- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- любимеца ви от Music Idol е...
toma
В лицето ми извикай, че ме мразиш
или дори, че ти е все едно.
Заслужил съм очите ти студени.
Заслужил съм ги с хиляди вини.
Ти ставаш. Приближаваш се до мене.
Невидима, ти казваш "Остани".
Тома е най-добрия. Пее си идеално момчето без никакви затруднения в изпълнението.Щом Азис изпя така добре,правете си изводите. Дано да спечели.![]()
![]()
TOMAAAA![]()
Значи имам предположения,че ще останат на финала Тома и Нора.Но аз твърдо заставам зад Нора,Тома също е много добър,но моята фаворитка е Нора![]()
Ми засега Нора, Шанел и Деница. На мъжете не съм обърнала особено внимание, но не отричам, че са доста таланливи(може би Денислав малко куца де)![]()
Най-много харесвам Тома.
След него са Деница и Шанел.
Ивайло, но вече го няма. Ако на финала останат Тома и Нора, ако не съм се гръмнал ще подкрепя мъжа от чисто мъжка солидарност, иначе и двамата са ми меко казано противни.![]()
Левски шампион але але!
нора и тома
надявам се, а всъщност може би съм убеден, че двамата ще са на финал ;]
хъхъ..
мдааа,наистина за сега показват най-големи възможностиПървоначално написано от Shadow_Walker
we give it all.
Тома
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Нораааааааааа
После еДеница, После Шанел.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Elena jalko 4e si trugna taka nelepo
vsi4ko e naglaseno o6te ot na4aloto![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
По онова, което прочетох за Нора - коза е. А Тома си ми е на сърцето още от началото, все пак сме сходни по музикален стил.Първоначално написано от Elisa`Day
И съм съгласна, че всичко е нагласено, Деница пя блестящо Остава, а Ана се изложи с Данчо Караджов. С тази разлика, че първата я оплюха, а на втората й сваляха звезди...![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Аз бях за Еленано вече я няма
а Сега съм за Ясен
и томА
![]()
GiVE Me a ReASon To Kill YoU anD I WiLL maKe YoU ImMortal ...
Тома
Оф не ви ли писна от тея теми за Мюзик айдъл
Не че го гледам много , но съм за Тома , Нора и Деница