.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема за... ;]

Такаам..преди имаше такава тема,но сега е много назад по страниците,така и не успях да я открия.Предлагам тук всеки да напише споменчета или просто пожелания,които използва.Например за лека нощ,добро утро (за гаджето).Също и някакви по-закачливи смс-и нещо от рода ''желая да го прокарам през устата си,да го лижа..тва е тайната на доброто кафе'' нещо такова беше

Айде вие сте :P

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Защо сама не измислиш, до толкова ли не го познаваш какво би му се сторило интересно? Аз смятам, че клишетата са глупави, само веднъж съм ползвала такова и след това ми стана много кофти. Предпочитам сама да измислям и да съм сигурна, че не съм излъгала любимите си хора, когато си мислят, че специално за тях съм си направила труда да им напиша нещо сладичко.
    Ако все пак си решила да ползваш нещо такова, в нета е пълно, а едва ли някой ще ползва нещо по-различно от копи-пейст. Не разбирам защо никой не се научи, че чичко Гугъл знае всичко.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Всяка сутрин желаеш да го почувстваш, да го духаш, да го допреш до устните си...тогава горещата течност се излива в теб....Това е насладата от КАФЕТО!!! ....Това е от мене
    БъДи ГаД, За Да Не Те Е Яд, ЗаЩоТо ВсЯКА ГаДоСт Ми ДоСтАвЯ РаДоСт. НиКоГа Не Е КъСно Да НаПрАвИш На МрЪсНиКа МрЪсНо. КоЛкОтО По-КъСнО ТоЛкОвА По МрЪсНо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си