Значи преди 2 дена си направих сефтето с приятеля ми.Тогава ми текна мн малко кръв 2-3 капки(за сметка на тфа мн боле6е) и преди малко отивам до тоалетна и гледам петно кръв на гащите ми
Та интересува ме дали е нещо от странично кървене или просто това ми е цикилът...Моля помогнете.
Ами ако е време за цикъла ти-може и той да е, а по принцип кървенето след първия полов контакт може да продължи два-три дена, така че няма нищо обезпокоително
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
споко, мацко добре си! аз съм чувала за няколко такива случаи, нищо тревожно няма
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
леле...обичам ги ваще пуберски въпроси...а не.....
![]()
![]()
![]()
секс сте тръгнали да правите, не си знаете цикъла кога, кво що. вземи, прочети някоя и друга книга и си опознай тялото, преди да се цепиш така. на всичко отгоре, има сигурно още 5 такива теми вече. използвай търсачката (кликваш на горното буточне "търсене" и пишеш ключови думи "кръв", "цикъл", т.н....
![]()
) не, не...ше падна...
![]()
![]()
![]()
1.ЦИкилът трябва да ми дойде след 10 дена.Винаги е точен.Първоначално написано от D@rk_LaDy
2.РАзгледах темите и има всякакви варианти на въпроса ми,но не и точно след първия път...(видях две три теми за след втория и третия път и т.н,но след първия не видях)
3.Кфо ми флудиш по темата,ае мн ти здраве![]()
Еми, значи то само т.1 ти отговаря на въпроса.
![]()
изобщо, кво флуудиш форма с тия теми?![]()
![]()
sled parviq pat pri mnogo momi4eta cikala se izmestva!nai veroqtno e tovaПървоначално написано от headbang
![]()
бе сигурно ти няма нищо![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Ami moje i da ti poteche kruv i nqkolko dni sled tova ... ama tva veche da pitash dali ti e cikula![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
ne mislq 4e ti ima ne6to,kakto napisaha po gore kurveneto sled purviq ti polov kontakt moje da produlji 2,3 dori 4 dni.i 6te ti mine spokoino![]()
Няма нищо страшно може да е така 2 3 дена![]()
+1Първоначално написано от Liglichkb
![]()
+2Първоначално написано от House^mania...
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
С малко повече литература и нямаше да я има тази тема. Какви сте хора, праскате се а пък незнаете последствиата. Боже..![]()
Кога ми се приработи, седам и чекам да ми мине!
![]()
+1 по-добре ще е да е биология!Първоначално написано от Brutality
![]()
Който се чупи от колектива,колектива му го начу*ва колективно.
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
q[^_^]p ---> Listen House Music