.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Кръв?

Кръв?

Значи преди 2 дена си направих сефтето с приятеля ми.Тогава ми текна мн малко кръв 2-3 капки(за сметка на тфа мн боле6е ) и преди малко отивам до тоалетна и гледам петно кръв на гащите ми Та интересува ме дали е нещо от странично кървене или просто това ми е цикилът...Моля помогнете.

Град
    в мечтите ти
    Ами ако е време за цикъла ти-може и той да е, а по принцип кървенето след първия полов контакт може да продължи два-три дена, така че няма нищо обезпокоително
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

споко, мацко добре си! аз съм чувала за няколко такива случаи, нищо тревожно няма

леле...обичам ги ваще пуберски въпроси...а не..... секс сте тръгнали да правите, не си знаете цикъла кога, кво що. вземи, прочети някоя и друга книга и си опознай тялото, преди да се цепиш така. на всичко отгоре, има сигурно още 5 такива теми вече. използвай търсачката (кликваш на горното буточне "търсене" и пишеш ключови думи "кръв", "цикъл", т.н.... ) не, не...ше падна...

Цитирай Първоначално написано от D@rk_LaDy
    леле...обичам ги ваще пуберски въпроси...а не..... секс сте тръгнали да правите, не си знаете цикъла кога, кво що. вземи, прочети някоя и друга книга и си опознай тялото, преди да се цепиш така. на всичко отгоре, има сигурно още 5 такива теми вече. използвай търсачката (кликваш на горното буточне "търсене" и пишеш ключови думи "кръв", "цикъл", т.н.... ) не, не...ше падна...
    1.ЦИкилът трябва да ми дойде след 10 дена.Винаги е точен.
    2.РАзгледах темите и има всякакви варианти на въпроса ми,но не и точно след първия път...(видях две три теми за след втория и третия път и т.н,но след първия не видях)
    3.Кфо ми флудиш по темата,ае мн ти здраве

Еми, значи то само т.1 ти отговаря на въпроса.
    изобщо, кво флуудиш форма с тия теми?

Цитирай Първоначално написано от headbang
    Цитирай Първоначално написано от D@rk_LaDy
    1.ЦИкилът трябва да ми дойде след 10 дена.Винаги е точен.
    2.РАзгледах темите и има всякакви варианти на въпроса ми,но не и точно след първия път...(видях две три теми за след втория и третия път и т.н,но след първия не видях)
    3.Кфо ми флудиш по темата,ае мн ти здраве
    sled parviq pat pri mnogo momi4eta cikala se izmestva!nai veroqtno e tova

Град
    Ha MopeTo (sun)
    бе сигурно ти няма нищо
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Град
    ... Some happy place ...
    Ami moje i da ti poteche kruv i nqkolko dni sled tova ... ama tva veche da pitash dali ti e cikula
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    ne mislq 4e ti ima ne6to,kakto napisaha po gore kurveneto sled purviq ti polov kontakt moje da produlji 2,3 dori 4 dni.i 6te ti mine spokoino

Няма нищо страшно може да е така 2 3 дена

Цитирай Първоначално написано от Liglichkb
    +1

Град
    v edno sypersko grad4e
    Цитирай Първоначално написано от House^mania...
    Цитирай Първоначално написано от Liglichkb
    +1
    +2
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

С малко повече литература и нямаше да я има тази тема. Какви сте хора, праскате се а пък незнаете последствиата. Боже..
    Кога ми се приработи, седам и чекам да ми мине!

ааа да беше прочела малко преди да праиш секс !! То така не се тръгва ..
    (писаха го и преди мен,ама мн исках да го кажа )

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Brutality
    С малко повече литература и нямаше да я има тази тема. Какви сте хора, праскате се а пък незнаете последствиата. Боже..
    +1 по-добре ще е да е биология!
    Който се чупи от колектива,колектива му го начу*ва колективно.

98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

q[^_^]p ---> Listen House Music

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си