- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- HOUSE MUSIC
[/b] xixixi eii toq minimal taka i ne mojah da go svikna...kago chuq i svqt mi se zavivaПървоначално написано от ^Santra^
![]()
inache narkoticite do tolkova veche se izspolzvat masovo ot vsichki che shansa da vidish nadrusan chalgar e pochti tolkova kolkoto da vidish nadrusan chovek koito slusha elektronna muzika...ne malko sa i horata koito obikalqt klubove i diskoteki (s nai- razlichna muzika) samo za da se nadrusat.obache kakto vsichki znaem ima hora i hora i prosto vsichko e tolkova razlichno za vseki...lichno na moite partyta 70% sam bila samo na red bull i taka cqla vecher/![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
..
Слушам хаус.Най-вече минимал, чилаут и прогресив.Не съм ' фешънче ' и не се друсам.
peace
omg![]()
![]()
house muzikata.. pff tfa izob6to moje li da se nare4e muzika ????
![]()
..bahti ..nqkfi tam zvuci det i az nz kfi sa.. ebasi tapata 'muzika 'det e tfa
.. pak i vsi4ki koito slu6at house moejda se pospoti 4e sa narkomani ..bojee stegnete se we
to na4i po taq logika..axax az slu6am hiphop i se drogiram yeee
![]()
![]()
I'm from the west side of the 6-4 impala
When niggas say where you from
Well never say holla
Gun on the left side!
Първоначално написано от LINKNOT
ае ти ти мноо прост човек е ,,,как можеш да сравняваш хаус със чалга ??? пффф кой те знай къв изтръпнал мазен киуччекджия си ама аре,,, заради ейтакива като тебе сички са със супер тъпо и ограничено мислене !
по темата : значи, не е задължително да слушаш хаус и да друсаш или каквото и да е било,, но замислете се че тук не става дума да си седиш пред вас на компютара и да си пуснеш 1-2 трака и да си чул че там некви дето слушат хаус "употребяват наркотици" ии разбираш ли .. щом слушаш хаус задължително тряа да друсаш !! НЕ!! Нормално е да идеш някаде на парти и то да е примерно 6 часа.. и кво мислиш си че ше издържиш ли... ахахаххаа лично аз На парти без да сум друсала и 1 4ас немоа да издържа но това вече си е и до издържливост и всичко... ноо това че всеки дето слуша хаус - употребява наркотици е много грешно и банално мнение !!!
| |
| O
| /|\
| /\
| Той слушаше чалга
:]]]
Първоначално написано от Last
ее брао браосупер го каза ... напълно те подкрепям !!! Радвам се 4еее има хора дето го усазнават тва
:P
| |
| O
| /|\
| /\
| Той слушаше чалга
:]]]
И за двете съм напълно съгласенПървоначално написано от ^Santra^
Хауса е доста зле.. много зле даже
Ама, то сега е фешън да се слуша от момиченцата..
You are a sell out
But you couldn't even do that right
So your price tag has been slashed
And now you're chillin' on a half priced clearance rack
Офф стига с тея простотии.Нон-стоп се използва думата наркоман ей така за щяло и нещяло,повярвай ми "тея дет друсат по партита" са доста далече от наркомани.Едно е наркоман и съвсеееем друго смешна,комерсиална позаПървоначално написано от woshia_style
![]()
Ласт аз мога да ти докажа, че мога да издържа на 8-10 часово хаус парти без да се друсамПървоначално написано от Last
Иначе за позиорите съм съгласен!
П.С. Басистът на НИСМО съкс![]()
mnogo ste zle vee
po temata gabber i hard techno
4a000000
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
ахахахаха зле сте. нали имам познатид ето ходят пор азни такива партита - масово почти сички са друсани.
А я ти друсай кум година и спри да видим . не се ли пристрастяваш .
иначе от електронанта музиа м слушам EBM, Dark Wave, Industrial.
Войни на Тангра
komfeti i coca - house, bonboni - trance, alkohol - metal, heroin (HAHA) - chalgatva sa drogite podhojdashti na stilovete
i est ako ne perkash pri tva ozvuchenie i ritmi shti stane losho ahaha vupreki che i sea slusham house v momenta .. be kvo house is my religion.
po temata .. nqma muj na toq svqt koito da ne si e udaril 1 chikiq .. analogichno v dneshno vreme nqma i chovek ot mladoto pokolenie koito da ne e perkal ..
lostinMINIMAL
батка когато започнах да слушам електронна музика слушах хаусе и техно Собиески & Тиесто...са може да се каже че почти не слушам .. Слаб ми е ... в смисъл че ми е бавен и в повечето случаи слчаи случаи безинтересен... преминал съм на по хард!... и спрях наркотиците.... и пак слушам тая музика... !!! ДЕЕБА! ако межеше да се върне времето назад нямаше да ги почвам тея боклуци! и все пак е вярно има 95% наркомани фенове на баса габата хард техното ... докато съм забелязал че хаусърите пък и друсат и се понапиват...! не казвам че трябва да е така... Просто е само губене на време... човек се друса докато има съвсем други по важни работи да прави... аз съм на 18 и разбрах за какво става дума....!
Цитат от някои: "ае ти ти мноо прост човек е ,,,как можеш да сравняваш хаус със чалга ??? " не сравняваме стиловете а феновете! ... много чалгари се опитват да преминат от чалга кум хаус... и аз не се кефя на това... хауса и чиста музика... хауса е най простата електр. музика, но за да свири един DJ house трябва много да разбира от музика...
Немам Подпис...
to zimaneto na narkotici nqma ni6to ob6to s electronno muzika smisal ima no ne zaradi muzika pone pri men tva doide sled nqkade 4 godini ot kakto po4nah da slu6am electronna muzika v 4astnost hard techno i 4ak 4 godini po4nah da zimam narkotici i to ne po partita voob6te muzikata nqma ni6to ob6to s narkoticite osven 4e kato se nadrusa6 ti e o6te po qko da slu6a6 muzikata ama tva se otnasq za seki vid muzika tai4e fuckk offff biaaatchhhh na toq koito kazva 4e ako slu6a6 elektrona muzika si narkoman
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
И аз така...Първоначално написано от LastWarrior
![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
еми аз слушам хаус ве4е година и нещо и те подкрепям напълно ..тфа е мн готина музика евалата на тези дет я слушат![]()
Само Болката е Истинска
http://prize.bg/amnesiaibiza
Interesa kum House idva poradi prostata prechina che e naslednik na Disco muzikata ot 70'. Subira adski mnogo hora koito obichat da se zabawlqwat i nai veche da tancuvat. Ama sega ne mi kazvaite che tuka i chalgata stava za zabavlenie mi da stava shtot ste glupavi tupi ogranicheni bez nikuv mantalitet i kato za nachalo jiveete v bulgaria i stranite v koito ima chalga se broqt na prusti ta... Govorim za svetoven mashtab ne mojete da sravnite nito edin muzikalen janr tochno s Elektronnia i molq te toa deto prai temata ne mu vikai elektro che mi e stranno. Ne sravnqwaite neshto koeto go ima samo vuv vashite tupi mozuci kato chalgata ZASHTOTO TQ E NQMA PO SVETA GLUPAVI LI STE? MALOUMNI LI STE. House e naslednika na clubnata disco muzika i tova e pravi taka visoko cenima. Vse pak vsichki sme chuwali za Chalga clubovete - Pacha NY, Fabric London, Space Ibiza i mnogo drugi tam e nai qkata chalga bateProduljavaite da mrazite neshto koeto cql svqt obicha produljavaite da jiveete v izmisleniq si svqt
![]()
V otgovor na FOLK DIVITE deto pishat, znaem che vashite mechti sa bogati dqdki s mercedesi i t.n. ne zatormozqwaite izlishno s praznite si komentari![]()
Първоначално написано от -4arovnata-
а аз все си мислех че непушачите сме се свършили ...по темата d&b и chillout...
Kolkoto do minimala dosta vreme predi da doide HOUSE MINIMAL-A si imashe TECHNO MINIMA ot koito ot chasti izliza schranzpeace na obrazovanite macki
![]()
Естествено че всички друсат - то друсането си върви с партито като чадел с бираПървоначално написано от Pagan_man
А дали ще спреш да друсаш или не зависи само от това дали искаш да спреш или не искаш. Останалото са глупости.
ПП. Само не разбрах къде го намеси тоя "пор" в целия филм...
Хард Техно,Tech House
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
Кво ще рече "без да друсате" ?Първоначално написано от Last
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (: