.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Hybrid View

В момента нямам приятел,ноо бившия ми,ме наричаше - пиле,мило,пиленце,коте,зайч е,злато,миличко,катеричка;d, бебчо,пухче ии още много други - но сега немога да се сетя.Амм аз му казвах - мило,пиле,пиленце,миличко,м илинко,дуде,бебчо,зайко,пухинко..ии много други..
    Желязна Девица

Голям фен Аватара на Ice
    По имена си говорим.
    Everything happens for a reason..

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Не е досада, ама тъкмо миналата седмица гледах същата тема.

Аз му викам слънчице, слънчо, съкровище, но по-рядко, красавецо, секси, 2-3 пъти съм му казала мило, наричала съм го и сладък...
    Той на мен ми е викал пиле, коте, слънце, котьо, лапьо (наричаше ме така в началото, макар че съм само с година по-малка), секси, сладурано, красавице... И много често ми вика Пети (казвам се Петя ).
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Голям фен Аватара на 50cent
    бебе,кошка(кошка на руски означава котка),котенце,бебчо,бебинк а

ел джеи .. както си му е името :Р а тои си ми вика еи джеи (: както си ми викат повечето хора тук хахах даам тр го сръчна моя мъж да ми вика по др начин ама явно мн се е зарибил с това еи джеи щото на които ме представи казва ми името казва ми как мое да ми вика и накрая .. "моето еи джеи .. мн ме кефи еи джеии .." бахти децата

абе обикновено аз му викам макар и банално да прозвучи мило, мъжа ми, а той на мен миличко , коте и др. Но честно казано не обичам да използвам някакви лигави обръщения само и само да се правя на оригинална. Обикновено казвам това, което чувствам.
    Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си