- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да кажа ли на майка ми, че мисля да правя секс?
zdraveite...na 17 s1m i imam seriozen pritel pove4e t polovin godina a ne sme pravili sex...prosto s1m devstvena toi super mnogo go iska....az s16to...rabotata e tam 4e iskam da kaja predi tova na maika mi za6toto sme blizki i 6te mi e mnogo napregnato po vreme na akta ako ne s1m i kazala nz za6to .....6antava rabota....oba4e ne moga da i kaja posyvetvaite me kakvo da pravq kakvo da kaja...?
т.7
krem4et0
'Майка ми, мисля, че съм готова да правя секс, какво мислиш' или някви такива глупости, не е толкова трудно.![]()
на 17 си ще те разбере![]()
Предполага се,че и тя е минала по твоя път,така че няма да те затвори у вас![]()
Insanity gives me wings !
С най-гулемия : http://www.impulse.bg/Heartless
+1Първоначално написано от BurnInMyLight
![]()
Само Болката е Истинска
http://prize.bg/amnesiaibiza
ami prosto i kaji ti nai-dobre znaesh kak da podhodish s neq
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Ами можеш да и кажеш Мамо така и така.. имам си сериозен приятел вече от половин година и смятам, че му имам достатъчно доверие(или нещо от сорта), за да правя секс с него. Вече съм и достатъчно голяма за такива неща и се чувствам достатъчно готова. И просто исках да ти кажа, надявам се, че ще получа и твоето одобрение. Нещо в тоя род можеш да и го кажеш. Все ще го завъртиш. По приницп според мен номе май най трудния момент е да се започне разговора, после вече нещата сами си отиват на мястото освен ако не стане 3 световна.
КАжи й че искаш да го направиш и даже може да ти помогне.Според мен няма нищо срамно в това.Аз лично доста често споделям разни неща с наще и ако опра и до тая тема бих споделил.
Любовта,волейбола и downhill-а над всичко!
Да, това е добра идея, ккато казаха и тя е минала от тук, дори и да се ядоса в началото напомни и го и подчертай какво силно доверие има между вас щом и го споделяш. Все пак почти никой не го прави вече...за съжаление въпреки че ми се искаше да знае, все още не е осфедомена че вече не съм "честна"...Първоначално написано от Kassu
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
+1Първоначално написано от Volley_Boy
Е, кажи и "Мамо, имам си сериозно гадже, ходим вече доста време, на 17 съм и мисля, че съм готова да правя секс, казвам ти, защото реших, че е нужно да знаеш"или нещо подобно :]
Мамо,имам сериозен приятел и вече мислим,че е време за секс.Какво мислиш?
Нещо такова..
успех![]()
![]()
When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...
АхА е тва и кажи!!Първоначално написано от Kassu
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Kazva6 i vsi4ko koeto ti smetne6 za neobhodimo...ti poznava6 nai dobre maika si i znae6 na koe kak sh reagira....nqma smisal da se pritesnqva6...normalno e i mislq 4e i tq 6te go razbere![]()
ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/
тва тря да кажеш...Първоначално написано от Abl3~7o~Lov3
+1'Майка ми, мисля, че съм готова да правя секс, какво мислиш' или някви такива глупости, не е толкова трудно. Smile![]()
" Майко.. вече от сума ти време съм с него. Чудя се дали да не задълбочим отношенията си. Ти на какво мнение си?"
Така ще избегнеш думичката 'секс', която понякога смущава родителите
Smile!?
Трябва да и кажеш! Просто защото ще знаеш,че винаги можеш да разчиташ на помощта и ж случай на гаф! даи боже да не става де!ама все пак! а и ти не си някфо 12годишно лапенце. това са си нормално неща! Кажи и!
![]()
mai nai dobre to4no taka da i kaje6Първоначално написано от ra4ence
mi az sam naprincipa kakvoto i da pravq dasi go znam samo az i mom4eto s ,koeto sam e i tyk ,no tva nese broi ,nespodelqm takiva ne6ta s koito i dae ot priqtelite mi tyk ,prosto neiskam dase raz4yvaПървоначално написано от jufka
![]()
Ami da .. ama kato ne spodelq6 pri gaf kakto kazaha po gore ... 6te se 4udi6 i panira6 kvo da prai6...kak 6te reagira maika ti ili drugite..osobeno maika ti ... tq kato ne znae 4e se kleca6... 6toto za roditelite vinagi 6a si ostanem "malkite" deca i se pritesnqvat vinagi i za si4ko .. kamoli nqkoi den nedai si boje da se naloji da i kaje6 4e si bremenna ili ne6to takova...Първоначално написано от beb4eto0o
![]()
![]()
aA po temata... Da kaji i kato ne izpolzva6 dumata seks... 6toto az kato e spomena daje pred na6te e taka na maitap... ii te nastr1hvat.. izbegni q !!Uspeh4i
![]()
mi nesmqtam 4e nqkoi trqbva da razbira dori i da stane gah mom4eto ot koeto moje da stane e dostata4no otgovoren za da se spravim s tova ,a i nevqrvam da se sly4i ne6to. pone ne skoroПървоначално написано от Chefinkaaa
Аз лично й казах след като правих секс. И сега съжалявам. Не, че на 23 ще ме мисли за непорочна девица, ама сега като знае със сигурност, че правя секс, постоянно ме тормози за противозачатъчни, презервативи........мн ме нервира.
Ами кажи й че щом си с тоя човек от толкова време и че нещата са сериозни и т.н. си готова да правиш секс и искаш нейното мнение. Плюс това като сте заедно от половин година надали тя не го познава, и ако има добро мнение за него ще се чувства спокойна за теб![]()
..BEEP..BEEP..
Love Pon and Zi ^^