- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разлика в социалните среди
Какво мислите за разликата в социалните среди и по точно и разбираемо казано как ще се справите с проблема,че родителите на гаджето ви и самото то е във "Висшето общество" а вие сте най обикновен гражданин или по точно рапър/казвам по точно заради специфичния стил на обличане чрез който мн хора съдят за рапарите преди да са ги обознали/. (think)
ПП:Ако пишете,очаквам смислени отговори,а не от сорта на "за голям рапър ли се мислиш" или нещо от сорта.
Благодаря предварително.10х
xhxahh, mi spored mene ne e nekf seriozen problem ako dvamata se obi4at,
a ako si gledal How High se seti za salis mai be6e i du6teriata na prezidenta:P
нали се сещаш путко по дрехите приемат по ума изпращат ама ако си тъп рапер вече си е проблемПървоначално написано от slarutan
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Кофти... Не знам би ми било се тая освен ако гаджето ми не почне нещо да се прави на интересен.
Животът е адът описан в Библията!
не знам какво те притесява всъщност ... ако се покажеш като грижовен. сериозен и интелигентен младеж всичко ще е добре
така е,но все пак мислиш ли,че ако ти си такъв родител ще позволиш на дъщеря си да излиза с такъв тип момче (think) смисал не казвам лош родител в никакъв случай,но родител от по горния слой
еми значи тя е паралийка .. ти си нормално момче с товйте си интереси .. тя те харесва .... просто пред тях бъди малко по-публичен, по-делови ... по-прибран като облекло ... и така .. спокойно депросто не говори диалектно и не мълчи като пукел като се срещнешс тях ... и не мисля, че ще са някакви цербери и ще те разпънатна кръст ... ако са либерални и модерни хора няма да ги стъписа твоята същност
пак заповядай ... ако отидеш с нагласата, че ще те помислят за идиот ... просто ще си изиграеш лоша шега ... ае успехче![]()
мерси,а относно облеклото-прекалено ли ще е ако се завлека в костюм
според мен ще е малко прекалено ... не знам ... но по-тясни дънки и блуза и без шапкаПървоначално написано от slarutan
![]()
За голям рапър ли се мислиш ?![]()
I believe only in death itself
nemislq 4e tva e problemstiga da se obichate nqma zna4enie koi kakyv e
Kakto se kazva lubovta e slqpa :P
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Emi do kolkoto znam roditelite na gadjeto mi sa dosta zamojni.Na men lichno ne mi e nikakyv problem....Daje po-napred se chustvam s parite ponqkoga poneje tehnite ne go givezqt mnogo.Za men lichno ne e ot znachenie.
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Според мен това в един момент оказва значение.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Да, в България има едно разделение на социални слоеве, но пради миналото на страната ни не е възможно да бъде ясно определено това разделение. В крайна сметка не парите са фактора на разделението на "маса" и "над-средното ниво". Ако се стараеш и се стремиш да бъдем над средното ниво по отношение на интелектуален капацитет всичко ще бъде наред. Сега ще се опитам да дам и по-разбираемо определение на "маса" и "хора над средното ниво". "Масата" това са...хората, който са полуграмотни, интересуват се само от храната си, от алкохола...
Аз се поотклоних от темата, но с всичко по-горе исках да ти кажа, че парите нямат значение в случая, стилът на обличане - също. Ако се докажеш пред тях всичко ще е наред.
Ем да облечи се като повечето момчета,тоест стандартно , с по-"нормални дрехи" и такаПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
И аз имам същия проблем,но съм момиче и ми предстои да се запозная с родителите на гаджето,а те са мега заможни(не зн точно с кфо се занимават но е така)
Абе радвай се че момичето е с тебе,щот повечето такива богатички движат с некфи газарчета,фукльовци,надувк и..
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Не еточно така,зависи от хората,а както знаем повечето по-заможнички се имат за нещо повече от обикновените хора.. Ако родителите й са надути,ще му е трудно да общува с тях,ще го изгледат се едно е мокро маче,без дори да са го опознали,само щот няма богат татко примерноПървоначално написано от Pliok0019
![]()
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
abe q ne se zalugvai..socialnite razli4iq sa mnogo vajni v edna vruzka. i ne govorq samo za otno6enieto na roditelite,govorq za otno6eniqta m/u vas dvamata.v na4aloto nqma da pravi golqmo vpe4atlenie,to e qsno...no s vremeto ne6tata ne stoqt taka..ako ne poloji6 usiliq da si s taq macka,po-golemi ot tva da nahluzi6 nekvi norm. dinki s koito se vijda 4e ima6 kraka nqma da stane nomera.tui 4e vpe4atlenieto na roditelite dale4 ne pravi vruzkata vi uspe6na,daje da se naprai6 na itleketualec v 10-minuten razgovor)) ne zvu4a tolkoz optimisti4no kato ostanalite tuka no taka stoqt ne6tata/opit/
Не ме притеснява разликата в социалните среди и социалното положение,за любовта няма граници...дразня се на такива хора,които примерно имат повече пари или техните са някъде по-нагоре в общесвото почват да ми се праат на ''кой съм аз''...![]()
e da de ama to izliza taka se edno trqq da se promenq a az ne iskamПървоначално написано от absolute_bitch
smisal tolkova li e ot znachenie koi kak e oblechen i kakva musica slusha primerno kato se obichame
e da de ama to izliza taka se edno trqq da se promenq a az ne iskamsmisal tolkova li e ot znachenie koi kak e oblechen i kakva musica slusha primerno kato se obichame[/quote]
Отиваш у техните с широки дънки, тениска, на която пише "да подпалим Азис" и поздрави баща и с "Йо Йо man" и ще ги разбиеш. На следващия ден цялото и семейство ще са облечени така :P А, сериозно... разделение имапо принцип, но аз съм ходила със "заможно" момче и никак не ни пречеше, че аз не спинкам в/у купчина пари.
(rofl) дали ако отида така няма да искат да скъса с мен още на същата вечер
а иначе сериозно както казваш, има ли проблем ако тя не казва на техните за нас (think)
Рано или късно това показва своете прикрито влияние във дадени начинания![]()