- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Зодии,съвместимост-любов
Вярвате ли в зодиакалните съвместимости .. и ако харесвате някой много бихте ли се пробвали въпреки че се казва че вашите две зодии нямат съвместимост..че неможете да сте заедно или ако опитате ще свърпи бързо ? На какво мнение сте ?
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Аз лично не вярвам, че има такава съвместимост. Даже сега харесвам момче, и зодийте ни, напълно се отричат, пише че не можем да се разбираме.. но въпреки това се страхувам от това.. да не би пък да е вярно.
Хахха ужас !!! И аз си харесвам един и сме противоположни според зодиите и ми е кофти дали не е вярно (тъпо амаПървоначално написано от MemoRieS
)
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Зодиите не трябва да са проблем, за това хората свободно да правят секс по между си![]()
ми от части вярвам от части не.. със сегашния ми приятел не сме съвместими но за сега вървят нещата дано и за напред да е така:P
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Просто е - ако зодиите "говорят" добре им вярвай, ако не - не вярвай и всичко ще е ок.![]()
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Аз вярвам,но това според мен не е причина да се откажа от даден човек.Сега има едно моче...ееееее всъщност вече мъж,който много харесвам,пише,че няма никакво сходство,постоянно се караме,но не можем един без друг.
P.S.Интересна тема![]()
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Ако харесвам някого много определено бих пренебргнала зодиакалните препоръки![]()
Много от работите отнасящи се до моята зодия (скорпион), са си верни.Така чееее...може би има нещо вярно във всичко....но по-скоро не бих се повлиял ако зодиите са ни несъвместими.![]()
Има http://www.atilabs.hit.bg/ от тук можете да си изтеглите програмка наречена Z info,казва всичко за зодията,а ако имате цялото ЕГН казва и всичко характерно за човека.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
От значение не е само слънчевата зодия.Аз съм лъв а имам доста приятели(и момчета и момичета) които са риби а уж не си подхождаме. Астрологията не е толкова просто нещо.
Много често и самите зодии се различават. Някъде пише, че въздушните знаци напр. се разбират с огнени, на друго място с други въздушни и т.н. Аз съм везни и по едно време се бях вманиачила по хороскопа, но повярвай ми няма никаква полза от това да се доверяваш на някакви измислени астролози, ако наистина харесваш някой изобщо не чети хороскопа, а вярвай на инстинктите си.
(освен това не зависи само от главната зодия има поне още 2
).
alehole тфа са пълни глупости ако се обичате никакфи зодии няма да ви спратае успех
![]()
![]()
![]()
не вярвам тва са глупости
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Ето твърденията за зодиите и любовната съвместимост са такива врели-некипели, че нямам думи просто.Аз съм лъв, приятелят ми близнаци, на половината места не пише, че сме съвместими. По китайския календар сме съответно овца и кон и уж си пасваме, ама по тази логика аз си пасвам с всеки един, който е 1 година по-голям от мен.
От друга страна един съученик - водолей, беше адски влюбен в мен, аз пък се бях зарибила по друг, само че по-голям "водолей"; навсякъде пишеше, че водолей и лъв си пасват, но нито при едното, нито при другото върза.
Това, че някъде си пише, че еди-кои си зодии си подхождат, а други не, са трънки и глогинки. Има и хора даже родени на един ден, но с коренно различни характери. Всичко е относително...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Часът и мястото където са родени също имат значениеПървоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()
palni gluposti
В лицето ми извикай, че ме мразиш
или дори, че ти е все едно.
Заслужил съм очите ти студени.
Заслужил съм ги с хиляди вини.
Ти ставаш. Приближаваш се до мене.
Невидима, ти казваш "Остани".
Вярвам,защото го изпитах.Мразя близнаците!От край време имам лош опит с тях... то си ми го и пишеше в хороскопа,ама кой да гледа...
![]()
![]()
![]()
az sy6to!Първоначално написано от moon_flower
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Riot
Верно ли ?moon_flower написа:
Вярвам,защото го изпитах.Мразя близнаците! От край време имам лош опит с тях... то си ми го и пишеше в хороскопа,ама кой да гледа...
az sy6to!![]()
![]()
Искаш ли да ми станеш любовница ?Първоначално написано от fuck_me_pls