пиша това от името на един мой приятел който няма рагистрация тук , така че ви моля за съвет. Надявам се поне вие да успеете да помогнете , защото вече аз не знам какво може да се направи
Моят приятел се е скарал с гаджето си и сега иска , когато й се извини да й някакъв подарак , но не знае какъв . Моля ви дайте някакви идеи , защото вече всичко при нас се изчерпа , а момчето наистина иска те да се сдобрят . Стаята на момичето вече е отрупана от плюшени играчки от момчето , така че това няма да помогне Вече е опитал и с един букет от 20 червени рози , но и това не помогна . Извиненията , целувките , преградките , дори и едно стихотворение написано за нея не свършиха работа Момчето вече е напълно отчаяно и не знае какво повече може да направи
Ако мислите , че това може да помогне с нещо момчето е на 23 години , а момичето на 17 . Те са заедно от 1 год. и 3 месеца вече . Мога да разкажа и накратко за какво са скарани и защо момичето е толкова обидено . Значи момчето наскоро имаше рожден ден и момичето беше решило да го прекарат само те двамата , но момчето вече си беше поканило приятелите и се получи така че момичето се разсърди , зашото момчето си празнува рождения ден с приятелите си . разбира се и тя беше там и момчето й е обръщало достатъчно внимание , но тя му се е сардила и дори накрая на вечерта се е натискала с някакви други момчета . Сега тя му е много обидена и той се побърква от притеснение как да се сдобрят , така че моля ви помагайте
П.С. Много сажълявам, ако съм се овлякла малко повече и ако има някои правописни грешки Благодаря предварително на всички, които ще дадът някакъв съвет