- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- неЖни имена ;];]
В момента нямам приятел,ноо бившия ми,ме наричаше - пиле,мило,пиленце,коте,зайч е,злато,миличко,катеричка;d, бебчо,пухче ии още много други - но сега немога да се сетя.Амм аз му казвах - мило,пиле,пиленце,миличко,м илинко,дуде,бебчо,зайко,пухинко..ии много други..
Желязна Девица
Не е досада, ама тъкмо миналата седмица гледах същата тема.
Аз му викам слънчице, слънчо, съкровище, но по-рядко, красавецо, секси, 2-3 пъти съм му казала мило, наричала съм го и сладък...
Той на мен ми е викал пиле, коте, слънце, котьо, лапьо (наричаше ме така в началото, макар че съм само с година по-малка), секси, сладурано, красавице... И много често ми вика Пети (казвам се Петя).
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
бебе,кошка(кошка на руски означава котка),котенце,бебчо,бебинк а
ел джеи .. както си му е името :Р а тои си ми вика еи джеи (: както си ми викат повечето хора тук хахах даам тр го сръчна моя мъж да ми вика по др начин ама явно мн се е зарибил с това еи джеи щото на които ме представи казва ми името казва ми как мое да ми вика и накрая .. "моето еи джеи .. мн ме кефи еи джеии .."бахти децата
![]()
абе обикновено аз му викам макар и банално да прозвучи мило, мъжа ми, а той на мен миличко , коте и др. Но честно казано не обичам да използвам някакви лигави обръщения само и само да се правя на оригинална. Обикновено казвам това, което чувствам.
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...