- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вече разбрах ,че неможем да бъдем заедно -който иска да пише
Може да иска да те предпази от нещо,може да не те харесва и да се чуди как да те отреже без да те заболи,може би чака по-добър момент да бъдете заедно(което е тъпо).А ако е заради мнението на другите,прати го на майната му.Аз така с моите приятели,които ми казваха,погледни се,ти си квартален гамен,ходиш със зубарка,ти не я обичаш,ти не обичаш никой и т.н.През Ада минах,сега пак съм с това момиче,не е както преди,не съм човека от преди 1 година,нито някога ще бъда и ще я обичам пак така нежно и чисто,натискам се и с други,но обичам само нея.Ако тя е с мен сега,някой ден когато започна да оправям живота си и ако тя още е с мен,бих се оженил за нея.Може още след 2 години да го направя.Всеки ми казва,ти си млад,живей си живота и т.н.Как да разберат обаче какво е любовта след като никога не са обичали.Мен никой не ме е обичал или не ми е го показвал,от както срещнах нея знам какво е някой да те обича.
Знам какво да давате всичко един за друг,да се обичате и пак да не сте заедно.
Ако прочетеш целия ми дълъг,пост на едно влюбено момче и сметнеш,че и твоето момче те обича така,направи усилия да бъдете заедно.Защото моето момиче ме е рязало много пъти знам,че ме обича,но ако зависи само от нея няма да сме заедно затова вече само и казвам:"Замълчи,днес сме заедно и няма да говорим,да мислим,нито да правим планове за бъдещето,просто ще се радваме на мига и така до следващия път"
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес