Цитирай Първоначално написано от Chefinkaaa
Цитирай Първоначално написано от beb4eto0o
Цитирай Първоначално написано от Chefinkaaa
Цитирай Първоначално написано от beb4eto0o
Цитирай Първоначално написано от jufka
zdraveite...na 17 s1m i imam seriozen pritel pove4e t polovin godina a ne sme pravili sex...prosto s1m devstvena toi super mnogo go iska....az s16to...rabotata e tam 4e iskam da kaja predi tova na maika mi za6toto sme blizki i 6te mi e mnogo napregnato po vreme na akta ako ne s1m i kazala nz za6to .....6antava rabota....oba4e ne moga da i kaja posyvetvaite me kakvo da pravq kakvo da kaja...?
mi az sam naprincipa kakvoto i da pravq dasi go znam samo az i mom4eto s ,koeto sam e i tyk ,no tva nese broi ,nespodelqm takiva ne6ta s koito i dae ot priqtelite mi tyk ,prosto neiskam dase raz4yva
Ami da .. ama kato ne spodelq6 pri gaf kakto kazaha po gore ... 6te se 4udi6 i panira6 kvo da prai6...kak 6te reagira maika ti ili drugite..osobeno maika ti ... tq kato ne znae 4e se kleca6... 6toto za roditelite vinagi 6a si ostanem "malkite" deca i se pritesnqvat vinagi i za si4ko .. kamoli nqkoi den nedai si boje da se naloji da i kaje6 4e si bremenna ili ne6to takova...

aA po temata... Da kaji i kato ne izpolzva6 dumata seks... 6toto az kato e spomena daje pred na6te e taka na maitap... ii te nastr1hvat.. izbegni q !! Uspeh4i
mi nesmqtam 4e nqkoi trqbva da razbira dori i da stane gah mom4eto ot koeto moje da stane e dostata4no otgovoren za da se spravim s tova ,a i nevqrvam da se sly4i ne6to. pone ne skoro
Emi se pak ti i toi si poemate posledstviqta i otgovornostite.. uspeh
taka e