- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- За снимане на десктопа
Има ли програма с която да мога да снимам какво става на десктопа и звука да е супер? Мерси предварително![]()
Знам как да снимаш десктопа като wallpaper (Screenshot)--> Print Screen | Sys Rq.Относно програмата-не съм чувала за такава,но вероятно има![]()
Mr. Captor на мене ми върши работа
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Ами за да снимаш десктопа - Screen Hunter, но правиш снимка така.Първоначално написано от sexy_boy___
Ima - fraps. Shareware e, no ima i cracks/hacks/serials za neya.(ne pomnya tochno koe ot vsichkite e). Ne pomnya i otkyde si ya svalih. Programata e orientirana predimno za snimane na D3D video games(az si ya polzvam za WoW - vyrshi perfektna rabota).
PS. Ako iskash da si snimash samo desktopa bi sledvalo da ima i po-leki, che dori i bezplatni programi, no dosega ne mi se e nalagalo...
PPS. Potyrsi v arena, zamunda ala bala... vse shte ima veche cracknat fraps tam.
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
Ето една добра алтернатива на Fraps - Aviscreen
"AviScreen е приложение с което можете да записвате активността на вашия екран(всички ваши действия) в формата на AVI или bitmap изображения. Освен стандартните възможности за определяне на площи за запис програмата притежава уникалната функция наречена "следвай курсора". Използвайки този режим създавате видео покриващо всички действия на мишката по целия екран."
Download link![]()
Начи е тва е програмката дето аз ползвам Fast Stone Capture.Удобна преелементарна.Ако искаш можеш да снимаш само текущия прозоре.Примерно влязал си в папка и искаш да снимаш само нея вместо да си играеш да изрязваш на пейнта спецялно прозореца с папката натискаш Shift + Print Scrn SysRQ и то автоматично ти излиза програматас направената снимка..може да си рисуваш по нея да я уголемяваш затъмняваш и кво ли още не и си я сейваш и готово.
Иначе другия варянт си е стандартния с пейнт![]()