в събота когато неговите "приятели" ги няаа питах го за кво го прай тва той ми каза , че за всяко нещо се подигравали !!! ас не издържам само 1 път в седмицата да се виждаме ..!! кво да прая щот найстина гу харесвам и мисля ,че и той ме харесва....

Град
    РЮАР

Re: офф... кво да правяя ?? :(

подигравали ? Да не си няк'ва п1лна скр1б ?
    В буквалното му значение на думата

избий му комплексите

Град
    при мама
    Какви приятели са му,щом му се подиграват?
    И защо ги търпи?
    ;]

gPa3HuTeJl
    не сам пълна скръб ...не мисля ,че сам грозна не сам дебела нормална сам сии не мисля ,че в мене е проблема ...!!
    кво ти кажа неговите фр. са големи идиоти за тях всички са курви и сякви такиа...

Мега фен Аватара на iiirish
    ако той те харесва няма да се съобразява с никой, най-малко с това какво говорят приятелите му, а ще прави всичко за да прекарвате повече време заедно двамата

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    ami ako samo te ebava smis1l ako naistina te xaresva e stranno ne iskam da te razo4arovam no imai 1 na ym
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Град
    варна
    Явно,че му пука повече за тяхното мнение,отколкото за теб.Щом още от сега се "крие" щом е с теб...какво ще е,ако това прерасне в нещо повече?Замисли се дали ще искаш и занапред да е така и избери какво да правиш-да се откажеш или да продължиш

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Град
    Там, където е сърцето...
    Щом е толкова зависим от приятелите си и няма собствено мнение значи не си заслужава!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    hubavite mom4eta grozni gi hva6tat taka 4e spox toi e za tebe
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Град
    варна
    Цитирай Първоначално написано от soulja_girl4e
    Много тъпо изказване...а замисли се,че и ти с това самочувствие(казвам го,защото съм чела и други твои постове)за някои хора си супер тъпа и противна..има такива,нали?Не всеки може да е харесван от всички...мамка му...

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Цитирай Първоначално написано от krisi_bep
    Много тъпо изказване...а замисли се,че и ти с това самочувствие(казвам го,защото съм чела и други твои постове)за някои хора си супер тъпа и противна..има такива,нали?Не всеки може да е харесван от всички...мамка му...
    +1 за каузата мамка му !

Може да е неосъзнат гей
    Insanity gives me wings !
    С най-гулемия : http://www.impulse.bg/Heartless

nz ama toq izobshto ima li si sobstven akul kfo se vliqe ot chujdoto mnenie ... mi nz kfo da ti kaja ama nai vajnoto e da ne vi puka
    ТъПа СъМ - ЩоТ тА оСтаЙx лИ ?КуРвА сЪм - ЩоТу СъМ с НегУ лИ?ЛеКа СъМ - ЩоТо нЕ тИ вЪрЗаX ? И кФо сЯ пЛаЧеШ зА мЕн - дА аМЪ аЗ тА ЗаБрАвИх !!!

РаЗлИкАтА мЕЖдУ мЪЖъТ и ШоКОлАдА е Че ШокОлАдА вЪрШи РабОтА и мЕк !!!

nz ama toq izobshto ima li si sobstven akul kfo se vliqe ot chujdoto mnenie ... mi nz kfo da ti kaja ama nai vajnoto e da ne vi puka
    ТъПа СъМ - ЩоТ тА оСтаЙx лИ ?КуРвА сЪм - ЩоТу СъМ с НегУ лИ?ЛеКа СъМ - ЩоТо нЕ тИ вЪрЗаX ? И кФо сЯ пЛаЧеШ зА мЕн - дА аМЪ аЗ тА ЗаБрАвИх !!!

РаЗлИкАтА мЕЖдУ мЪЖъТ и ШоКОлАдА е Че ШокОлАдА вЪрШи РабОтА и мЕк !!!

Цитирай Първоначално написано от krisi_bep
    haiaixhe Macka i ot kade znae6 4e mom4eto e hubavo, ta kazva6 4e "hubavite mom4eta grozni gi hva6tat" i 6tom ne poznava6 momi4eto kvo dava6 precenki hubava, grozna takava e .... po huu si trai
    A otnosno temata em ... verno moje da e neosuznat gei ne we sa seriozno spored mene 6tom se vliqe tolkova mnogo ot mnenieto na negovite fr, qvno ne durji na teb dostatu4no i ne e za tebe, pogovorete si, izqsnete se, pitai go za6to pravi taka, kakva e pri4inata za durjanieto mu i moje bi 6te se opravi polojenieto, ako puk ne zareji go, ne te zaslujava , hvani si dr mom4e i gotovo uspeh :P
    JiVei, Za DA DraZnisH dRuGiTe ! :P

Цитирай Първоначално написано от BurnInMyLight
    Може да е неосъзнат гей
    tva me razbi
    edva li e gei ma 6tom taka kazva zna4i mu puka pove4e za mnenieto na priqtelite my otkolkoto za tebe ....

не си губи времето с него
    I JUST PLAY WITH STYLE
    http://prize.bg/parkourgirlss

Голям фен
    Спокойно като завърши 5 клас може да му мине Еми кво да се прави,момчетата се развиват по-бавно,особено някой индивиди Остави го тоя да се оправя,за кво ти е такъв лигльо,който ще ти вика ,че приятелите му сеподигравали
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Град
    Targovishte
    priznai mu kakvo 4uvstvash pogovorete si ako naistina te haresva da se vzeme v race i da ne pozvolqva priqtelite mu da mu se podigravat 6tot tva ne sa nikvi priqteli..
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Град
    в мечтите ти
    Щом поставя приятелите си пред теб-зарежи го
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от enola
    zaebi go
    +1
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Мега фен Аватара на babity

Re: офф... кво да правяя ?? :(

Цитирай Първоначално написано от and1___
    значи харесвам едно момче от доста време пишем си, познаваме се лично ,излизали сме само двамата обаче нещо не се вързва излизаме саму в събота когато неговите "приятели" ги няаа питах го за кво го прай тва той ми каза , че за всяко нещо се подигравали !!! ас не издържам само 1 път в седмицата да се виждаме ..!! кво да прая щот найстина гу харесвам и мисля ,че и той ме харесва....
    Толкова ли мразиш себе си, че да си причиниш това? Аз не бих искала да виждам човек, който го е срам да движи с мен по улицата!

говорихме за тва ...
    той се скара с тях ,и с още един мой приятел дет се сабираха при тях идват при нас...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си