.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Петна около бемки

Начи.. от миналото лято ми се получиха някви бели петна около 2 бемки отпреде на корема... от какво може да се е получило това и как може да ги махна тези петна.. моля ви кажете

Град
    Добрич :o)
    Мм..лично аз не знам от какво може да се е получило това,така че "иди на лекар(дерматолог)"

А наранявал ли си бенките си? Променила ли се е формата, цвета или големината им?

иди на дерматолог.може да не е нищо сериозно,но за да си сигурен иди провери

Наистина отиди на лекар, не искам да те плаша, но при такива смущения трябва да се посещава дерматолог

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    А наранявал ли си бенките си? Променила ли се е формата, цвета или големината им?
    Не съм ги наранявал.. миналото лято почти всеки ден бях на басейн .. и на ли в него слагат там някви мании за да се премахват мръсотиите и от там ми се получиха.. формата и големината не са променени, само има бели петна върху бемките (2)

може да е от хлорта.ще се повторя...иди на дерматолог,защото не е шега работа...от една бенка може да стане...мани беги...най-малкото иди при личния.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си