- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вече разбрах ,че неможем да бъдем заедно -който иска да пише
"Ти искаш да бъдеш с мен , аз искам да бъда с теб, но момиче като мен не може да бъде с момче като теб"
или по точно в моя случай-момче като теб неможе ( се страхува от мнението на другите ) бъде с момиче като мен
ne pozvolqvai na straha da provali jivota ti
Нали знаеш- " данък обществено мнение не плащам".
Дано и той го научи някога \/
Smile!?
И ние какво да направиме? Даже не си обяснила за какво точно става на въпрос... Ама то е така като слушаш песнички на Шамара и Антибиотика ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
... отпреди много години.Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Ако има истински чувства, няма да го спира нищо.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
az ne slu6am takiva pesni toi mi pra6ta takiva
Наистина съм съгласна с едно от по-горните мненения. Когато има любов нищо друго не е от голямо значение.
Ем майната му тогава като е такъв пиклъо.
Първоначално написано от Pliok0019
+1 :P
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Аз съм в същото положение...Харесвам го адски много от адски много време,той мен също ме харесва иска да е с мен,обаче той е по-голям от мен с 5 години,за него огидните не са проблем,но може би са проблем за неговите приятели,и тфа е причината да не сме заедно,заради мнението на проятелите му...Спокойно всичко рано или късно се връща и на него някой ден ще му се случи и ще разбере какво и е било...
Не се отчайвай заради едно момче...главата горе...
![]()
Ама да друг важен фактор е трябва да се харесаме на всичките и приятелки приятели неини........ и да я представим отлично в обществото това е един от наи големите проблемиПървоначално написано от ...FaShIoN...
![]()
RUN THE SHOW
me tooПървоначално написано от Pliok0019
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Абе, то вярно, че повечето момчета са 'зависими' от мнението на приятелите си, ама тоя твоя явно е голяма кифла, щом чак толкова много му пука и заради това не иска да бъде с теб. Пишлегарски истории. Кажи му да порастне и не се хаби за глупости.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Не съдете момчетата твърде строго. Иска се голяма смелост и много силен характер за да пренебрегнеш мнението на другите особено ако са ти близки и ти пука какво мислят за теб.
Може да иска да те предпази от нещо,може да не те харесва и да се чуди как да те отреже без да те заболи,може би чака по-добър момент да бъдете заедно(което е тъпо).А ако е заради мнението на другите,прати го на майната му.Аз така с моите приятели,които ми казваха,погледни се,ти си квартален гамен,ходиш със зубарка,ти не я обичаш,ти не обичаш никой и т.н.През Ада минах,сега пак съм с това момиче,не е както преди,не съм човека от преди 1 година,нито някога ще бъда и ще я обичам пак така нежно и чисто,натискам се и с други,но обичам само нея.Ако тя е с мен сега,някой ден когато започна да оправям живота си и ако тя още е с мен,бих се оженил за нея.Може още след 2 години да го направя.Всеки ми казва,ти си млад,живей си живота и т.н.Как да разберат обаче какво е любовта след като никога не са обичали.Мен никой не ме е обичал или не ми е го показвал,от както срещнах нея знам какво е някой да те обича.
Знам какво да давате всичко един за друг,да се обичате и пак да не сте заедно.
Ако прочетеш целия ми дълъг,пост на едно влюбено момче и сметнеш,че и твоето момче те обича така,направи усилия да бъдете заедно.Защото моето момиче ме е рязало много пъти знам,че ме обича,но ако зависи само от нея няма да сме заедно затова вече само и казвам:"Замълчи,днес сме заедно и няма да говорим,да мислим,нито да правим планове за бъдещето,просто ще се радваме на мига и така до следващия път"
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
щом има любов нищо др не е от зна4ение![]()
blagodarq na vsi4ki za syvetite
Като пораснеш ще разбереш че само любов не стигаПървоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
e razkaji malko poveche, za da mojem naistina da ti pomognem![]()
Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
Съгласна съм. Когато човек е влюбен истински нищо не може да го спре![]()