.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Да кажа ли на майка ми, че мисля да правя секс?

zdraveite...na 17 s1m i imam seriozen pritel pove4e t polovin godina a ne sme pravili sex...prosto s1m devstvena toi super mnogo go iska....az s16to...rabotata e tam 4e iskam da kaja predi tova na maika mi za6toto sme blizki i 6te mi e mnogo napregnato po vreme na akta ako ne s1m i kazala nz za6to .....6antava rabota....oba4e ne moga da i kaja posyvetvaite me kakvo da pravq kakvo da kaja...?

т.7
    krem4et0

'Майка ми, мисля, че съм готова да правя секс, какво мислиш' или някви такива глупости, не е толкова трудно.

Град
    тРоЯн

Re: da kaja ili da ne kaja....?

на 17 си ще те разбере

Предполага се,че и тя е минала по твоя път,така че няма да те затвори у вас
    Insanity gives me wings !
    С най-гулемия : http://www.impulse.bg/Heartless

Цитирай Първоначално написано от BurnInMyLight
    Предполага се,че и тя е минала по твоя път,така че няма да те затвори у вас
    +1
    Само Болката е Истинска
    http://prize.bg/amnesiaibiza

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    ami prosto i kaji ti nai-dobre znaesh kak da podhodish s neq

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Ами можеш да и кажеш Мамо така и така.. имам си сериозен приятел вече от половин година и смятам, че му имам достатъчно доверие(или нещо от сорта), за да правя секс с него. Вече съм и достатъчно голяма за такива неща и се чувствам достатъчно готова. И просто исках да ти кажа, надявам се, че ще получа и твоето одобрение. Нещо в тоя род можеш да и го кажеш. Все ще го завъртиш. По приницп според мен номе май най трудния момент е да се започне разговора, после вече нещата сами си отиват на мястото освен ако не стане 3 световна.

Град
    София-Младост4
    КАжи й че искаш да го направиш и даже може да ти помогне.Според мен няма нищо срамно в това.Аз лично доста често споделям разни неща с наще и ако опра и до тая тема бих споделил.
    Любовта,волейбола и downhill-а над всичко!

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от Kassu
    'Майка ми, мисля, че съм готова да правя секс, какво мислиш' или някви такива глупости, не е толкова трудно.
    Да, това е добра идея, ккато казаха и тя е минала от тук, дори и да се ядоса в началото напомни и го и подчертай какво силно доверие има между вас щом и го споделяш. Все пак почти никой не го прави вече...за съжаление въпреки че ми се искаше да знае, все още не е осфедомена че вече не съм "честна"...
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Цитирай Първоначално написано от Volley_Boy
    КАжи й че искаш да го направиш и даже може да ти помогне.Според мен няма нищо срамно в това.Аз лично доста често споделям разни неща с наще и ако опра и до тая тема бих споделил.
    +1

Е, кажи и "Мамо, имам си сериозно гадже, ходим вече доста време, на 17 съм и мисля, че съм готова да правя секс, казвам ти, защото реших, че е нужно да знаеш" или нещо подобно :]

Мамо,имам сериозен приятел и вече мислим,че е време за секс.Какво мислиш?
    Нещо такова..

успех
    When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...

Цитирай Първоначално написано от Kassu
    АхА е тва и кажи!!
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Kazva6 i vsi4ko koeto ti smetne6 za neobhodimo...ti poznava6 nai dobre maika si i znae6 na koe kak sh reagira....nqma smisal da se pritesnqva6...normalno e i mislq 4e i tq 6te go razbere
    ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
    HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
    ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Abl3~7o~Lov3
    Мамо,имам сериозен приятел и вече мислим,че е време за секс.Какво мислиш?
    Нещо такова..
    тва тря да кажеш...

'Майка ми, мисля, че съм готова да правя секс, какво мислиш' или някви такива глупости, не е толкова трудно. Smile
    +1

Град
    София
    " Майко.. вече от сума ти време съм с него. Чудя се дали да не задълбочим отношенията си. Ти на какво мнение си?"

Така ще избегнеш думичката 'секс', която понякога смущава родителите
    Smile!?

Трябва да и кажеш! Просто защото ще знаеш,че винаги можеш да разчиташ на помощта и ж случай на гаф! даи боже да не става де! ама все пак! а и ти не си някфо 12годишно лапенце. това са си нормално неща! Кажи и!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    " Майко.. вече от сума ти време съм с него. Чудя се дали да не задълбочим отношенията си. Ти на какво мнение си?"

Така ще избегнеш думичката 'секс', която понякога смущава родителите
    mai nai dobre to4no taka da i kaje6

Цитирай Първоначално написано от jufka
    zdraveite...na 17 s1m i imam seriozen pritel pove4e t polovin godina a ne sme pravili sex...prosto s1m devstvena toi super mnogo go iska....az s16to...rabotata e tam 4e iskam da kaja predi tova na maika mi za6toto sme blizki i 6te mi e mnogo napregnato po vreme na akta ako ne s1m i kazala nz za6to .....6antava rabota....oba4e ne moga da i kaja posyvetvaite me kakvo da pravq kakvo da kaja...?
    mi az sam naprincipa kakvoto i da pravq dasi go znam samo az i mom4eto s ,koeto sam e i tyk ,no tva nese broi ,nespodelqm takiva ne6ta s koito i dae ot priqtelite mi tyk ,prosto neiskam dase raz4yva

Цитирай Първоначално написано от beb4eto0o
    mi az sam naprincipa kakvoto i da pravq dasi go znam samo az i mom4eto s ,koeto sam e i tyk ,no tva nese broi ,nespodelqm takiva ne6ta s koito i dae ot priqtelite mi tyk ,prosto neiskam dase raz4yva
    Ami da .. ama kato ne spodelq6 pri gaf kakto kazaha po gore ... 6te se 4udi6 i panira6 kvo da prai6...kak 6te reagira maika ti ili drugite..osobeno maika ti ... tq kato ne znae 4e se kleca6... 6toto za roditelite vinagi 6a si ostanem "malkite" deca i se pritesnqvat vinagi i za si4ko .. kamoli nqkoi den nedai si boje da se naloji da i kaje6 4e si bremenna ili ne6to takova...

aA po temata... Da kaji i kato ne izpolzva6 dumata seks... 6toto az kato e spomena daje pred na6te e taka na maitap... ii te nastr1hvat.. izbegni q !! Uspeh4i

Цитирай Първоначално написано от Chefinkaaa
    Цитирай Първоначално написано от beb4eto0o
    Ami da .. ama kato ne spodelq6 pri gaf kakto kazaha po gore ... 6te se 4udi6 i panira6 kvo da prai6...kak 6te reagira maika ti ili drugite..osobeno maika ti ... tq kato ne znae 4e se kleca6... 6toto za roditelite vinagi 6a si ostanem "malkite" deca i se pritesnqvat vinagi i za si4ko .. kamoli nqkoi den nedai si boje da se naloji da i kaje6 4e si bremenna ili ne6to takova...

aA po temata... Da kaji i kato ne izpolzva6 dumata seks... 6toto az kato e spomena daje pred na6te e taka na maitap... ii te nastr1hvat.. izbegni q !! Uspeh4i
    mi nesmqtam 4e nqkoi trqbva da razbira dori i da stane gah mom4eto ot koeto moje da stane e dostata4no otgovoren za da se spravim s tova ,a i nevqrvam da se sly4i ne6to. pone ne skoro

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз лично й казах след като правих секс. И сега съжалявам. Не, че на 23 ще ме мисли за непорочна девица, ама сега като знае със сигурност, че правя секс, постоянно ме тормози за противозачатъчни, презервативи........мн ме нервира.

Ами кажи й че щом си с тоя човек от толкова време и че нещата са сериозни и т.н. си готова да правиш секс и искаш нейното мнение. Плюс това като сте заедно от половин година надали тя не го познава, и ако има добро мнение за него ще се чувства спокойна за теб
    ..BEEP..BEEP..

Love Pon and Zi ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си