- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- HOUSE MUSIC
Без да смъркаш.. House Music Is My Life !Първоначално написано от barbie_94
Не е вярно, че тези които слушат хаус са наркоманиАз даже и непуша! Иначе предпочитам Progressive i Tribal !
![]()
![]()
OBICHKAM SI REISERCHYYY
az pove4eto hora koito slu6at house deto poznavam ne drusat
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Au mi to e taka 4e taka nare4enite fashion4eta si mislqt 4e sa HOUSERI (takava duma nqma 6te me izvinqvate) i sq katy sa se oblqkli po modata i slu6at house 6toto e moderno i ve4e koi sam az
pfy mama mu stara na kade varvi sveta..
A i ima metali koito sa narkomani i raperi sa6to... tai 4e mersi na tiq koito me podkrepiha 4e horata koito slu6at house NE SA narkomani i fashioni (makar 4e ima takiva i to dosta)
;]
Първоначално написано от antifreeze
az sa6to predpo4itam d&b ni6to 4e pitam za house maniacite xD i malko house slu6am est... a predi slu6ah pove4e no ve4e sam se orientirala kam d&b
абе кфо слагате днб хауса техното и електрото под един знаменател ве ? едни викат че сичко са хаусе стилове други електро ?!!!? е тфа не е верно всеки един от тези видове музика си имат специфичен стил! как може да говори автора на темата такива глупости ??!?!
OK. Fuck it! I lied! It's drum and bass!What you gonna do? "Издавам директива за влизане в Шампионската Лига"- Тодор Батков![]()
![]()
начетох се на доста глупости в тая тема ..
аз пък да ви кажа , че слушам хаус от .. към 8 години някъде .. още от когато като кажеш на някой "хаус музика" и те пита "квоо ?" .. тогава бях малка и едва ли съм се замисляла какво слушам (брат ми се беше зарибил и по цял ден в нас дънеше бас ) .. и така определено самата музика е "пристрастяваща" така да се изразя .. ии мога да кажа , че около 50-60% от хаусърите друсат .. но това няма общо с музиката - това че слушаш хаус не значи , че обезателно трябва да друсаш .. *изумително глупав довод .. а и изобщо не броя тези малки гадни позиращи фешънчета който са големите хаус манияци ама само да се приберат у тях и пускат гюбека .. аиде моля да разделяме тези който знаят какво е хаус от тези който се пишат "хаус ловер-и" .. бас ловя , че половината "манияци" по темата дори не могат да ми кажат къде е възникнал хауса ..и квоо .. викате , че след като тоя и оня го слуша аиидеее и аз го слушам вие не знаете ли ? ..
ии да видяхте оная групичка батковци дето смъркаха на хаус парчета и се разбиваха и "аиде що да не пробваме" .. изобщо тези малки "разбирачи" могат да си заврът слушането на "хаус" по Планета ТВ отзад .. тях не ги броим в броя на хаусърите ..
ии ся дори не искам да си напиша колко много ми допада стила на скайпа понеже "оО виж кой се присъедини в семейство ФешЪниИИе" .. яя fuck off![]()
По темата : progressive , chillout и hard ;]
I don't need wings t0 fly , but I need h0use music t0 try .. !
peace ;]
Wessyde maafackaПървоначално написано от ^Santra^
![]()
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.