- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- офф... кво да правяя ?? :(
значи харесвам едно момче от доста време пишем си, познаваме се лично ,излизали сме само двамата обаче нещо не се вързва излизаме саму в събота когато неговите "приятели" ги няаа питах го за кво го прай тва той ми каза , че за всяко нещо се подигравали !!! ас не издържам само 1 път в седмицата да се виждаме ..!! кво да прая щот найстина гу харесвам и мисля ,че и той ме харесва....![]()
подигравали ? Да не си няк'ва п1лна скр1б ?
В буквалното му значение на думата![]()
Какви приятели са му,щом му се подиграват?
И защо ги търпи?
![]()
;]
gPa3HuTeJl
не сам пълна скръб ...не мисля ,че сам грозна не сам дебела нормална сам сии не мисля ,че в мене е проблема ...!!
кво ти кажа неговите фр. са големи идиоти за тях всички са курви и сякви такиа...![]()
ако той те харесва няма да се съобразява с никой, най-малко с това какво говорят приятелите му, а ще прави всичко за да прекарвате повече време заедно двамата
ami ako samo te ebavasmis1l ako naistina te xaresva e stranno
ne iskam da te razo4arovam no imai 1 na ym
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Явно,че му пука повече за тяхното мнение,отколкото за теб.Щом още от сега се "крие" щом е с теб...какво ще е,ако това прерасне в нещо повече?Замисли се дали ще искаш и занапред да е така и избери какво да правиш-да се откажеш или да продължиш![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
Щом е толкова зависим от приятелите си и няма собствено мнение значи не си заслужава!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
hubavite mom4eta grozni gi hva6tat taka 4e spox toi e za tebe![]()
Първоначално написано от Riot
Много тъпо изказване...а замисли се,че и ти с това самочувствие(казвам го,защото съм чела и други твои постове)за някои хора си супер тъпа и противна..има такива,нали?Не всеки може да е харесван от всички...мамка му...Първоначално написано от soulja_girl4e
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
+1 за каузата мамка му !Първоначално написано от krisi_bep
Може да е неосъзнат гей![]()
![]()
![]()
Insanity gives me wings !
С най-гулемия : http://www.impulse.bg/Heartless
nz ama toq izobshto ima li si sobstven akul kfo se vliqe ot chujdoto mnenie ... mi nz kfo da ti kaja ama nai vajnoto e da ne vi puka![]()
ТъПа СъМ - ЩоТ тА оСтаЙx лИ ?КуРвА сЪм - ЩоТу СъМ с НегУ лИ?ЛеКа СъМ - ЩоТо нЕ тИ вЪрЗаX ? И кФо сЯ пЛаЧеШ зА мЕн - дА аМЪ аЗ тА ЗаБрАвИх !!!
РаЗлИкАтА мЕЖдУ мЪЖъТ и ШоКОлАдА е Че ШокОлАдА вЪрШи РабОтА и мЕк !!!
nz ama toq izobshto ima li si sobstven akul kfo se vliqe ot chujdoto mnenie ... mi nz kfo da ti kaja ama nai vajnoto e da ne vi puka![]()
ТъПа СъМ - ЩоТ тА оСтаЙx лИ ?КуРвА сЪм - ЩоТу СъМ с НегУ лИ?ЛеКа СъМ - ЩоТо нЕ тИ вЪрЗаX ? И кФо сЯ пЛаЧеШ зА мЕн - дА аМЪ аЗ тА ЗаБрАвИх !!!
РаЗлИкАтА мЕЖдУ мЪЖъТ и ШоКОлАдА е Че ШокОлАдА вЪрШи РабОтА и мЕк !!!
haiaixhe Macka i ot kade znae6 4e mom4eto e hubavo, ta kazva6 4e "hubavite mom4eta grozni gi hva6tat"Първоначално написано от krisi_bep
i 6tom ne poznava6 momi4eto kvo dava6 precenki hubava, grozna takava e .... po huu si trai
![]()
![]()
A otnosno temata em ... verno moje da e neosuznat geine we sa seriozno
spored mene 6tom se vliqe tolkova mnogo ot mnenieto na negovite fr, qvno ne durji na teb dostatu4no i ne e za tebe, pogovorete si, izqsnete se, pitai go za6to pravi taka, kakva e pri4inata za durjanieto mu i moje bi 6te se opravi polojenieto, ako puk ne zareji go, ne te zaslujava , hvani si dr mom4e i gotovo
uspeh :P
JiVei, Za DA DraZnisH dRuGiTe ! :P
Първоначално написано от BurnInMyLight
![]()
tva me razbi
![]()
![]()
edva li e gei ma 6tom taka kazva zna4i mu puka pove4e za mnenieto na priqtelite my otkolkoto za tebe ....
не си губи времето с него![]()
Спокойно като завърши 5 клас може да му минеЕми кво да се прави,момчетата се развиват по-бавно,особено някой индивиди
Остави го тоя да се оправя,за кво ти е такъв лигльо,който ще ти вика ,че приятелите му сеподигравали
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
priznai mu kakvo 4uvstvash pogovorete si ako naistina te haresva da se vzeme v race i da ne pozvolqva priqtelite mu da mu se podigravat 6tot tva ne sa nikvi priqteli..
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Щом поставя приятелите си пред теб-зарежи го
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
+1Първоначално написано от enola
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Толкова ли мразиш себе си, че да си причиниш това? Аз не бих искала да виждам човек, който го е срам да движи с мен по улицата!Първоначално написано от and1___
говорихме за тва ...
той се скара с тях ,и с още един мой приятел дет се сабираха при тях идват при нас...