- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Оргазъм :)
Моя оргазъм е съпроводен с обилна струя течност на живота, която хвърчи на ляво и ня дясно
mmm da sa6toto![]()
Няма нищо общо с възрастта при момичетата... поне младите де, иначе не може да се определи точно време, може да стане за една минута може и за половин час, всичко зависи от вида на стимулиранеПървоначално написано от nickolai
![]()
![]()
http://s6.bg.bitefight.org/c.php?uid=20436
I don't know why I'm so fucking cold?
I dont know why it hurts me.
All I wanna do is get with you.
And make the pain go away.
Why do I have a conscience?
All I want to do is fuck it away!
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!Pp
evallata-imeno tova imam predvid-wowwww![]()
Да и аз така. И цялата треперяяя..Първоначално написано от Chacho
Момичето май искаше да разбере горе долу какво става. Ясно е че чувството не може да се опише....
При мъжете също може да се каже че еякулират и т.н но не може да се обясни какво е чувството.
I don't know what I'm doing when the House is in my head..
p1rvo golqma trupka posle samoleta pada ;D
Възрастта не е от значение според мен. Дори и при момчетата - всичко е до опит, не възраст (е, като прехвърлиш определена връзраст, предполагам, че и годините са от значение).Първоначално написано от nickolai
За колко време ще свърши една жена, зависи и от нея, и от партньора й. Аз до сега не съм свършвала по време на същинския секс - с проникване. Никой от партньорите ми преди сегашния не ме е докарвал до толкова много оргазми, а с него сме правили "истински" секс само 2 пъти - въпросът е да откриеш какво възбужда момичето - къде да я целуваш, къде да я докосваш...
А за това какво е усещането при оргазъм - аз чувствам нещо като многократно свиване на входа на влагалището, вълна удоволствие, която направо ме залива... както казаха другите момичета, трудно е да се опише![]()