- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какви звуци??
sme6en vupros- piskam qko no nzn kakvo ne se 4uvam...ne6to si vikam no mi zapu6vat ustata hahahhah po skoro mnogo uskoreno zapo4vam da di6am nzn -pu6a mnogo
![]()
"Оххххх ти си най-добрия" или "давай бебчо"или ах,ох ама чак да крещя не
+1Първоначално написано от So unbelievable love..
Ами да, аз съм доста зву4на, когато ми е хубаво![]()
И определено ме възбужда, когато и 4овекът с мен не мъл4и като пън. Оби4ам да ми показва кое и как му харесва, понеже съм била и с мъл4аливия тип, където идея си нямаш дали всъщност се кефи и му е хубаво, или е пред заспиване![]()
![]()
Робинята на Quench
+1Първоначално написано от beb4eto0o
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
I koi te kara da vika6 po-tiho partniora li ???? 6toto tva 6te zna4i dosta golqm problem za otno6eniqta vi ako ti zabranqva da se kefi6 kakto ti se iskaПървоначално написано от VerryBerry
Кифли и Гевреци , Банички и Бюреци ... it's all SHIT in the end !
най-якото е партньорката кат почне с оперите!
аз мъркам![]()
![]()
![]()
по някой път лая
![]()
![]()
![]()
![]()
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
Аз ОХкам...Пъшкам..Шепна възбуждащи думички...Понякога се Гърча от кеф..Зависи от самият секс и човек! хихихи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...СиЛнО оБиЧаМ, тРуДнО пРоЩаВаМ, лЕсНо ПоДлУдЯвАм, ГаДнО нАрАнЯвАм, РаНо ИлИ кЪсНо-ВсИчКо ПоЛуЧаВаМ, дОрИ дА пАдАм..ОтНоВо СтАвАм И пРоДъЛжАвАм, ДоРи И дА сГрЕшА...нИкОгА нЕ сЪжАлЯвАм!ГлЕдАм СаМо НаПрЕд И нЕ сЕ оБрЪщАм НаЗаД, бЪдЕщЕтО е ПрЕд МеН.
аххахаха![]()
![]()
![]()
зле сте
| |
| O
| /|\
| /\
| Той слушаше чалга
:]]]
Аз и звук не издавам ..![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Аре влез си в скайп да ми попъшкаш малкоПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
![]()
![]()