- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- неЖни имена ;];]
kак наричате вашета половинка:слънце ,мило..или нещо по-интересно и новаторско ;] ?
p.s: извинявам се ако има такава тема.. и ви досаждам с нея ,..
Пак онази лудата в мойто огледало видях,
как гримира болката и те пуска в своя свят....
Такава тема има...и то не една..
+1Първоначално написано от gPa3HuTeJl
vikam i ei putka tkfaz i tia:
i az kat vas?!
Злато Деси и немога се сетя още кви![]()
хах .. наи често бухтичка .. като ме ядоса мазню или чумичка....
saklovi6te![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако не може да измисли нещо оригинално което да е специално за мен предпочитам да ми казва по име... Но от друга страна може да е и най-баналното но да е свързано с нещо наше си.Примерно аз на мойта най-добра приятелка и викам зайо но при нас си има голяма история и си е специално. Ако ми дойде с мило или бебе както е викал на другите преди мене ще повърна![]()
KaRaMeLcHo........I drugi no tova mi e lubimoto
![]()
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Мило и слънчице и Рошла![]()
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
На мен ми казва ''мило'' или ''пиле'' а аз на него ''бате'' или ''мило''![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Най-често ми казва мише, мишко, мишле и разните му там производни... А на него му казвам мечко, бебе и понякога звездичке...
Попринцип не обичам да наричам настоящият си приятел с обръщенията, с които съм наричала бившите си... така че никога не съм си повтаряла обръщенията...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
В момента съм без гадже,но обичам да го наричам слънце,мише,мишу,бебе,бебо, урдер,цербер
ии тва е май
![]()
Ами тя знае Испански и си викаме .. Аморекоето до колко знам е любов ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
хахахах... тея последните мн ме нарадвахаПървоначално написано от ghostwisper
:P
poprincip si vikame na milo,prosto zashtoto e nai-blizko do 4uvstvata ni..no 4esto mu kazvam:zlato,sykrovsihte,schatzi,liubov moq...abe kvooto mi ena momenta,no pred hora nqkaksi ne iskam da go izlagam dori v nachaloto mu vikah na ime,no toi mi kaza,che ne se pritesnqva i sq pred horata MiLOoO BEEEE STEGnI SE
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Мише, миши, шиши и тем подобни простотий![]()
Зйчу,звездичко,коте,миши...м ъник,Илианчооо![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
ооо имаме по поне 10 именаТой на мен-Ангелче,гушливче,кукличка, исанка-сладуранка
,пържолка,принцеска,душичк ,златенце... Аз мн обичам да му викам "батииии",слън4о,гушливче,съ нливче,зайче,меченце,пилен е,златце..
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Всякак както ми дойде на ум
Мило, коте, зайо, гъсеничке, червейче, злато, писане и т.н![]()
![]()
![]()
![]()
Couse you know your girlfriend wanna be me
Vikah i "Добитък". Tya se praveshe che ne zabelyazva, men me domyrzya da izmislya drugo... V sluchaite kogato me e radvala poveche ot obiknovenno i vikah "Чифтокопитен добитък такъв". Za syjalenie lipsvaha jizneradostni cvileniya ot neina strana![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!