- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- C - Walk ( предимно за дамите )
Харесвате ли """ c-walk """ ? Якия танц с краката , чудя се дали да го практикувам Знам основните стъпки още не съм почнал да Танцувам но все пак и това ще стане след някои месец![]()
Да продължавам ли ?
I wake up in the morning and I piss excellence.
ама и на това ли почнахте да викате танц .........![]()
I am what I am !!!
da az treniram c walk i hip hop kato cqlo v tancite
Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop
moje ako si ot sf da doe6 da trenira6 az treniram v the center
c walk 6e ti e malko trudno ako gleda6 samo ot kompa no ne e koi zn kva slojnotia
Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop
Respect bro , \./![]()
Очакваме женски мнения![]()
![]()
e ako ima jena koqto razbiraПървоначално написано от japixloops
![]()
Има една Ралица от Русе
по-известна е като Бани
таа тя се занимава със c-walk /непрофесионално/смисъл индивидуално
иии..да
кво друго да ти кажа
добра е![]()
и за кфо са ви женски мнения?да видите дали се котирате?
Да,котира се-пред 14годишните псевдораперки,дето се кефят на Еминем като висш идеал.
позери
При нас не използваме много уолк , ама мога да цъкам само шибаното хил тое не схващаминаче е яко
ха ха ха ха ... Бегаи ти с твоите б Бои измислици
i ti sq ko pita6 dali 6ti sa kefat ako moje6 da tancuva6 li ?
ti za kvo go prai6 da te haresat ili 6tot ti haresva ?
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
az moga da tancuvam c walk moga da kaja 4e ne sa "tanci" kakto onq katilnik kaza po gore toi dori nz sig kvo e tfa![]()
![]()
ама много си надъхан бе ЕмСиПървоначално написано от Mc_to
сухар
![]()
I am what I am !!!
az ako sam suhar to zna4i ti si p1len pomiar nali znae6Първоначално написано от LiL-Tushi
![]()
![]()
![]()
basi sme6nika
ako misli6 4e nemi stiska da te nareda fani si trai tam 4e stava6 sme6en we![]()
![]()
![]()
брат ходи се праи на рапе некъде ......опита ли се да ме наредиш бе ?
![]()
I am what I am !!!
batka trai si we az nese prava az sam si tfa moga da ti kaja bez da se kolebaqПървоначално написано от LiL-Tushi
ем опраай сеПървоначално написано от Mc_to
като ти гледам клипа , става за някоя късометражна комедийка
![]()
I am what I am !!!
sigorno pone prava ne6to za razlika ot tebe xax![]()
ми нали поне не се излагамда не говоря за тъпия клип ама пък текста ви трагичен , взели от тук от там и айде рапъри голями
ае заминаай за некъде , не мога да се занимавам с ЕмСи-та
i`m to scared of you "MC Nigga"
![]()
I am what I am !!!
xaxa tvoe tvoe mnenie za teksta nemi puka 4e teb nete kefi koito nemu haresva da ne gleda we putioo are olevo manПървоначално написано от LiL-Tushi
![]()
копелеее кфо е ЕмСи Нига ? ЕмСи ем Не си ана негър ли се опреличаваш бре
бял негър MC Wigga
![]()
I am what I am !!!
бегай оттука и не ми говори като не знаеш за какво иде реч.. излагаш се не за друго...Първоначално написано от japixloops
yo yo yo tyka se zaformq parvata forumna rap bitkaaaa mejdu lil tushi i mc-to davaite pi4ove narejdaite sa![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy