.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61

Тема: HOUSE MUSIC

Град
    World of MINIMAL
    Цитирай Първоначално написано от barbie_94
    Цитирай Първоначално написано от Last
    Гледайте сега, проблема не е в музиката Проблема е там , че напоследък това е модата и има адски много позиори.. и целият град е пълен с еднакво облечени хора с еднакви прически , 90 % от които са гадни позиори... същото като имоуто..
    А да .. и не ми казвайте , че ако отидете на 8-10 часово Хаус парти.. ще издържите без да друсате... просто не мога да го повярвам...
    Кво ще рече "без да друсате" ?
    Без да смъркаш.. House Music Is My Life !

Не е вярно, че тези които слушат хаус са наркомани Аз даже и непуша! Иначе предпочитам Progressive i Tribal !
    OBICHKAM SI REISERCHYYY

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    az pove4eto hora koito slu6at house deto poznavam ne drusat
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Au mi to e taka 4e taka nare4enite fashion4eta si mislqt 4e sa HOUSERI (takava duma nqma 6te me izvinqvate) i sq katy sa se oblqkli po modata i slu6at house 6toto e moderno i ve4e koi sam az
    pfy mama mu stara na kade varvi sveta..
    A i ima metali koito sa narkomani i raperi sa6to... tai 4e mersi na tiq koito me podkrepiha 4e horata koito slu6at house NE SA narkomani i fashioni (makar 4e ima takiva i to dosta)
    ;]

Цитирай Първоначално написано от antifreeze
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    Цитирай Първоначално написано от Kassu
    Глупости, аз даже цигари не пуша

не само ти
    а аз все си мислех че непушачите сме се свършили ...по темата d&b и chillout...

az sa6to predpo4itam d&b ni6to 4e pitam za house maniacite xD i malko house slu6am est... a predi slu6ah pove4e no ve4e sam se orientirala kam d&b

абеее повечето са си наркомани хххах
    ама то самата музика ми деиства понякога като наркотик

Я малко Усещaне

Град
    Карнобат
    да живее минимал-а и пргресив хауса

Град
    Карнобат
    да живее минимал-а и пргресив хауса

Град
    Ин дъ мидлъ ъф Ноуер
    абе кфо слагате днб хауса техното и електрото под един знаменател ве ? едни викат че сичко са хаусе стилове други електро ?!!!? е тфа не е верно всеки един от тези видове музика си имат специфичен стил! как може да говори автора на темата такива глупости ??!?!
    OK. Fuck it! I lied! It's drum and bass!What you gonna do? "Издавам директива за влизане в Шампионската Лига"- Тодор Батков

Град
    На слънцето :>
    начетох се на доста глупости в тая тема ..

аз пък да ви кажа , че слушам хаус от .. към 8 години някъде .. още от когато като кажеш на някой "хаус музика" и те пита "квоо ?" .. тогава бях малка и едва ли съм се замисляла какво слушам (брат ми се беше зарибил и по цял ден в нас дънеше бас ) .. и така определено самата музика е "пристрастяваща" така да се изразя .. ии мога да кажа , че около 50-60% от хаусърите друсат .. но това няма общо с музиката - това че слушаш хаус не значи , че обезателно трябва да друсаш .. *изумително глупав довод .. а и изобщо не броя тези малки гадни позиращи фешънчета който са големите хаус манияци ама само да се приберат у тях и пускат гюбека .. аиде моля да разделяме тези който знаят какво е хаус от тези който се пишат "хаус ловер-и" .. бас ловя , че половината "манияци" по темата дори не могат да ми кажат къде е възникнал хауса .. и квоо .. викате , че след като тоя и оня го слуша аиидеее и аз го слушам вие не знаете ли ? .. ии да видяхте оная групичка батковци дето смъркаха на хаус парчета и се разбиваха и "аиде що да не пробваме" .. изобщо тези малки "разбирачи" могат да си заврът слушането на "хаус" по Планета ТВ отзад .. тях не ги броим в броя на хаусърите ..

ии ся дори не искам да си напиша колко много ми допада стила на скайпа понеже "оО виж кой се присъедини в семейство ФешЪниИИе" .. яя fuck off

По темата : progressive , chillout и hard ;]

I don't need wings t0 fly , but I need h0use music t0 try .. !

peace ;]

Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Цитирай Първоначално написано от LINKNOT
    За мен чалгата и хауса са сходна музика ...
    A за мен Линкин парк са чалгари. Питай някой истнски метъл фен ще ти каже същото
    Wessyde maafacka

Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си