- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да кажа ли на майка ми, че мисля да правя секс?
Напълно нормално е на 17 годишна възраст според мен..приказвай приятелски с нея..подходи с разбиране :P
taka eПървоначално написано от Chefinkaaa
![]()
Щом сте близки и кажи. Обаче ако мислиш че ще реаргира остро примерно ако е по консервативна, недей да и казваш. Но да ти кажа на 17 години време ти е вече, като гледам тука лапетиите по 13-14 год вече пускат теми за "мога ли да забременея от еди си какво" така че, споко и давай напред.![]()
Кога ми се приработи, седам и чекам да ми мине!
![]()
kazah i..v na4aloto reagira malko ot tipa "gre6ka...no kakto rpeceni6" sled kato pogovorihme s1m mn po spokoina...
Еми щом си споделяте...кажи и...няма лошо.
Аз на моята и казах след като правих секс и много се радвам,че тя ме рабира...пък и какво може да каже.
Тя на 17 се е омъжила за баща ми![]()
Кво я интересува?
Мило мишуенце, щом четеш това, знай,че си лишена от всякакъв вид сиво вещество или всякакви други негови заместители.
Страхът на всеки баща е да има момиче. Малките момичета са прелестни, но нали един ден ще порастнат и ще ги ебат - с това проблемите започват.
Ще домъкне някой селски бек за зет, който естествено ще е най-лошият избор и поради това ще си избива селските комплекси върху бъдещата си жена. Ами ако е негър? Или циганини? Майната му, дано поне не пипне некоя болест или да почне хероина - страхът на всеки бъдещ татко! Майките и те са в шок, че дъщерята ще продължи техния момински курвалък. А кръвта вода не става!
Затова малката тийнейджърка няма как да е по-малко гюбре от майка си - простакесата, омъжила се за шофьор на 306, чието единствено забавление е да гледа как Канибала се вози по цял ден в рейса му.
От 16-21, това е отвратителна възраст за момиче. Мислят се за некви принцеси, дето всичко от живота им е ясно, след като са седнали на 3 меки пубертетски пишки и са се надрусали на първия новогодишен купон без родителско тяло. Малки мърли, но все пак подлежат на обработване, за разлика от препатилите мъжемразки на 30, дето на всичкото отгоре хобито им е психология, въпреки че самите те са за психиатрия! Целта при пубертетките, е да се унижтожи някоя тяхна приятелка психически и някой техен пъпчив приятел физически, за да се спечели уважението им! Тогава саподатливи на обработка.
Иначе са пълна отврат!
Малко неща са по-дразнещи от малка уличница, дето си мисли че знае всичко и само дрънка. Това лесно може да те изкара извън нерви. Изобщо кой иска да слуша брътвежите на някаква хормонална тийнейджърска кочина? Вместо да ходи да разговаря с родителите си, тя ги отебава, щото си мисли, че знае всичко и досажда на хората. То не са писъци, крясъци.... циврещата аморфна михлюза.
Реши как ще постъпиш - на 17 още не си наясно какво точно искаш! Сега оня мухльо ти изглежда перфектен, след време като прогледнеш, ще видиш, че не е това, което е изглеждало и ще се превърнеш в една цивреща аморфна михлюза! А ти не искаш това, нали?
Тук съм напълно съгласна. Плюс тва за майка ти, ако ще не на 17, ми на 117 винаги ще си малка, или както казаха по горе ше те поти да се пазиш /в което няма нищо лошо де/Първоначално написано от zai4eto_s_kariranite_ushi
Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..