.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45
    Голям фен Аватара на alehole

Зодии,съвместимост-любов

Вярвате ли в зодиакалните съвместимости .. и ако харесвате някой много бихте ли се пробвали въпреки че се казва че вашите две зодии нямат съвместимост..че неможете да сте заедно или ако опитате ще свърпи бързо ? На какво мнение сте ?
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Аз лично не вярвам, че има такава съвместимост. Даже сега харесвам момче, и зодийте ни, напълно се отричат, пише че не можем да се разбираме.. но въпреки това се страхувам от това.. да не би пък да е вярно.

не вярвам

Голям фен Аватара на alehole
    Цитирай Първоначално написано от MemoRieS
    Аз лично не вярвам, че има такава съвместимост. Даже сега харесвам момче, и зодийте ни, напълно се отричат, пише че не можем да се разбираме.. но въпреки това се страхувам от това.. да не би пък да е вярно.
    Хахха ужас !!! И аз си харесвам един и сме противоположни според зодиите и ми е кофти дали не е вярно (тъпо ама )
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Зодиите не трябва да са проблем, за това хората свободно да правят секс по между си

Супер фен
    Град
    Bourgas
    ми от части вярвам от части не.. със сегашния ми приятел не сме съвместими но за сега вървят нещата дано и за напред да е така :P
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Просто е - ако зодиите "говорят" добре им вярвай, ако не - не вярвай и всичко ще е ок.
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Аз вярвам,но това според мен не е причина да се откажа от даден човек.Сега има едно моче...ееееее всъщност вече мъж,който много харесвам,пише,че няма никакво сходство,постоянно се караме,но не можем един без друг.
    P.S.Интересна тема
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Ако харесвам някого много определено бих пренебргнала зодиакалните препоръки

Много от работите отнасящи се до моята зодия (скорпион), са си верни.Така чееее...може би има нещо вярно във всичко....но по-скоро не бих се повлиял ако зодиите са ни несъвместими.

Има http://www.atilabs.hit.bg/ от тук можете да си изтеглите програмка наречена Z info,казва всичко за зодията,а ако имате цялото ЕГН казва и всичко характерно за човека.
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    От значение не е само слънчевата зодия. Аз съм лъв а имам доста приятели(и момчета и момичета) които са риби а уж не си подхождаме. Астрологията не е толкова просто нещо.

Много често и самите зодии се различават. Някъде пише, че въздушните знаци напр. се разбират с огнени, на друго място с други въздушни и т.н. Аз съм везни и по едно време се бях вманиачила по хороскопа , но повярвай ми няма никаква полза от това да се доверяваш на някакви измислени астролози, ако наистина харесваш някой изобщо не чети хороскопа, а вярвай на инстинктите си. (освен това не зависи само от главната зодия има поне още 2 ).

alehole тфа са пълни глупости ако се обичате никакфи зодии няма да ви спрат ае успех

не вярвам тва са глупости
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    не вярвам
    +1

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Ето твърденията за зодиите и любовната съвместимост са такива врели-некипели, че нямам думи просто. Аз съм лъв, приятелят ми близнаци, на половината места не пише, че сме съвместими. По китайския календар сме съответно овца и кон и уж си пасваме, ама по тази логика аз си пасвам с всеки един, който е 1 година по-голям от мен. От друга страна един съученик - водолей, беше адски влюбен в мен, аз пък се бях зарибила по друг, само че по-голям "водолей"; навсякъде пишеше, че водолей и лъв си пасват, но нито при едното, нито при другото върза.
    Това, че някъде си пише, че еди-кои си зодии си подхождат, а други не, са трънки и глогинки. Има и хора даже родени на един ден, но с коренно различни характери. Всичко е относително...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Има и хора даже родени на един ден, но с коренно различни характери.
    Часът и мястото където са родени също имат значение

Град
    sofia
    palni gluposti
    В лицето ми извикай, че ме мразиш
    или дори, че ти е все едно.
    Заслужил съм очите ти студени.
    Заслужил съм ги с хиляди вини.
    Ти ставаш. Приближаваш се до мене.
    Невидима, ти казваш "Остани".

Вярвам,защото го изпитах.Мразя близнаците! От край време имам лош опит с тях... то си ми го и пишеше в хороскопа,ама кой да гледа...

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Вярвам,защото го изпитах.Мразя близнаците! От край време имам лош опит с тях... то си ми го и пишеше в хороскопа,ама кой да гледа...
    az sy6to!
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Всичко е до характер

Супер фен
    Не вярвам в такива неща .... дори не им обръщам внимание.Това,че примерно пише,че зодиите ни а несъвместими - не може да ме накара да се откажа от дадено момче
    Обичам те <3 !!!

moon_flower написа:

az sy6to!
    Верно ли ?

Цитирай Първоначално написано от fuck_me_pls
    не вярвам тва са глупости
    Искаш ли да ми станеш любовница ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си