.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Тема: HOUSE MUSIC

HOUSE MUSIC

В момента house музиката е леко напредваща, но са малко хората който я слушат. Не съм новак в хауса, но понеже много хора ми казват "Те всички който слушат хаус или някакъв тип електро са наркомани" ОМГ... ужас това не е вярно нали? Ако има хора който слушат такава музика, подкрепете ме че не всички, който слушат електро са наркомани.

А иначе предполагам че е тъп този въпрос, за това следващия: Кой стил предпочитате от електо музиката? Аз повече дръм енд бейс (drum and bass)

Предварително се извинявам ако има нещо..

хмм.. тва е меко казано тъпо .... ама напоследък явно е няква тенденция ..Някой хора си мислят че могат да "определят" и анализират другите с някви абсолютно неубедителни аргументи .. такава зависимост няма - щом слушаш хаус начи.... не може да се слагат сички под един знаменател си наркоман и не става въпрос само за конкретния случай....

Emi da... Prava si ne vseki koito slu6a takava muzika e narkoman. Tova 4e ti haresva tozi stil music ne ozna4ava ni6to Muzika kato muzika... I az slu6am "schranz" (koeto idva edin vid po-hard) ama ne s1m narokomanka do kolkoto se poznavam. [/b]

Във всяко фен разделение по музика си има и наркомани.Не тя прави хората такива.

Глупости, аз даже цигари не пуша

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от Kassu
    Глупости, аз даже цигари не пуша

не само ти
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Ami taka e ...
    mislq 4e popitah vednaj ama dai o6te edin pat Kakav stil v house muzikata (ili electro) predpo4itate? Az drum'n'bass ,ve4e mai kazah, i nqkav deto ne e tolkova club.. edno takova po dark house i dark drum'n'bass to4no d'n'b spada kam electro stilovete kato ob6to, ne e specialno kam house-a.

Mnogo moga da govorq po taq tema taka 4e ako vi e pisnalo kajete

PS: Ako nqkoi se interesuva ot po4ti to4no info za stilovete v electro muzikata da pi6e na skype swee7_love ili napravo tuka... :P

oxxxx kvi sa teq tabyta 4e koito slu6a house e narkoman!? nqma ni6to takova ...nqma nikva vrazka muzikata s drogata....i 4algadjii i metali i rapari na sekae ima narkosi a ina4e seki moje da si slu6a kvoto iska no HOUSE e muzikata House....trance....tva e za mene a nai mrazq typite zabludeni horica koito mi se praat na houseri a mi obikalqt 4algotekite nalqvo i nadqsno aoxiaoixaoix blq sme6ki !!! HoU$e !s My ReL!g!oN !!!
    ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
    HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
    ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/

За мен чалгата и хауса са сходна музика ...

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LINKNOT
    A за мен Линкин парк са чалгари. Питай някой истнски метъл фен ще ти каже същото

ХАХаХа по темата: има много хора който си мислят,че като слушат хаус са модерни и готини и са водят тип "газари" което е адски смешно.Има и друг тип който пишат по форуми и говорят на авери как мразят чалгата пак я слушат писнало ми е от някфи такива който немогат да разберат,че щом взимаш наркотици си наркоман.ДА аз слушам хаус да взимам наркотици и ко наркоманка ли сам ве...ьахуьахуьа смешни....Ако си мислите ,че който взима наркотици е наркоман сте доста заблудени хора.Това за мен е някфа тъпа тема защото колкото и да и се говори и убеснява на такива хора те си знаят своето и определят всички който вземат за наркомани.Такива хора за мен нямат нинакво НАРКОобразование (така да го нарека) защото зада използваш наркотици трябва добре да ги познаваш но най-важното ДОБРЕ ДА ПОЗНАВАШ ПСИХИКАТА СИ ,зада разбереш дали можеш да взимаш без да се закачйш и да станеш наркоман..и само да добавя ПЛС научете какво означава думата наркоман.Защото нарокоман може да си и примерно ако всеки ден ядеш шоколад и те фаштат нервите ако не ядеш..МОГА ДА ВИ ГОВОРЯ МНОГО ПО ТАЗИ ТЕМА НО НЕЗНАМ ДАЛИ повечето от вас ще разберат какво и говоря..ПАК АКО НЯКОИ НЕ Е СЪГЛАСЕН С МЕН nikolaska1 (skype da mi pishe)!!!!!!!
    schranZa pravi tanca......;]

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от LINKNOT
    Не са сходна музика!Писнало ми е от чалгари,които за да се правят на интересни разправят наляво и надясно че слушат хаус и техно То вече не стана интересно така..всичко се комерсиализира,егати
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Как се нарича човек, който употребява системно наркотици, ако не точно "наркоман"? Може би повече ти харесва думата "пристрастен"?
    Левски шампион але але!

Цитирай Първоначално написано от air_J
    Как се нарича човек, който употребява системно наркотици, ако не точно "наркоман"? Може би повече ти харесва думата "пристрастен"?
    знаеш ли аз мога да кажа ,че употебявам наркотици системно.....но несам пристрастена..и ти май си от този тип хора който неразбират..ако ти имаш авери който са пристрастени аз имам който могат да кажат не и да откажат ако не им се друса ......извинявай но май нетрябва да говориш по темата защото явно доста неща нети са известни.Не отричам,че наркотиците неса нещо с което да се хвалиш но ако ги взимаш в нормални дози и можеш да си сложиш мярка можеш да кажеш не и си развиваш интелекта няма нищо лошо да си подрусваш отвреме на време....!!! а и наркоман означава - човек пристрастен към нещо провери в тълковния речник.... или човек страдащ от наркомания..... наркомания - болестно състояние на пристрастяване към опотреба на наркотични вещества....СЛЕДОВАТЕЛНО ВНИМАВАЙ КОЙ НАРИЧАШ НАРКОМАН защото не всички който взимат са пристрастени!

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    ТОВА БЕШЕ НАЙ-ГОЛЯМАТА ГЛУПОСТ, КОЯТО СЪМ ЧУВАЛА...

А може би не... Попринцип разправят, че, който слуша хаус е позьор и се прави на фешън. пфу.. че то да си фешън не значи да кажеш "аз съм фешън" зарди дрешка с емблема адидас... Просто носиш маркови дрехи и незнам какво всички във форума сте против това. Въпроса ти за стила.. Хмм знам ли... За мен от всеки стил има мн добри неща, ам не всяка хаус песен със силен бас ми харесва. Зависи си от песента...

Гледайте сега, проблема не е в музиката Проблема е там , че напоследък това е модата и има адски много позиори.. и целият град е пълен с еднакво облечени хора с еднакви прически , 90 % от които са гадни позиори... същото като имоуто..
    А да .. и не ми казвайте , че ако отидете на 8-10 часово Хаус парти.. ще издържите без да друсате... просто не мога да го повярвам...

http://vbox7.com/play:3fc44a53 - ТУК СЕ ЦЪКА

myspace.com/nismorazgrad

Град
    Непостоянно
    аз слушам хаус..и мне не съм наркоманка...и да дръм and bass ее як стил.. ии кво ми пука кой кво казва...и наистина да бях наркоманка другите кво ги грее...айдеее слушай със здраве яката музика и силно се надявам да не е наистина само заради гъзарството..дано бях достатъчно изчерпателна..чао
    .!.

Цитирай Първоначално написано от inSane_baby
    ТОВА БЕШЕ НАЙ-ГОЛЯМАТА ГЛУПОСТ, КОЯТО СЪМ ЧУВАЛА...

А може би не... Попринцип разправят, че, който слуша хаус е позьор и се прави на фешън. пфу.. че то да си фешън не значи да кажеш "аз съм фешън" зарди дрешка с емблема адидас... Просто носиш маркови дрехи и незнам какво всички във форума сте против това. Въпроса ти за стила.. Хмм знам ли... За мен от всеки стил има мн добри неща, ам не всяка хаус песен със силен бас ми харесва. Зависи си от песента...
    знаеш ли може да носиш маркови дрехи и да неси фешън..ахххаха...а и да ти кажа нетова което ти говоря не е най-голямата глупост мила незнаеш каква сам и как расъждавам нали знаеш ли правили са ми психотестове и интелекта ми никак не е намалял от наркотиците,нито пак съм развила психоза както разправят.Незнаеш как разсъждава всеки отделен човек и неможеш да отречеш ,че има хора който взимат и неса ПРИСТРАСТЕНИ...нали

Цитирай Първоначално написано от Last
    Гледайте сега, проблема не е в музиката Проблема е там , че напоследък това е модата и има адски много позиори.. и целият град е пълен с еднакво облечени хора с еднакви прически , 90 % от които са гадни позиори... същото като имоуто..
    А да .. и не ми казвайте , че ако отидете на 8-10 часово Хаус парти.. ще издържите без да друсате... просто не мога да го повярвам...
    да да аи кажи им го и ти!....особено ако е schranz давам и максимум 30 минути да танцуват и ши им са ебе майката........

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Mynichka_
    да да аи кажи им го и ти!....особено ако е schranz давам и максимум 30 минути да танцуват и ши им са ебе майката........
    schranz-а не е хаус, а и освен да подскачаш на това, аз не знам как се танцува

Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Цитирай Първоначално написано от Mynichka_
    schranz-а не е хаус, а и освен да подскачаш на това, аз не знам как се танцува
    знам то е techno-trans.A това ,че ти незнаеш незначи ,че тези който го глушат също незнаят...Я ти като знаеш много много кажи ми какъв хаус слушаш

Мега фен
    Град
    София
    Минимал, прогресив и електро. Защо реши, че съм разбирач?

казах го с ирония.... еми виж няма как и да знаеш как се танцува на шранз щом слушаш лекичко особено пак минимал...незаспиваш ли на него и аз го глушам но кат ушите ми гармят ...ако ся си пусна минимал може и да заспя хуха нищо против стила......."

Мега фен
    Град
    София
    schranza ми е агресивен и неритмичен. Асоцирам го с разни нездравословни неща, а и честно казано, нямам хора в компанията ми, освен един човек, които да го слушат. Минимала не ме приспива, даже напротив, много свежо ми действа

еми нз нз .....агресивен неможе да се нарече...тежък е точната думичка.....всеки си има свойте вскусове......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си